JJ'owa Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Witam, długo zbierałam się do napisania u Was na forum. Gram na W-CH od dłuższego czasu, w godzinach nocnych zazwyczaj. Ostatnio zaczęłam siedzieć również w dzień i to co się dzieje przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. Tyle wrzeszczących dzieci nigdy nie słyszałam na raz, wieczne wyzwiska, wieczne obrażanie, wieczne krzyki i piski. Piszę tu ponieważ dzieje się tak również wtedy kiedy na serwerze jest aktualnie admin a nawet kilku adminów. Spodziewam się że obrażanie graczy w bardzo wulgarny sposób jest karane "mutem" lub "banem" ale najwidoczniej adminom tego serwera to nie przeszkadza. Zgłaszam się z wielką prośbą do opiekuna serwera aby zaostrzył swoich adminów albo pomyślał nad nowymi. Mam nadzieje że moja sugestia zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Kochanie, ale to jest WCH, czego Ty oczekujesz :* Regulamin mówi jasno, że nie można sobie mamusiek obrażać, co do reszty to zgodzę się tylko z tym że jebane dzieci piszczą jak pojebane co straszliwie wkurwi, le możesz sobie ich sama zmutować. LIbo :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Nie zbanuję większości "community" serwerów surf, gdyż wtedy serwer stałby pusty, a w Polsce większość graczy na serwerach surf to "dzieci", a spora część jest i tak mutowana/banowana. @Edit Na serwerze jest plugin !selfmute, możesz sobie sama zmutować graczy, którzy Ci przeszkadzają, a nie łamią regulaminu. Ewentualnie blokowanie komunikacji przez konsolę. ❤ Vortea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 KreyGasm JEszce npodczas mojej/jakiegokolwiek innego admina zadnego burdelu nie widzialem; przynajmniej staram sie na niego nie pozwalac. Droga pani chyba mowi omomentach wktorych adminow nie ma Jeżeli tak pa ni przeszkadza wieczny nieogar na serwerze zapraszam do zlozenia podania na admina!!!!11 i zadbania o niego samemu moze byc jednym z tych elgendarnych "nowych adminow" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetiorath Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 nie wiem o co pani chodzi z tym "burdelem" na serverze ilekroś jestem i gram nic się nie dzieje. Jeśli już ktoś się wyzwywa lub krzyczy itp. to mutuje go lub gaguje . To że nie ma Administracji przez "24/7" to nie znaczy że nikogo nigdy nie ma i nikt nic nie robi z tymi którzy psują atmosfere na serverze . Jeśli tak bardzo to pani przeszkadza to jest takie coś jak !selfmute lub zachęcam do złożenia podania na Admina i samemu coś z tym zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts