Baginsky v2 Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Nie bardzo wiem gdzie to napisać więc piszę to tutaj. Tak jak w tytule niestety ale rezygnuję z roli admina na serwerze zombie mod powód rezygnacji? Czas na zmiany.. Szkoda mi czasu na gry muszę je ograniczyć by poukładać sobie w życiu prywatnym a co za tym idzie nie będę miał czasu na grę na serwerze a tym bardziej na angażowanie się w jego życie to też z dniem dzisiejszym składam swoją rezygnację. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za każdą mile spędzoną chwilę na nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Dziękujemy bardzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 PAAA :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Braci sie nie traci, pozdro dla kumatych SLU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 szkoda że taki super[chujowy^^] admin odchodzi :_: Nie będę tęsknić ^^ =D Trzymaj się bagin i to zobaczenia kiedyś Jak rekin Doda coś dobrego i rozsądnego to cię poinformuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 OK siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 @MakS WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 Ogólnie do dnia dzisiejszego nadal mam funkcje admina w grze Ale gdy tak wbijam z myślą normalnego pogrania na serwerze znajdując już tę chwilę czasu to stwierdzam, że sam Czarny tego nie ogarnie... Jest dramat z ludźmi dlatego też do czasu jak nie znajdzie się z 1-2 sensownych adminów na Zombie mod może zostać taki stan rzeczy. A ja przypominam że przed moim wyjazdem dałem kilka sugestii na podstawie obserwacji z innego serwera i do tej pory w tej kwestii NIC się nie wydarzyło. Serwer mamy zabugowany, znów pojawił się błąd ze znikającymi broniami po przemianie humana w zombie lub po prostu po wyrzuceniu broni. Lagi na nie których mapach, jak znajdę chwilę to napiszę o których mapach mowa, ewentualnie może Czarny mnie w tym wyręczy. Na tę chwile tyle ode mnie. Pozdrawiam! Czarny.Szermierz-YT/AdaKo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 4 godziny temu, Baginsky v2 napisał: Lagi na nie których mapach, jak znajdę chwilę to napiszę o których mapach mowa, ewentualnie może Czarny mnie w tym wyręczy. Co do tego to różnie bywa..raz działają bez problemowo [bo chodzi o FPS] a raz coś się dzieje albo to wina że czegoś albo ciągle zombi są zabijani i wtedy POJAWIAJĄ się ich bronie na spawnie i jak cięgle umierają to wtedy one się mnożą i zaczyna serwer nie wyrabiać jak na nie się chodzi i laguje Tak samo jest z beczkami na respi się dużo to fps spadają na moim koncie to wysłałem zdjęcia i było widać ile fps jest i to przeciąża wtedy serwer To wszystko chciałem dodać jeśli jest coś jeszcze o czym zapomniałem to tylko z tymi broniami i sugestiami ja mam już wywalone pisanie i proszenie bo nic się nie dzieje...i już mam gdzieś proszenie Rekina i tak prawda nie wiem jak to się robi , ile czasu na to trzeba itp. albo że on jest zajęty.. lub inni ale tu nic się nie dzieje OD 6-7 Miesięcy od kiedy dostałem adma tylko admini po znikali i dodane mapy i usunięte zbugowane i to wszystko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts