Guest Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Wczoraj w okolicach północy grając sobie spokojnie na serwerze surf wszedł Pan @Szok, nawet się nie witając obraził jednego z moich rodziców, po czym szybciutko uciekł z serwera żeby przypadkiem bana nie dostać. Nie chodzi o to że uraziło mnie to jakoś szczególnie, no ale bez przesady. Jeśli jest się adminem to nie chodzi się po innych serwerach Wiejskiej Chaty i obraża innych. Jeszcze gdyby chciał wytłumaczyć to czy coś, jednak gdy do niego napisałem pw to odpisał takie coś : A co tu dużo wyjaśniać zabanować mnie było i tyle Strasznie dziwne zachowanie i nie wiem co z tym zrobić za bardzo. Nie wiedziałem gdzie napisać ten post więc dałem tutaj bo działo się na tym serwerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Ło ło łoo @Szok. Miewałeś krzywe akcje, ale to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubeKk Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Przesadziłeś @Szok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 podejrzewam, że ten akt dziecieńcej agresji spowodowany był tym, że Szok ten dostał uprzednio jednego bana odemnie/lub Somqa na jednym ze swoich smurf kont/i lub na mainie; nie pamietam juz. Pamietam natomiast, że dostał go za podobne wyzwiska skierowane w strone rodziców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 rozumiem pomieszać się z błotem itd. ale admin jeżdżący po rodzinie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 szok i niedowierzanie ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Hmmmm i co z tym teraz zrobicie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Możemy sobie wszyscy nawzajem zwalić do ryja <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 8 hours ago, Kramarq said: Możemy sobie wszyscy nawzajem zwalić do ryja <3 Rozumiem że ty łapuesz a potem plujesz na @Szok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szok Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) Jako że @garmmi poprosił mnie o wypowiedzenie się w tym temacie to się wypowiem. Wciąż sądzę że najprostszą drogą rozwiązanie tego problemu było zabanowanie mnie od razu a minęło trochę czasu, ja się nie wypowiadałem bo akcja była na prawdę debilna i troche mi za nią wstyd (+ myslalem ze dostane bana czy cos i po temacie xd). Wyglądało to tak że kolega dostał bana na surfie za jakies wyzywanie czy chuj wie co i napisał mi czy nie wejde na surfa i napisze że somqowi matka się kurwi. Nie wiedziałem nawet że to admin po prostu napisalem i wyszedłem. Czemu wszedłem i tak napisalem ? Odpowiedź debilna jak sam czyn: pomyślałem "a co mi tam i tak mi się nudzi, co może się stać najwyżej bana od jakiegoś adma dostane i tyle." @edit zapomiałem wspomnieć że na awp nie mam juz admina bo nie bylo mnie w styczniu ok.2 tygodnie i nie zapłaciłem składki Edited February 2, 2017 by Szok edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Wciąż sądzę że najprostszą drogą rozwiązanie tego problemu było zabanowanie mnie Banowanie admina z innego serwera? Brzmi sensownie, w koncu koledzy i tak go odbanują, pozatym admin niemogacy wykonywaoc swoich oboziwazkow z powodu otrzymanego na innym serwerze bana? Przypominam za obraze rodziców moze grozic takzde perm. Mozesz mowic na powaznie? Żarty żartami ale dziecinne wyzywanie rodziców po czym uciekanie z serwera to troche przekracza ich granice. edit. Bedąc adminem, czyli osoba odpowiedzialna, niedziecinna, i kulturalną( w miare xD!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Cytuj -- Wyzwiska 2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych. Jako, że złamałeś wyżej wymieniony punkt kodeksu karnego wiejskiej chaty. Mam nadzieję, że dostaniesz jakieś pouczenie ewentualnie grzywnę w wysokości wyznaczonej przez opiekuna serwera AWP, ewentualnie Głównych Administratorów, takie coś nie powinno mieć miejsca nawet przez "normalnego gracza", wstyd mi za Ciebie, że administrator taki jak Ty, który według podania wydawał się godnie reprezentować wiejską chatę zrobił coś tak głupiego i potraktował tak poważną sprawę jako żart. Wyznaczenie kary pozostawiam Opiekunowi AWP, albo głównej administracji. Pozdrawiam, i mam nadzieję, że nic tak głupiego więcej nie zrobisz. kamykxyz and Szok 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 8 minut temu, Szok napisał: Wyglądało to tak że kolega dostał bana na surfie za jakies wyzywanie czy chuj wie co i napisał mi czy nie wejde na surfa i napisze że somqowi matka się kurwi. Jakby ci powiedział żebyś skoczył z mostu to byś skoczył? 8 minut temu, Szok napisał: Nie wiedziałem nawet że to admin Co za różnica czy admin czy nie, wchodzisz na serwer i piszesz że komuś się matka kurwi bo kolega cie poprosił? 10 minut temu, Szok napisał: minęło trochę czasu, ja się nie wypowiadałem bo akcja była na prawdę debilna i troche mi za nią wstyd Nasza wina że postanowiłeś całkowicie zignorować temat i po prostu nic nie odpisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szok Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 @Sheogorath Zapomniałem dodac że wtedy już nie mialem admin na awp ponieważ nie bylo mnie mniej więcej od 2 do 20 stycznia i nie zapłaciłem składki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szok Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 5 minut temu, Someq napisał: 18 minut temu, Szok napisał: Wyglądało to tak że kolega dostał bana na surfie za jakies wyzywanie czy chuj wie co i napisał mi czy nie wejde na surfa i napisze że somqowi matka się kurwi. Jakby ci powiedział żebyś skoczył z mostu to byś skoczył? 18 minut temu, Szok napisał: Nie wiedziałem nawet że to admin Co za różnica czy admin czy nie, wchodzisz na serwer i piszesz że komuś się matka kurwi bo kolega cie poprosił? @Someq Już pisałem było to do granic możliwości idiotyczne i dziecinne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Proponuje wejsc pod biurko i odjebac dobra gale za kare Club and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 7 godzin temu, Kubul napisał: Proponuje wejsc pod biurko i odjebac dobra gale za kare chciałem napisać, że z ust mi to wyjąłeś, ale jakże dwuznacznie by to zabrzmiało LIbo :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 pierd pierdu spinacie dupy jak jakieś dzieci, było minęło na chuj drążyć P.S @Szok Matka ci sie kurwi Szok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiel Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 SZOK I NIEDOWIERZANIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts