Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Jest sprawa...głównie do graczy którzy nie ukończyli przynajmniej 14 lat i mają piskliwy dźwięk albo denerwują wszystkich graczy swoim gadaniem... Nawet teraz nie muszę podawać powodu tego tematu bo już napisałem..wiem można po prostu dać !mute [nick] i sprawa załatwiona..DO PUKI albo nie wyjdzie albo nie zmieni się mapa więc proszę dodajcie mute perm. bo mnie nudzi ciągłe wchodzenie na serwer po to by dać muta gówniarzowi który nie umie zamknąć japy bo banować też można ale nie będę banował za to skoro można dodać mute perm. bo na wiejska.chata-Areny są więc dodajcie też tutaj... Thx za przeczytanie i zrozumienie =D życie udanego nowego roku ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 U nas na arenkach działa sm_pmute [nick] muty na czas się chyba gorzej sprawdzają tak czy siak i tak u nas najczęstrzą komendą jest sm_mute. Czasami dzieciaki same się ogarniająjak są przyciszone na jedną mapkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Dziękuję, zobaczę co da się zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted January 2, 2017 Author Report Share Posted January 2, 2017 w sensie że zamiast wpisać /sm_mute [nick] i koniec? czy w konsoli. a z tym że na jednej mapie się ogarniają to akurat nie tutaj -,- Bo znajdują się naprawdę przyjebane dzieci którą drą mordę Czarny Czarny nagraj coś albo Oooo To czarny.szermierz itp... więc mute perm im się przyda przynajmniej na jakiś okres ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzoskwinka Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Jakby naprawili mute'y czasowe które NIE DZIAŁAJĄ, to moglibyście mute'ować np. na tydzień. Fajny i przydatny bajer, polecam Przynajmniej na arenach nie działa(ły)ją LIbo :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 22 godziny temu, Brzoskwinka napisał: Jakby naprawili mute'y czasowe które NIE DZIAŁAJĄ, to moglibyście mute'ować np. na tydzień. Fajny i przydatny bajer, polecam Przynajmniej na arenach nie działa(ły)ją Jak nie umiałeś ich używać to tak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 @Grzesiu weź mnie naucz mutować tak dajmy na to na ten tydzień. Nawet ci wymnożę że tydzień to nieco więcej niż 10000 min. Bo ja też nie umiem jeśli faktycznie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 11 minut temu, LIbo napisał: @Grzesiu weź mnie naucz mutować tak dajmy na to na ten tydzień. Nawet ci wymnożę że tydzień to nieco więcej niż 10000 min. Bo ja też nie umiem jeśli faktycznie działa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Sprawa mute na serwerze zm jest ogarnięta. Podziękowania dla Adiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 @adi Złota Rączk@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Dnia 2.01.2017 o 15:30, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: w sensie że zamiast wpisać /sm_mute [nick] i koniec? czy w konsoli. a z tym że na jednej mapie się ogarniają to akurat nie tutaj -,- Bo znajdują się naprawdę przyjebane dzieci którą drą mordę Czarny Czarny nagraj coś albo Oooo To czarny.szermierz itp... więc mute perm im się przyda przynajmniej na jakiś okres ^^ Aaa no to po przykładzie widzę że to wszystko wina twojego fejmu ^^ No to co się dziwisz, że japę wydzierają MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted January 13, 2017 Author Report Share Posted January 13, 2017 jprd... Bagin nie wiem czemu ale ten temat powinien być zamknięty Bo wiem jak dać perm mut w konsoli wystarczy sm_pmute [nick Gracza] więc twoja wiadomość opóźniona XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Kurwa odpowiedź ci w pierwszym komencie dałem a to dalej aktywne jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts