kokac Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam. Niestety ale z ciężkim sercem piszę ten post. Nie lubię podpierdalać ludzi, ale czasem trzeba ich ukrócić - a w jego przypadku może to zrobić tylko władza wyższa. Korek od jakiegoś czasu zaczyna na serwerze odstawiać "teatrzyk". Pisząc słowo "teatrzyk" mam na myśli: - samowolne zmiany map - bez pytań graczy daje votemap, jak jakaś mapa mu się nie podoba, bądź słabo na niej gra - podpalanie graczy - rozumiem to jako część zabawy, ale jeśli Korek najpierw zaczyna dyskusję, a potem jego argumenty nie skutkują to po prostu podpala graczy którzy mu "dojebali". Nie raz, nie dwa i też nie trzy zostałem podpalany przez innych adminów, jednak to było tylko i wyłącznie w formie żartów i jednorazowch incydentów. Ten admin natomiast potrafił w ciągu 5 rund podpalić gracza 3krotnie za swoje widzimisię, jak również mnie kiedy zostając jako jedyny antyterrorysta postanowił mnie zabić z powodów nieznanych. - kultura osobista - w moim rozumieniu admin to osoba która swoim zachowaniem wywyższa się nad średnią "hołotę" serwera, jednak w sposób pozytywny, a nie jak Korek zaczyna się wyzywać, a kiedy jest w mniejszości bo przeciwko niemu stają inni gracze po prostu nadużywa uprawnień administratorskich. Niejednokrotnie miałem tą przyjemność wyzywania się z innymi adminami, jednak żaden z nich w przypadku kiedy przegrywał potyczkę słowną uciekał się do takich sztuczek. Moim zdaniem zwierzchność serwera powinna coś zrobić z tym osobnikiem - nie mam na myśli odebranie mu władzy, ale słowna reprymenda mogła by być pomocna. Przez takich ludzi, którzy swoim zachowaniem ukazują głupotę i agresję serwer traci graczy, którzy widząc takiego admina po prostu skreślają całą społeczność. Pozdrawiam, kokac ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Czekamy na odpowiedź @korek801, jeżeli skarga słuszna, wtedy wyciągniemy konsekwencje co nie @adi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Są dni w których człowiekowi odbija. Z pełną szczerością powiem że tak. Tak właśnie dziś zachowywałem się na serwerze w stosunku do ZARKO ( ps. jemu tu chyba po moim odczuciu nie przeszkadzało bo się śmiał i miło rozmawialiśmy ). Po pierwsze chciałbym przeprosić pana kokac z racji mojego zachowania pokazanego w stosunku do niego i 2 innych graczy grających w międzyczasie na serwerze. Jestem świadomy że dzisiejszy wybryk równa się z utratą admina dlatego nie będę prosił czy błagał. Co się stało to się nie odstanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Jeszcze jedno. Zmieniłem mapę tylko dlatego bo to był NUKE a sam mówileś ale nie tylko ty ze macie po 40 fps i wam się źle gra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Wpierw @korek801 robi się vote, pytając graczy, a później vote mapy... Czekamy na opiekuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 I właśnie dlatego moim zdaniem wystarczy reprymenda słowna. Korek mimo młodego wieku potrafi się przyznać, i wziąć problem na klatę a nie wypiera się jak niedojrzały szczeniak. Miejmy nadzieję że wyciągnie z tego wnioski i nie powtórzy swojego zachowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Dnia 8.12.2016 o 19:35, korek801 napisał: Po pierwsze chciałbym przeprosić pana kokac z racji mojego zachowania pokazanego w stosunku do niego i 2 innych graczy grających w międzyczasie na serwerze. Jestem świadomy że dzisiejszy wybryk równa się z utratą admina dlatego nie będę prosił czy błagał. Co się stało to się nie odstanie. Bez urazy ale taką akcją i postem (pana? serio?) pokazałeś że jeszcze się na admina nie nadajesz. To jest kwestia charyzmy i minimalnej dojrzałości. Jak gracze mają Cię szanować jeśli odwalasz tego typu akcje. To jest właśnie to 16+ w podaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Ledwo skończyłeś okres próbny i odwaliłeś taką maniane. Zawiodłem się na Tobie, dałem Ci szanse pomimo mieszanych głosów w podaniu. Tak jak było wspominane, każdy by zrozumiał jakieś jednorazowe podpalenie gracza/graczy ale nie praktycznie co rundę... Twarde rządy nastały na FFA i niestety odbieram Tobie admina. Mam nadzieję, że przemyślisz swoje zachowanie i zmądrzejesz. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 A zapowiadało się tak dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Twardą pałą, ptfffffuuu tzn ręką, @adi trzyma server FFA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 jak napisałem wyżej podpalilem 3 razy zarko ale tylko wtedy jak wiedziałem ze przeżyje bo było np. 2 vs. 9. Nie przeszkadzało mu to tak bardzo ponieważ sie śmiał z tego czyli serwer (FFA). Gracza kokac przeprosiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 26 minut temu, korek801 napisał: Nie przeszkadzało mu to tak bardzo ponieważ sie śmiał z tego czyli serwer (FFA). ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 chodzi mi ze gramy tam dla fany dlatego jemu to nie przeszkadzało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndiSZ221 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Moim zdaniem korek powinien zostać a kara powinna byc jedynie jakas reprymenda slowna. Jest można powiedzieć caly czas dostepny na serwerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Co ewentualnie mógłbym zrobić żeby sie zrekompensować za moje wybryki aby znów dostać admina ? ( o ile jest taka mozliwosc ) @Counter @adi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Dnia 8.12.2016 o 19:35, korek801 napisał: Jestem świadomy że dzisiejszy wybryk równa się z utratą admina dlatego nie będę prosił czy błagał. Co się stało to się nie odstanie. Konsekwencje czas ponieść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Moim skromnym zdaniem wystarczy jakieś upomnienie czy ostatni szansa. Jest różnica między zbanowaniem wszystkich graczy a podpaleniu jednego typa . @Counter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Skończył Ci się okres próbny, a Ty odpierdalasz, błagaj Adiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Pod biurko Adiemu i pucujesz ✪ Vivimorte and LIbo :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 O kurfa DXX, LIbo :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Co to się odpierdala Qruku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanowaty Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Dostał szansę by się sprawdzić na stanowisku admina, zaczął bawić się komendami co jak widać nie podoba się graczom jestem za wywaleniem owego delikwenta za drzwi Wiejskiej-Chaty . Dziekuję dobranoc S!kor and ✪ Vivimorte 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Oj ti ti nie dobry nie wolno tak! Gdybyś był adminem od przynajmniej paru miesięcy, a tu po tak krótkim czasie nie wytrzymać presji i nie pokazać serwerowi że jesteś dojrzały. No nie jesteś najwyraźniej. Zrozum że piszę tak żeby uświadomić ci jak ważny jest spokój.Wpadnij później. Albo prędko pod szlachecki stół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Korek to chyba nawet już na forum nie wchodzi, także tego XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 2 godziny temu, Counter napisał: Korek to chyba nawet już na forum nie wchodzi, także tego XDD A nie wiem odkopałem to w nocy, a że nie mogłem spać to ten tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts