Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wymagania by zostać adminem

Counter
 Share

Recommended Posts

• 6 months later...
2 godziny temu, Pepe napisał:

@Babinc Czy tu piszę, że trzeba używać ? Raczej nie. Czytaj ze zrozumieniem.

@PepeHahahahahah dzieciak będzie mi gadał żebym czytał ze zrozumieniem xD
Najpierw sam przeczytaj ze zrozumieniem nigdzie nie pisałem o używaniu tylko posiadaniu poza tym że posiadasz ale boisz się go użyć na serwerze to tak jakbyś go nie posiadał, Admin jest po to żeby ogarniać ludzi i jak coś trzeba to załagodzić/rozwiązać jakiś problem i weź tu rozwiąż coś jak ty sobie będziesz pisał :P

@Counter obiecany screen :) Na dole teoretycznie też gada że ma ale nie musi go używać ale serio po coś ten warunek o mikro jest.A na obecnych warunkach ten warunek z Mikrem jest tak na prawdę po nic bo wystarczy że odezwie się raz podczas rekrutacji potem może wyrzucić mikro do śmietnika bo i tak nie musi go używać co dla mnie jest śmieszne.

Mikro.PNG

Teraz, Pepe napisał:

@Babinc Jak rozmawialiśmy, to mówiłeś o używaniu. Btw to dział rekrutacji nie skargi.

@Pepe Może i o tym gadaliśmy ale przeczytaj jeszcze raz albo jak potrzebujesz to jeszcze ze 100 razy i przenalizuje to co jest na screenie zaznaczone.
A jak to nie pomoże to Ci napiszę tam piszesz że @Counter "mówił" że mikra nie trzeba nawet posiadać 

6 minut temu, Pepe napisał:

@Babinc Jak rozmawialiśmy, to mówiłeś o używaniu. Btw to dział rekrutacji nie skargi.

@PepeAle to ty zacząłeś robić z tego dyskusje ja tylko poprosiłem o aktualizacje warunków i chciałem pokazać @Counter że ty twierdzisz że mikra nie trzeba mieć i na tym skończyć :) 

2 godziny temu, Pepe napisał:

@Babinc Czy tu piszę, że trzeba używać ? Raczej nie. Czytaj ze zrozumieniem.

Tak więc tu skończymy naszą "rozmowę" :P 

2 minuty temu, Pepe napisał:

No bo tak mówił. Jak rozmawialiśmy to ci to powiedziałem. A ty później powiedziałeś, że na forum pisze, że trzeba mieć,  to ci powiedziałem, że mam ale nie używam. Proste. Counter wie że mam :D

Nie chce mi się już pisać więc to będzie mój ostatni post tutaj

W takim razie @Counter usuń ten warunek bo jest całkowicie bez sensu, jak dla mnie ten warunek powstał po to żeby Administrator mógł rozmawiać z innym graczami na serwerze (co często jest potrzebne).A nie jest tylko po to żeby opiekun czy ktoś wyżej wiedział że owy osobnik ma mikrofon i mógł spełnić warunki oraz zostać adminem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.