Xenz Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Potrzeba natychmiastowej zmiany balansu drużyn bo nie da się grać każdy przechodzi kiedy mu się to podoba bardzo często bywa rozdzielenie drużyny 20/80 bo dana drużyna wygrywa cały czas i nikomu się nie chce grać w tej gorszej i przechodzą taka rozgrywka nie ma sensu sam osobiście kickuje takich ludzi co bez sensu przechodzą i psują grę ale już nie daje rady i proszę o wgranie takiego pluguniu z tym balansem (żeby było po równo w drużynie w miarę możliwości ) bo ten co jest teraz to jest o dupę rozbić ... Następna sprawa to online adminów ... miało byćdobrze a jest średnio Senor gra dosyć często jest widziany na serwerze. Domo nie wiem czy wg ma dalej admina .... M1kko jest rzadko możliwe ze się mijamy bo sam gram wieczorami w1zard to ja was proszę ... Counter też bardzo rzadko widziany i nie tylko prze zemnie ! I łącznie jest niby 4 adminów na tak duży serwer a rekrutacja jest OFF ? Czy to ma sens ? Pomyślmy chłopaki ! Rannathur 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 mi mozesz dac admina bo gram 24 na dobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Ja gram często, ostatnio zaniedbałem tylko ten tydzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Ostatni tydzień w domu mnie nie było, ale wczoraj już regularnie od 22 grałem, także z tą aktywnością się poprawi. Co do pluginu, sądzę, żę plugin jest wgrany, ale źle zmodyfikowany :/. Chciałem otworzyć rekrutacje, ale nigdy adiego czy sziru nie było na steamie, ale za moment to zrobię :). Tyle z mojej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 14 godzin temu, korek801 napisał: mi mozesz dac admina bo gram 24 na dobe Ty już swoje pokazałeś, co potrafisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted December 30, 2016 Author Report Share Posted December 30, 2016 Wszytko ok m1koo i counter ale musiałem napisać żeby ogarnąć co się dzieje a z tym pluginem naprawdę trzeba coś zrobić i to jak najszybciej ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Pamiętajcie, że po to jest ukryty dział, żeby tam pisać, nie cały czas bezpośrednio do nas, bo później mamy po kilkanaście/kilkadziesiąt wiadomości na dzień i jest to dosyć uciążliwe - w ukrytym dziale każdy ma dostęp do informacji i ta osoba, która może, szybko zmiany wprowadzi. ♔ Counter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Dnia 30.12.2016 o 11:54, Counter napisał: Ty już swoje pokazałeś, co potrafisz. no własnie jeszcze nie pokazałem co potrafie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Dnia 1.01.2017 o 19:58, korek801 napisał: no własnie jeszcze nie pokazałem co potrafie czyli mamy rozumiec ze zrobilbys wiekszy rozpierdol niz na ffa ? Tell me about your fantastic hobby. wez sie juz tm nie osmieszaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 @lordo Jak on opiekunem zostanie sieci chyba XDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Teraz, Counter napisał: @lordo Jak on opiekunem zostanie sieci chyba XDDD Normalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Teraz, lordo napisał: Normalnie Jebie Ci łokieto na ryj i przejmuje tą sieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 GiTaRa SiEmA [CrYAYing EmojI] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korek801 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 10 godzin temu, lordo napisał: czyli mamy rozumiec ze zrobilbys wiekszy rozpierdol niz na ffa ? Tell me about your fantastic hobby. wez sie juz tm nie osmieszaj nom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Pociśnięty XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 jaki typo XDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@D3R Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Jeszcze ja jestem na serwerze co dziennie, mam próbnego OFC. Zgadzam się z xenzem, jest dużo ludzi co przechodzi do teamu wygrywającego. I na dodatek są takie osoby, które twierdzą, ze admini nadużywają swoich przywilejów kickujac takie osoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Na awp jest podobnie , ale tam balans działa dosyć dobrze , rzadko trzeba używać kicka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts