fabiaz1231 Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Mój nick: KillForSkiLL Data: 06.12.2016 Godzina 20:45 Nick Admina: twitch.tv/someq2 / Someqorath Powód: pisze na czacie "zmiencie mape" a admin do mnie "ryj ci kurwa zmienie" na czacie potem na spec żeby gracze nie widzieli. Mam screeny zrobione, takie zachowanie jest skandaliczne. IP Serwera - 91.185.191.173:27086 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Chyba czas żebym został spalony na stosie. A tak na serio z piąty raz napisałeś " Zmiencie mape ". Wytrąciło mnie to z równowagi i wymsknęły mi się takie słowa. Przepraszam z całego mojego serduszka, a na specu siedziałem od dobrych 15 minut więc raczej nie uciekłem żeby się schować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabiaz1231 Posted December 6, 2016 Author Report Share Posted December 6, 2016 Nie 5 tylko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 W/e wytrąciło nie wytrąciło, takie slowa od admina ciezko :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Jakim prawem osoba postronna próbuje wtrącać się w sprawy nie swojego serwera, nie znając sytuacji/osób/ kompletnie niczego. Nie chciałbyś podobnej sytuacji w stosunku do Twojej osoby, więc nie rozumiem Twojej marnej próby wtrącenia się w nie swoją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabiaz1231 Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 Po 1. Nie chce się wtrącać tak, tylko chciałem żeby zmienili mape a mógł podpowiedzieć " nie zmienimy" a pisze takimi słowami do gracza to widać że nie szanuje gracza, mówicie że gracz ma szanować admina a sam admin gracza nie szanuje. Tyle w temacie jak nie szanujecie graczy to pozdro dla was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Każdemu zdarza się czasami powiedzieć coś niestosownego/zażartować w nieodpowiedni sposób. Jak już Someq wytłumaczył nie miał na myśli urażenia Cię ani tym bardziej okazania braku szacunku. Jedynie co możesz zrobić to przyjąć jego przeprosiny i założyć, że nigdy więcej podobna sytuacja z obu waszych stron nie będzie miała miejsca. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabiaz1231 Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 Jak on i tak codziennie tak robi jak nie do mnie (Gracza) to do innych więc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Ale może przestałbyś się wypowiadać ZA "INNYCH", nie znając sytuacji? Którzy to inni są z reguły znajomymi, którzy a obrażliwy sposób tego nie odbierają/ Mów o sobie nie o innych. Marna próba odwrócenia sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ѕα · ziomekYOYO Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 Ahhh ten someq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts