✪ Ichi Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Czyś, Proponuję ograniczenie granatów błyskowych do 1. Moją propozycję popieram tym, iż mamy dużą ilość graczy na serwerze, lecz ich umiejętności w grze to mocne 2/10. Wielu graczy, którzy coś potrafią ( oczywiście nie mówię o sobie, bo jestem tylko słabą sówką ) narzeka, na ciągłe rzucanie fleszy, ponieważ więcej przeszkadzają niż pomagają. Uważam, iż 2 flesze są ZBĘDNE, 1 to i tak za dużo w wielu przypadkach. Dodatkowo dla osób z VIP'em byłaby możliwość używania 2 fleszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miły Dzik Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Jest pewien szkopuł, moja matka nie wspiera mnie finansowo od czasów Call of Dudy Mw3 :/ ps. Popieram pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Z przykrością muszę potwierdzić fakt zaistnienia takich sytuacji i przychylić się do tego pomysłu. To rzucanie fleszami w twarz od członków drużyny już nie jest nawet denerwujące, po paru takich rundach najchętniej chce się wyjść i już nie grać :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 No chyba od wyniku tej ankiet będzie zależał mój zakup VIP'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzoskwinka Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Jo to bym dał coś takiego jok jest na innym serwurze... Mianowicie... Fleshe działają tylko na Ciebie i drużynę przeciwną... wilk syty i owca cała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 33 minuty temu, Brzoskwinka napisał: Jo to bym dał coś takiego jok jest na innym serwurze... Mianowicie... Fleshe działają tylko na Ciebie i drużynę przeciwną... wilk syty i owca cała zbyt 4fun :D, wtedy nie będzie funu z dzikich flaszy ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Moja propozycja jest taka żebyś utkał kurwe i zagrał meczmejkinga jak cie zapraszam gnoju brzydki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Niestety, osiągnąłem apogeum wkurwienia podczas dzisiejszej gry, gdyż jakieś bezmózgie jełopy napierdalały na pałe (czyt. Na mnie). Jeżeli nie zalegalizujecie eutanazji, to jestem za zastępstwem w postaci ograniczenia flasha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 20 godzin temu, Ichi napisał: Czyś, Proponuję ograniczenie granatów błyskowych do 1. Moją propozycję popieram tym, iż mamy dużą ilość graczy na serwerze, lecz ich umiejętności w grze to mocne 2/10. Wielu graczy, którzy coś potrafią ( oczywiście nie mówię o sobie, bo jestem tylko słabą sówką ) narzeka, na ciągłe rzucanie fleszy, ponieważ więcej przeszkadzają niż pomagają. Uważam, iż 2 flesze są ZBĘDNE, 1 to i tak za dużo w wielu przypadkach. Dodatkowo dla osób z VIP'em byłaby możliwość używania 2 fleszy. Chciałem zagłosować na "nie", ze względu na to, że nie spotkałem się z nagminnymi flashami na japę, zwłaszcza biorąc pod uwagę ilość graczy naraz na serwie, ale opcja 2flashetylkodlavipów chyba zmieniła mój głos. Jeśli pomoże to chociaż w małym stopniu w utrzymaniu serwera (więcej ludzi skusi się na vipa) to jestem za. 19 godzin temu, Ranfun napisał: po paru takich rundach najchętniej chce się wyjść i już nie grać :/ niestety jest kilka innych powodów dla których chce się wyjść i już nie grać :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 jakich znowu? Lodomir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 1 godzinę temu, Jaśnie Pan napisał: jakich znowu? chociażby TE JEBANE PIERDOLONE BACHORY, kurwa wchodze na wiejską już teraz zawsze z voice_enable 0 albo wkurwiam się jak padne 3 razy z rzędu, rzucam myszką, gigantem wybijam okno, wybiegam nago na śnieg i robie analne aniołki LIbo :), Wąski TDW and Club 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 przeciez mozesz mutowac?? a tak w ogole to ferie so Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 2 minuty temu, Jaśnie Pan napisał: przeciez mozesz mutowac?? nie będę mutował połowy serwera, po co, skoro jedną komendą blokuje wszystkich dla siebie, jak są jacyś spoko ludzie to zawsze moge sobie odblokować, a nie będę niszczył innym ekspirjensu (niektórzy się tam dogadują, zawiązują przyjaźnie, nie będę tego burzył. A jeśli chodzi Ci o mutowanie przez "tabelę" to nie chce mi się wyklikiwać połowy serwera co mapę poza tym jak wyżej^ (analne aniołki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 @Thunder na arenach też wchodzi przedszkole. Ale mam na to sposób. Bind l "sm_mute @all; sm_unmute Thunder" Słyszysz rozpierdol? Klikasz l i mówisz "zamykamy przedszkole" te spoko ziomeczki niech sobie gadają a te małe wredne wrzody na pośladach po kolei mutujesz i nagle okazuje się że serwer wcale nie jest opanowany przez bande ze żłobka i zaczynają udzielać się starsi urzytkownicy. Zazwyczaj wystarczą 2 ew 3 strategiczne muty i jest spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts