Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Tytuł taki ponieważ wkurwia mnie jak ciągle te dzieci biorą tą mapę i KURWA LECĄ ZAPIERDALAJĄ po ten guzik na Longu[Długa] by ku*wa kliknąć w ten zasrany guzik i włączyć shake która wkurwia wielu ludzi a i tak wciskają w to...albo zostanie usunięta albo myśl kiedyś żeby mapy szły po kolei... Proszę o danie opinię w tej sprawie... Thx i do zobaczenia.. Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Lepiej by było gdyby mapy leciały po kolei, bez wybierania chyba ze admin zrobi glosowanie. Kiedyś to zaproponowałam ale tylko na tym się skończyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 można też po prostu edytować mape i usunąc blok aktywny ale ewidentnie bardziej jestem za propką Miski bo jest to mapa bardzo grywalna i łatwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Po to jakis przycisk jest, żeby go naciskac. A to, że Tobie się to nie podoba to cóż... życie :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted January 8, 2017 Author Report Share Posted January 8, 2017 20 godzin temu, adi napisał: Po to jakis przycisk jest, żeby go naciskac. A to, że Tobie się to nie podoba to cóż... życie :-D jprd...to się zapytaj wszystkich graczy również wszystkich adminów którzy spędzają czas na wiejskiej to powiedzą ci że powoli to ich też wkurza..i napisałem też że wkurwia też wielu ludzi , a to że ślepota już się zaczyna to nie moja wina no cóż..życie :-D Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Nie no akurat ten shake to jest DRAMAT! I można by to jakoś wyłączyć bo osoba która robiła tę mapę ewidentnie nie pomyślała by wrzucić tylko krótki fragment tego jakże męczącego utworu a wjebała na jana cały utwór a ludzie muszą się męczyć a co do tego by mapy leciały po kolei to też tak mi to średnio wygląda bo co? Będziemy grać ciągiem wszystkie dusty dostępny na serwerze a potem dopiero coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted January 13, 2017 Author Report Share Posted January 13, 2017 Chodzi mi głównie o to żeby wszystkie mapy jakie są pomijane na głosowaniu to wiesz :/ jedynie to co biorą to Dust.. ,Cave , ZombieLand[Troche] , Lila Panic , toxic Hause i może też tłustego Kraba :/ Więc można zrobić taki okres próbny i się zobaczy jak ludzie zareagują na to by mapy szły po kolei..jak ludzie będą narzekać to dam znać i wtedy ten pomysł pójdzie w piach.. I wtedy można dać temat WSZYSTKIE NIE UDANE LUB NIE PRZYJĘTE PROPOZYCJE by nikt nie łudził się że coś wróci np: podsiadanie się minami , nie udane usunięcie mapy Shake itp.. np; :/ Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke and MakS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts