Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Xenz Ważne !

Xenz
 Share

Recommended Posts

Cześć 

Chciałbym poinformować trochę po fakcie że od tygodnia jestem mało aktywny i będę tak raczej do konać tego miesiąca mam bardzo dużo pracy zawsze tak jest pod koniec roku i będę aktywny na steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198013871481/  oraz na forum (Od razu proszę nowych adminów o dodanie mnie do znajomych).

Czemu piszę o tym post...

Ponieważ kilka dni temu były pewne sprawy którym powinienem się  zająć a nie miałem czasu i zaniedbałem to (Nowi admini, Składki, Serwer etc)

Na szczęście Sh1rou wszytko to ogarnęła i jak na razie jest OK ale nie może być już więcej takich sytuacji więc od teraz będę się bacznie temu przyglądał.

Sprawa SKŁADEK - Zawsze byłą jest i będzie OBOWIĄZKOWA nie ma ulg dla kogoś więc proszę o wpłacanie ich raz w miesiącu do 10tego (5PLN) - Częste zapominanie nie wpłacanie przypominanie będzie kończyło się utratą admina 

ZAPAMIĘTAJCIE iż serwer utrzymuje się z tych o to składek proste nie będzie składek nie będzie serwera tyle!

Jeszcze raz przepraszam za nieobecność i olanie sprawy teraz w razie czego pisać do mnie na mój main steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198013871481/ bo mam teraz apke na telefon i będę mógł co jakiś czas sprawdzać.

Xenz