Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Ethirsable

LenRok
 Share

Recommended Posts

Chciałbym zlozyć na admina ethrisable który zmutował mojego kolegę za to ze miał za głośny mikrofon i nie zmutował gracza Asko który zwyzywał mnie i tego kolege z tym mikrofonem.Niestety kolega nie wiedział że ma taki mikrofon admin go nie upomniał tylko dał mute. Gdy poprosiłem żeby zmutował gracza który nas zwyzywał zmutował go na 10 min i odmutował po czym gracz dalej miał coś do mnie. 

Mapa bhop_stref_asleep
http://steamcommunity.com/profiles/76561197982896255/  - steam gracza który wyzywał

http://steamcommunity.com/id/ethrisable/  -steam admina

Przyznaje się nie odpowiednio się zachowałem lecz powinien owy admin mnie upomniec przed mutem a admin sb  nic z  tego nie robił..... faworyzował gracz który wyzwyał mnie i ,mojego kolege i zdeczke mi się to nie podobało więc prosze o upomnienie  bądz zabranie admina owemu adminowi dzie,uje

Asko dostał muta a potem unmuta razem z Hexem

1.Hex specjalnie drzesz się i masz jeszcze do mnie pretensję że cie zmutowałem?? Nie jestes już raczej dzieckiem wiec wiesz jak się zachowuje normalny człowiek.

2.Nie muszę mutować każdego człowieka co powie "ku*wa"

3.Uważam że Asko dobrze gadał.

4.Nie muszę cie upominać.

Jak wszyscy za mnie go upomnieli to po co mialem to robić? Dostał muta bo nie zachamował się.

Asko po prostu odpowiadał nie miło na głupie pytania typu "kto zginął w katastrofie smoleńskiej" xD

Udowodnij swoją skargę

Nagła rejestracja 3 kont w tym samym czasie?? Poza tym zły dział. Moim zdaniem skarga niesłuszna, wystarczyło porozmawiać z administratorem na czacie/priv i sprawę wyjaśnić. Ja bardzo często rozdaje perm muty, wystarczy napisać, pogadać, przeprosić ewentualnie i sprawa załatwiona.

12 minut temu, Ichi napisał:

Nagła rejestracja 3 kont w tym samym czasie?? Poza tym zły dział. Moim zdaniem skarga niesłuszna, wystarczyło porozmawiać z administratorem na czacie/priv i sprawę wyjaśnić. Ja bardzo często rozdaje perm muty, wystarczy napisać, pogadać, przeprosić ewentualnie i sprawa załatwiona.

szanuję porządne komentarze

3 nowe konta? Ja Hex i Paweł razem we 3 gramy na tym serwerze i jak nie było adminów to było śmiesznie ale jak Asko wyzywał to przesadził i to ostro bo nie każdy ma do siebie dystans. Sry że nie ten dział ale skarge robiłem na szybko :C

41 minut temu, LenRok napisał:

3 nowe konta? Ja Hex i Paweł razem we 3 gramy na tym serwerze i jak nie było adminów to było śmiesznie ale jak Asko wyzywał to przesadził i to ostro bo nie każdy ma do siebie dystans. Sry że nie ten dział ale skarge robiłem na szybko :C

3 nowa konta na forum, ja jebie co wam tak mózgi wyżera? 

39 minut temu, LenRok napisał:

3 nowe konta?

LenRok

Paweł ;p

HeXIo3

TAK KURWA, 3 NOWE KONTA