V@D3R Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Nick:V@D3R | Wiejska chata.pl Imię: Jasiu Steam_id STEAM_0:0:118429711 Wiek: 14, Skąd: woj. pomorskie Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: nie bylem jeszcze adminem, lecz spedzilem wiele czasu na serwerach, ogladajac i biorac przyklad z M1Kooo. ZNAM WSZYSTKIE KOMENDY Dyspozycyjność: jestem codziennie od 17-21 Dlaczego właśnie Ty? Ostatnio na serwerze gra duzo osob z wspomagaczami. Sa puszczane piosenki na voice chacie. Piszczace dzieki dra mordy. Na serwerze rzadko jest admin na tak dlugi czas, a gra z brakiem porzadku na chacie itd nie jest przyjemna. Na koniec przeszedlem juz mutacje Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Tak oczywiscie Linki do 5 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś: wysylalem jeszcze do wielu innych znajomych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 48 minut temu, V@D3R napisał: Ostatnio na serwerze gra duzo osob z wspomagaczami. Sa puszczane piosenki na voice chacie. Piszczace dzieki dra mordy. 48 minut temu, V@D3R napisał: Wiek: 14, Rzadko grywam na 4maps, ale jednak twój wiek zniechęca p.s może się najpierw przywitaj w odpowiednim dziale czy coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Neutral, ten wiek psuje podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@D3R Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 M1Kooo również ma 14 lat a adminem jest dobrym. Myślę, ze jak jest się ogarniętym człowiekiem to i w tym wieku można być dobrym odminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Ja mam mutacje, i mam 15 :D, ale większość serwera postrzega mnie jako osobę 17/18letnia ze względu na mój głos :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@D3R Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 W sumie rocznikowo to tez 15 wbija. Zawsze może być okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Czekamy na resztę wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Vander bardzo dużo gra na serwie a 4maps potrzebuje adminów !!! Już dużo osób poniżej 16 lat dostało adminów i co ? serwery żyją i maja się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Okres próbny do 3 lutego, zgłoś się do Shirou lub adiego. Witam w gronie administracji, zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts