Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ograniczenie fleszy do 1 dla osób bez VIP

Ichi
 Share

Ograniczenie fleszy  

19 members have voted

1. 1. Czy jesteś za ograniczeniem fleszy do 1 dla osób bez VIP'a?

• Tak
    • Nie
    • Własna propozycja opisana w poście.

Recommended Posts

Czyś,

Proponuję ograniczenie granatów błyskowych do 1. Moją propozycję popieram tym, iż mamy dużą ilość graczy na serwerze, lecz ich umiejętności w grze to mocne 2/10. Wielu graczy, którzy coś potrafią ( oczywiście nie mówię o sobie, bo jestem tylko słabą sówką ) narzeka, na ciągłe rzucanie fleszy, ponieważ więcej przeszkadzają niż pomagają. Uważam, iż 2 flesze są ZBĘDNE, 1 to i tak za dużo w wielu przypadkach. Dodatkowo dla osób z VIP'em byłaby możliwość używania 2 fleszy.

Z przykrością muszę potwierdzić fakt zaistnienia takich sytuacji i przychylić się do tego pomysłu. To rzucanie fleszami w twarz od członków drużyny już nie jest nawet denerwujące, po paru takich rundach najchętniej chce się wyjść i już nie grać :/

20 godzin temu, Ichi napisał:

Czyś,

Proponuję ograniczenie granatów błyskowych do 1. Moją propozycję popieram tym, iż mamy dużą ilość graczy na serwerze, lecz ich umiejętności w grze to mocne 2/10. Wielu graczy, którzy coś potrafią ( oczywiście nie mówię o sobie, bo jestem tylko słabą sówką ) narzeka, na ciągłe rzucanie fleszy, ponieważ więcej przeszkadzają niż pomagają. Uważam, iż 2 flesze są ZBĘDNE, 1 to i tak za dużo w wielu przypadkach. Dodatkowo dla osób z VIP'em byłaby możliwość używania 2 fleszy.

Chciałem zagłosować na "nie", ze względu na to, że nie spotkałem się z nagminnymi flashami na japę, zwłaszcza biorąc pod uwagę ilość graczy naraz na serwie, ale opcja 2flashetylkodlavipów chyba zmieniła mój głos. Jeśli pomoże to chociaż w małym stopniu w utrzymaniu serwera (więcej ludzi skusi się na vipa) to jestem za.

19 godzin temu, Ranfun napisał:

po paru takich rundach najchętniej chce się wyjść i już nie grać :/

niestety jest kilka innych powodów dla których chce się wyjść i już nie grać  :<

1 godzinę temu, Jaśnie Pan napisał:

jakich znowu?

chociażby TE JEBANE PIERDOLONE BACHORY, kurwa wchodze na wiejską już teraz zawsze z voice_enable 0

albo wkurwiam się jak padne 3 razy z rzędu, rzucam myszką, gigantem wybijam okno, wybiegam nago na śnieg i robie analne aniołki

2 minuty temu, Jaśnie Pan napisał:

przeciez mozesz mutowac??

nie będę mutował połowy serwera, po co, skoro jedną komendą blokuje wszystkich dla siebie, jak są jacyś spoko ludzie to zawsze moge sobie odblokować, a nie będę niszczył innym ekspirjensu (niektórzy się tam dogadują, zawiązują przyjaźnie, nie będę tego burzył.

A jeśli chodzi Ci o mutowanie przez "tabelę" to nie chce mi się wyklikiwać połowy serwera co mapę xD

poza tym jak wyżej^ (analne aniołki)

@Thunder  na arenach też wchodzi przedszkole. Ale mam na to sposób.

Bind l "sm_mute @all; sm_unmute Thunder"

Słyszysz rozpierdol? Klikasz l i mówisz "zamykamy przedszkole" te spoko ziomeczki niech sobie gadają a te małe wredne wrzody na pośladach po kolei mutujesz i nagle okazuje się że serwer wcale nie jest opanowany przez bande ze żłobka i zaczynają udzielać się starsi urzytkownicy. Zazwyczaj wystarczą 2 ew 3 strategiczne muty i jest spokój :)