Luin Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Cześć to znowu ja Luin z propozycją aby osoby które nie przeszły mutacji albo nie mają 16 lat mogły mówić przez mikrofon chociaż to info lub mogły zapytać czy komuś rzucić :P. Jak dla mnie te "dzieciaki" które nie wzywają i nie krzyczą z mikrofonem w buzi z biedronki są naprawdę super ludźmi i nie trzeba ich hejtować od razu. Jeżeli komuś przeszkadza taki głos (do adminów) to niech nie mutuje go od razu dla wszystkich. Korona z głowy nie spadnie klikając prawym i mutuj :)!! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Przecież nie ma napisane, że musi być mutacja. Piszczenie na mikrofonie, ciągłe przerywanie itp = mute z automatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luin Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 Widziałem przypadki pana V. Gdzie mutował od razu nie zależnie czy koleś się pytał czy rzucić etc. A jak kogoś to boli to niech sobie sam zmutuje a co do Pana V sam jeszcze Dokładnej mutacji nie przeszedł; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@D3R Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Co do do pana L, przeszedłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luin Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 13 godzin temu, V@D3R napisał: Co do do pana L, przeszedłem Nie będę się z tobą kłócić nigdy nie widziałem żeby 14 latek przeszedł mutacje głosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Cytuj Przecież nie ma napisane, że musi być mutacja. Piszczenie na mikrofonie, ciągłe przerywanie itp = mute z automatu. Nom tak jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Masz rację ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Reasumując, mute dajemy tylko za przeszkadzanie w graniu, broken mikrofon, piszczenie, sranie w niego itp. Mutacja nie jest obowiązkowa, ale jeżeli admin stwierdzi i gracze, że jej/jego głos jest wkurwiający mute z automatu. Pozdro 600 Luin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Moim zdaniem na serwerze powinni rozmawiać wszyscy niezależnie od wieku. Tylko niech podają info a nie drą mordę ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts