Popular Post wieju Posted January 28, 2017 Popular Post Report Share Posted January 28, 2017 Prosze o natychmiastowa degradacje mnie ze stanowiska opiekuna na serwerze DeathRun. W sumie, bez powodu. Milo bylo, ciesze sie ze tu trafilem i moglem dac cos od siebie. W-CH na zawsze pozostanie w moim sercu. Uwazam ze bledem bylo angazowanie sie na to stanowisko, nie jestem odpowiednio silny psychicznie do pelnienia tejże funkcji. W razie potrzeb bede do dyspozycji, choc na pewno rzadziej niz do tej pory. Poznalem wiele wspanialych ludzi, spędziłem wiele wspanialych chwil ktorych z pewnością nie zapomne, nauczylem sie troche odpowiedzialnosci wiec nie odchodze z pustymi rekoma ;D Dziekuje serdecznie wszystkim za ten prawie rok c: za wszystko co dla mnie zrobiliście.. to bylo mile przezycie. Z usmiechem na twarzy bede rozmawial o Waszej serwerowni. Zycze szczescia i pomyslnosci w dalszym rozwoju! Ja bylem ja, Wy byliscie Wy, to tyle ode mnie, trzymajcie sie! S!kor, Grzesiu, M4RIUSZ and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Trzymaj się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Pozdroo 600 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts