Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Rezygnacja z bycia adminem

Baginsky v2
 Share

Recommended Posts

Nie bardzo wiem gdzie to napisać więc piszę to tutaj. 

Tak jak w tytule niestety ale rezygnuję z roli admina na serwerze zombie mod

powód rezygnacji? Czas na zmiany.. Szkoda mi czasu na gry muszę je ograniczyć 

by poukładać sobie w życiu prywatnym a co za tym idzie nie będę miał 

czasu na grę na serwerze a tym bardziej na angażowanie się w jego życie 

to też z dniem dzisiejszym składam swoją rezygnację. Pozdrawiam wszystkich

i dziękuję za każdą mile spędzoną chwilę na nim :) 

Ogólnie do dnia dzisiejszego nadal mam funkcje admina w grze :P 

Ale gdy tak wbijam z myślą normalnego pogrania na serwerze znajdując już tę chwilę czasu

to stwierdzam, że sam Czarny tego nie ogarnie... Jest dramat z ludźmi dlatego też do czasu

jak nie znajdzie się z 1-2 sensownych adminów na Zombie mod może zostać taki stan rzeczy.

A ja przypominam że przed moim wyjazdem dałem kilka sugestii na podstawie obserwacji z innego serwera i do tej pory w tej kwestii

NIC się nie wydarzyło. Serwer mamy zabugowany, znów pojawił się błąd ze znikającymi broniami po przemianie humana w zombie

lub po prostu po wyrzuceniu broni. Lagi na nie których mapach, jak znajdę chwilę to napiszę o których mapach mowa, ewentualnie

może Czarny mnie w tym wyręczy. 

Na tę chwile tyle ode mnie. Pozdrawiam! 

4 godziny temu, Baginsky v2 napisał:

Lagi na nie których mapach, jak znajdę chwilę to napiszę o których mapach mowa, ewentualnie

może Czarny mnie w tym wyręczy. 

Co do tego to różnie bywa..raz działają bez problemowo [bo chodzi o FPS] a raz coś się dzieje albo to wina że czegoś albo ciągle zombi są zabijani i wtedy POJAWIAJĄ się ich bronie na spawnie i jak cięgle umierają to wtedy one się mnożą i zaczyna serwer nie wyrabiać jak na nie się chodzi i laguje

Tak samo jest z beczkami na respi się dużo to fps spadają na moim koncie to wysłałem zdjęcia i było widać ile fps jest i to przeciąża wtedy serwer 

To wszystko chciałem dodać jeśli jest coś jeszcze o czym zapomniałem to tylko z tymi broniami i sugestiami ja mam już wywalone pisanie i proszenie bo nic się nie dzieje...i już mam gdzieś proszenie Rekina i tak prawda nie wiem jak to się robi , ile czasu na to trzeba itp. albo że on jest zajęty.. lub inni ale tu nic się nie dzieje OD 6-7 Miesięcy od kiedy dostałem adma tylko admini po znikali i dodane mapy i usunięte zbugowane i to wszystko...

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.