♔ Counter Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Wymagania: Minimum 10 napisanych postów na forum Działający mikrofon Wiek 16+ Znajomość regulaminów serwerowni WCH Przynajmniej 24 godziny przegrane na serwerze Częste udzielanie się na forum Obowiązkowa Składka 5zł każdego miesiąca (do 10). dam24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Wiek poniżej 14 lat? Do szkoły Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 kurwa, pojebało mi się tej XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Counter Prosiłbym o zaktualizowanie wymagań A szczególnie chodzi mi o punkt 2 i 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted August 22, 2017 Author Report Share Posted August 22, 2017 W sumie możemy podwyższyć próg 16+, a mikrofon jak zawsze wymagany! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Pepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Pepe @Counter Jak wrócę do domu wstawię screena w którym @Pepe twierdzi że mówisz że nie trzeba micra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Babinc Czy tu piszę, że trzeba używać ? Raczej nie. Czytaj ze zrozumieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 2 godziny temu, Pepe napisał: @Babinc Czy tu piszę, że trzeba używać ? Raczej nie. Czytaj ze zrozumieniem. @PepeHahahahahah dzieciak będzie mi gadał żebym czytał ze zrozumieniem Najpierw sam przeczytaj ze zrozumieniem nigdzie nie pisałem o używaniu tylko posiadaniu poza tym że posiadasz ale boisz się go użyć na serwerze to tak jakbyś go nie posiadał, Admin jest po to żeby ogarniać ludzi i jak coś trzeba to załagodzić/rozwiązać jakiś problem i weź tu rozwiąż coś jak ty sobie będziesz pisał @Counter obiecany screen Na dole teoretycznie też gada że ma ale nie musi go używać ale serio po coś ten warunek o mikro jest.A na obecnych warunkach ten warunek z Mikrem jest tak na prawdę po nic bo wystarczy że odezwie się raz podczas rekrutacji potem może wyrzucić mikro do śmietnika bo i tak nie musi go używać co dla mnie jest śmieszne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Babinc Jak rozmawialiśmy, to mówiłeś o używaniu. Btw to dział rekrutacji nie skargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Teraz, Pepe napisał: @Babinc Jak rozmawialiśmy, to mówiłeś o używaniu. Btw to dział rekrutacji nie skargi. @Pepe Może i o tym gadaliśmy ale przeczytaj jeszcze raz albo jak potrzebujesz to jeszcze ze 100 razy i przenalizuje to co jest na screenie zaznaczone. A jak to nie pomoże to Ci napiszę tam piszesz że @Counter "mówił" że mikra nie trzeba nawet posiadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 6 minut temu, Pepe napisał: @Babinc Jak rozmawialiśmy, to mówiłeś o używaniu. Btw to dział rekrutacji nie skargi. @PepeAle to ty zacząłeś robić z tego dyskusje ja tylko poprosiłem o aktualizacje warunków i chciałem pokazać @Counter że ty twierdzisz że mikra nie trzeba mieć i na tym skończyć 2 godziny temu, Pepe napisał: @Babinc Czy tu piszę, że trzeba używać ? Raczej nie. Czytaj ze zrozumieniem. Tak więc tu skończymy naszą "rozmowę" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 No bo tak mówił. Jak rozmawialiśmy to ci to powiedziałem. A ty później powiedziałeś, że na forum pisze, że trzeba mieć, to ci powiedziałem, że mam ale nie używam. Proste. Counter wie że mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 2 minuty temu, Pepe napisał: No bo tak mówił. Jak rozmawialiśmy to ci to powiedziałem. A ty później powiedziałeś, że na forum pisze, że trzeba mieć, to ci powiedziałem, że mam ale nie używam. Proste. Counter wie że mam Nie chce mi się już pisać więc to będzie mój ostatni post tutaj W takim razie @Counter usuń ten warunek bo jest całkowicie bez sensu, jak dla mnie ten warunek powstał po to żeby Administrator mógł rozmawiać z innym graczami na serwerze (co często jest potrzebne).A nie jest tylko po to żeby opiekun czy ktoś wyżej wiedział że owy osobnik ma mikrofon i mógł spełnić warunki oraz zostać adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @Babinc Przeszkadza ci bardzo, że go nie używam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts