Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Usunięcie Mapy Dust2_shake

Recommended Posts

Tytuł taki ponieważ wkurwia mnie jak ciągle te dzieci biorą tą mapę i KURWA LECĄ ZAPIERDALAJĄ po ten guzik na Longu[Długa] by ku*wa kliknąć w ten zasrany guzik i włączyć shake która wkurwia wielu ludzi a i tak wciskają w to...albo zostanie usunięta albo myśl kiedyś żeby mapy szły po kolei...

Proszę o danie opinię w tej sprawie... Thx i do zobaczenia..

20 godzin temu, adi napisał:

Po to jakis przycisk jest, żeby go naciskac. A to, że Tobie się to nie podoba to cóż... życie :-D 

jprd...to się zapytaj wszystkich graczy również wszystkich adminów którzy spędzają czas na wiejskiej to powiedzą ci że powoli to ich też wkurza..i napisałem też że wkurwia też wielu ludzi , a to że ślepota już się zaczyna to nie moja wina :) no cóż..życie :-D

Nie no akurat ten shake to jest DRAMAT! I można by to jakoś wyłączyć bo osoba która robiła tę mapę ewidentnie nie pomyślała by wrzucić tylko krótki fragment tego jakże męczącego utworu a wjebała na jana cały utwór a ludzie muszą się męczyć a co do tego by mapy leciały po kolei to też tak mi to średnio wygląda bo co? 

Będziemy grać ciągiem wszystkie dusty dostępny na serwerze a potem dopiero coś? 

Chodzi mi głównie o to żeby wszystkie mapy jakie są pomijane na głosowaniu to wiesz :/ jedynie to co biorą to Dust.. ,Cave , ZombieLand[Troche] , Lila Panic , toxic Hause i może też tłustego Kraba :/

Więc można zrobić taki okres próbny i się zobaczy jak ludzie zareagują na to by mapy szły po kolei..jak ludzie będą narzekać to dam znać i wtedy ten pomysł pójdzie w piach..

I wtedy można dać temat WSZYSTKIE NIE UDANE LUB NIE PRZYJĘTE PROPOZYCJE by nikt nie łudził się że coś wróci np: podsiadanie się minami , nie udane usunięcie mapy Shake itp.. np; :/

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.