Zordon Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Twój nick(tez w temacie): Zordon Twoje steam id: STEAM_0:1:1766065 Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: Vortea data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo: Ok. 20:40 Opis Sytuacji: Podczas gry na serwerze Adminka Vortea zmutowała mnie z powodu braku kultury oraz obrazę jej.Uważam, że Adminka sama nie ma kultury, ponieważ sama przeklina i zwraca uwagę innym w dodatku nie traktuje wszystkich sprawiedliwe, gdyż ja dostałem muta a 10-letniemu graczowi (Hen1) pozwala cały czas przeklinać.Nie pozdrawiam Link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) To wszystko działo się na czacie głosowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubushi1 Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Miałem podobną sytuację ,ale ja dostałem mute'a za to ,że gdy jakiś gracz powiedział "poszłem" , a zacząłem mówić coś w stylu , "gdzie to poszłeś" a adminka dała mi mute za brak kultury. Również nie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vortea Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Dostałeś muta za słowa typu "zamknij pizde" "zamknij morde dzieciaku". Był to mut na jedną mapę. Pozdrawiam Edit. Na następnej mapie brzydko mówiąc paliłeś głupa, że to twój brat cytuje "Przepraszam za swoje zachowanie, żartowałem. To był mój brat ja mam inny głos". dud3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Ziomek, polecam zapoznać się z regulaminem serwera. Jest dozwolone przeklinanie, jest dozwolony mikrofon dla młodszych graczy a według mnie słusznym jest zmutowanie Cie za takie coś. Ciesz się że tylko muta dostałeś, ode mnie z serwera pewnie wyleciał byś z banem. Każdy może przeklinać ale mówiąc do kogoś "zamknij pizde" itd nie jest na miejscu. Jeszcze sam powiedziałeś że obraziłeś Vorti i nie miałeś kultury ;D no to w czym problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3BAK Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Według mnie Skarga Napisana totalnie bez sensu zostałes ukarany i tyle i jeszcze to nie był ban tylko mute na jedna mape bez przesady niedlugo bedziecie pisac skargi za to ze admin was upomni :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 To nie jest skarga, to jest pochwała za dobre sprawowanie się Admina ;D LIbo :) and J3BAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Zapisane zostało, że Abraham otrzymał dwie tablice z przykazaniami. Jednak była także trzecia, która z powodu jego niezdarności się roztrzaskała. Główny jej punkt głosił, że każdy gnój bez mutacji może być zmutowany aż do czasu jej przejścia, niezależnie czy będzie to trwało parę miesięcy czy kilka lat. J3BAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 @Thunder tak było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts