PoLaK Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Twój nick: PoLaK Twoje steam id: STEAM_1:0:70818659 Nick Admina/gracza - Wieju data i Godzina - 21:50 Opis Sytuacji: Wieju mnie zbanował bo napisał mu jego "synek" i "mamusia" że wyzywam! Nie wyzywałem w tym momęcie!I niech wieju przestanie bawic sie w jakas rodzinke! Banuje nawet bez ostrzezenia na zawołanie vortey lub warboy'a to nie dopuszczalne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Wczoraj już wyzywałeś War Boya, a po drugie ta "rodzinka" zrobiła się po sytuacji przy której na szczęście Cię nie było, a przynajmniej nie kojarze zebys byl ;P W skrócie, częściowo stworzył ją serwer co było irytujące ale teraz traktuję to jako zabawę bo za dużo byłoby tłumaczenia. A po trzecie byłeś ładnie proszony o wyluzowanie, wczoraj jak i dzisiaj. I wiem ze ostatnio kawalek czasu temu sie widzielismy na serwerze i wiem ze czasem potrafisz powiedziec o jedno slowko za duzo c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLaK Posted December 6, 2016 Author Report Share Posted December 6, 2016 1. Wczoraj to war-boy zaczał się zachowywać nie własciwie 2.Wczoraj nie byłem proszony o wyluzowanie 3.I nie powinieneś mnie odrazu banować bez dowodów i ostrzeżenia od ciebie (ostrzeżeń od Vortey i tym bardziej War-boy'a nie biorę pod uwagę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
War_Boy Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 21 minut temu, wieju napisał: Wczoraj już wyzywałeś War Boya, a po drugie ta "rodzinka" zrobiła się po sytuacji przy której na szczęście Cię nie było, a przynajmniej nie kojarze zebys byl ;P W skrócie, częściowo stworzył ją serwer co było irytujące ale teraz traktuję to jako zabawę bo za dużo byłoby tłumaczenia. A po trzecie byłeś ładnie proszony o wyluzowanie, wczoraj jak i dzisiaj. I wiem ze ostatnio kawalek czasu temu sie widzielismy na serwerze i wiem ze czasem potrafisz powiedziec o jedno slowko za duzo c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
War_Boy Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 34 minuty temu, wieju napisał: Wczoraj już wyzywałeś War Boya, a po drugie ta "rodzinka" zrobiła się po sytuacji przy której na szczęście Cię nie było, a przynajmniej nie kojarze zebys byl ;P W skrócie, częściowo stworzył ją serwer co było irytujące ale teraz traktuję to jako zabawę bo za dużo byłoby tłumaczenia. A po trzecie byłeś ładnie proszony o wyluzowanie, wczoraj jak i dzisiaj. I wiem ze ostatnio kawalek czasu temu sie widzielismy na serwerze i wiem ze czasem potrafisz powiedziec o jedno slowko za duzo c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
War_Boy Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 48 minut temu, wieju napisał: Wczoraj już wyzywałeś War Boya, a po drugie ta "rodzinka" zrobiła się po sytuacji przy której na szczęście Cię nie było, a przynajmniej nie kojarze zebys byl ;P W skrócie, częściowo stworzył ją serwer co było irytujące ale teraz traktuję to jako zabawę bo za dużo byłoby tłumaczenia. A po trzecie byłeś ładnie proszony o wyluzowanie, wczoraj jak i dzisiaj. I wiem ze ostatnio kawalek czasu temu sie widzielismy na serwerze i wiem ze czasem potrafisz powiedziec o jedno slowko za duzo c: Wczoraj byłem wyzywany przez polaka na serwerze więc napisałem do adminów i przyjaciółki vorti na następny dzień graliśmy sobie na serwerze i wszedł Polak vorti spytała go czm był toxic i mnie wyzywał a on dostał szaleju i zareagował toxic na to wieju zareagował banem dla niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Twierdzisz, że używając słów "ten rak wchodzi,[...] no jak to kto, War Boy" i "no matka go nie kocha więc szuka rodziny w CS" nie obrażasz War Boya tak? Twierdzisz, że jest gówniarzem? No więc dlaczego gdy wczoraj go tak WCALE nie obrażałeś to War Boy milczał i za chwilę grzecznie wytłumaczył, że to na żarty, dla beki? Widocznie młody charakterem jest widocznie starszy od ciebie + nie tylko on i Vortea Cie powstrzymywali, bylo jeszcze kilku graczy. Niektórych zirytowałeś troszeczkę bardziej aż w końcu ktoś powiedział: "Polak, zamknij mordę." Powiedz mi, że tak nie było, to ja Ci udowodnię, że jednak było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vortea Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Hmm tylko najpierw zacznijmy od tego jaki sens ma tu wciąganie tej tzw "rodzinki"? Jest to urozmaicenie gry i ogolnie czasu spędzanego na serwie Rozmawiałam z Polakiem we wtorek na helixie. Grzecznie go poprosiłam i w sumie zwróciłam mu uwagę by tak nie robił, że też jest graczem. Nie powinien wyzywać innych, bo jednak regulamin obowiązuje. Zignorował mnie, przy czym wyzywał od gówniarzy i nie tylko War boya i wtedy sama powiedziałam, że War boy się dojrzalej zachowuje niż on. No i Polak się zdenerwowal i w sumie dostał słusznego bana (który i tak jakoś wyjątkowo długi nie jest). Dodam też, że to nie pierwsza taka sytuacja z Polakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLaK Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 I myślicie że mnie pogrążycie bo "rodzinka" se tu pisze ? Lepiej pilnujcie "synka" bo sami nie wiecie co on mówi. I niech przestanie spamić pod skargą Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Śmiech na sali pisać skargę za bana na 2 godziny. Daj mi dowody, że źle Ciebie zbanował Na słówko nikt nie uwierzy LIbo :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 @PoLaK Przepraszam ja Ciebie najbardziej serdecznie ale w sumie to tutaj, podobnie jak i na sali sądowej - ja jestem oskarżony, ty jesteś poszkodowany i wypowiadają się osoby trzecie, które też częściowo brały udział w tejże zbrodni Po drugie to co właśnie napisałeś nic nie wprowadza do sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLaK Posted December 11, 2016 Author Report Share Posted December 11, 2016 Można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts