Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Admina - twitch.tv/someq2 / Someqorath

fabiaz1231
 Share

Recommended Posts

Mój nick: KillForSkiLL

Data: 06.12.2016 

Godzina 20:45

Nick Admina: twitch.tv/someq2 / Someqorath

Powód:

pisze na czacie "zmiencie mape" a admin do mnie "ryj ci kurwa zmienie" na czacie potem na spec żeby gracze nie widzieli. 

Mam screeny zrobione, takie zachowanie jest skandaliczne.  

IP Serwera - 91.185.191.173:27086

20161206203718_1.jpg

20161206203658_1.jpg

Chyba czas żebym został spalony na stosie.

A tak na serio z piąty raz napisałeś " Zmiencie mape ". Wytrąciło mnie to z równowagi i wymsknęły mi się takie słowa.

Przepraszam z całego mojego serduszka, a na specu siedziałem od dobrych 15 minut więc raczej nie uciekłem żeby się schować.

Pozdrawiam :)

Jakim prawem osoba postronna próbuje wtrącać się w sprawy nie swojego serwera, nie znając sytuacji/osób/ kompletnie niczego.  Nie chciałbyś podobnej sytuacji w stosunku do Twojej osoby, więc nie rozumiem Twojej marnej próby wtrącenia  się w nie swoją.   

Po 1. Nie chce się wtrącać tak, tylko chciałem żeby zmienili mape a mógł podpowiedzieć " nie zmienimy" a pisze takimi słowami do gracza to widać że nie szanuje gracza, mówicie że gracz ma szanować admina a sam admin gracza nie szanuje. Tyle w temacie jak nie szanujecie graczy to pozdro dla was 

Każdemu zdarza się czasami powiedzieć coś niestosownego/zażartować w  nieodpowiedni sposób. Jak już Someq wytłumaczył nie miał na myśli urażenia Cię ani tym bardziej okazania braku szacunku. 

Jedynie co możesz zrobić to przyjąć jego przeprosiny i założyć, że nigdy więcej podobna sytuacja z obu waszych stron nie będzie miała miejsca. 

Pozdrawiam

Ale może przestałbyś się wypowiadać ZA "INNYCH", nie znając sytuacji? Którzy to inni są  z reguły znajomymi, którzy a obrażliwy sposób tego nie odbierają/

Mów o sobie nie o innych.

Marna próba odwrócenia sytuacji

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.