Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Plebiscyt na wsioka 2008 roku!!!

-WRG- Kola
 Share

Recommended Posts

Rok pa�ski 08 dobiega ko�ca, w ramach wyró¿nienia dla najaktywniejszych u¿ytkowników organizujemy plebiscyt na wsioka 2008 roku. U¿ytkownik taki powinien cechowa� siê aktywno�ci� przy wspieraniu naszego projektu, w bie¿�cym roku by³ postaci� wyró¿niaj�c� siê, s³u¿�cy pomocn� d³oni� i dobr� rad�, �wieci³ przyk³adem i poprawnie zachowywa³ siê na serwerze (chcia³em aby by³ ³adny ale wtedy nie by³by to wsiok i przekre�li³bym szanse 99% naszej spo³eczno�ci =( ).

Zasady gÂłosowania:

-uÂżytkownik nominujÂ?cy musi podaĂ? krĂłtkie uzasadnienie swojej nominacji,

-uÂżytkownik nie moÂże nominowaĂ? siebie ani oddawaĂ? na siebie gÂłosu,

-kaÂżdy uÂżytkownik moÂże oddaĂ? maks 1 gÂłos,

-kaÂżdy uÂżytkownik moÂże nominowaĂ? maks jednÂ? osobĂŞ,

-osoba nominowana musi posiadaĂ? konto na forum zaÂłoÂżone przed lipcem br.

-osobÂ? nominowanÂ? nie moÂże byĂ? h@,

-osobÂ? nominowanÂ? moÂże byĂ? admin,

-osobÂ? nominowanÂ? nie moÂże byĂ? krowi placek ani szambonur miesiÂ?ca, osobnicy ci nie mogÂ? takÂże nominowaĂ? ani oddawaĂ? gÂłosu.

GÂłosowanie trwa do 31.12.2008 do godziny 23:59:59:99 po tym terminie temat zostanie zamkniĂŞty i wszystkie gÂłosy oddane po upÂływie regulaminowego czasu nie bĂŞdÂ? brane pod uwagĂŞ.

ZwyciĂŞzca otrzyma specjalnÂ? rangĂŞ na forum i skromny upominek ufundowany przez szanowne grono Gospodarzy.

Wyniki bêd� na bie¿�co podliczane w tym temacie, ¿yczê wszystkim dobrej zabawy weso³ych �wi�t i szczê�liwego nowego roku!

O$ka 7

drake_ramoray 6

Koper 1

vermid 2

JUVE 15

bathory 2

axa 1

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PowinieneÂ? dodaĂ? punkt odnoÂ?nie tego czy moÂżna gÂłosowaĂ? na siebie. WÂłaÂ?ciwie nie powinienem tutaj pisaĂ? uwag, tylko zaczÂ?Ă? gÂłosowaĂ? ;-), wiĂŞc jakbyÂ? sprostowaÂł tĂŞ sprawĂŞ, to ten post najlepiej wypierdol.

Ja chcialbym nominowac kopra.

Uzasadniam nominacje tym, ze koper nie umie grac, kupuje myszka i SZCZela enterem. na dodatek gra pod czyims nickiem, robi z tego kogos debila i posmiewisko. bardzo mi sie podobal ten pomysl z fejkami. dodatkowo ma wspanialy i niepotarzlany dowcip, ktory cechuje tEMpota, debilizm i BETON.

/o\ HAIL KOPER! /o\

Ja chciaÂłbym nominowaĂ? czÂłowieka o wielkim duchu! drake_ramoray MyÂ?lĂŞ Âże jest to doÂ?Ă? znana postaĂ? na obydwu serwerach zawsze kaÂżdy dostanie od niego wrzuta i kaÂżdy siĂŞ zlewa a jak nie ma chumoru to i nawet umie ujebaĂ? za byle co xD Wyjebany typ!

pzdr

ja nominuje oskiewicza poniewaÂż jego stalowe plecy dajÂ? mu motywacje przy zabijaniu botĂłw na gg2 :D do tego ma sexownÂ? mamĂŞ ktora wytrzymuje z jego problemami emocjonalnymi , jest dobrym tpmenem i pomĂłgÂł zorganizowaĂ? czas kolegom z Krakowa (hahaha tu Ania ma tez wielki wkÂład) :)

no ja popieram decuzje juvego :D,

DodajĂŞ, Âże jestem fajny i dobrze gram, naprawdĂŞ dobrze.

Mam 16 lat i uczĂŞszczam do I klasy LO. Jestem najsilniejszy w klasie, na serio!

DziĂŞkujĂŞ za oddane gÂłosy, za gÂłosy oddane dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ za gÂłosy oddane.

no to ja mĂłj drogocenny i niepowtarzalny gÂłos oddajĂŞ na o$kĂŞ (bo na siebie nie mogĂŞ ;( )

DecyzjĂŞ swojÂ? motywujĂŞ tym, Âże MichaÂł jak na swĂłj mÂłody wiek jest bardzo ogarniĂŞtym i rozwaznym chÂłopcem. Stroni od wszelkiego rodzaju uÂżywek, jest kulturalny, pomocny i zawsze sÂłuÂży dobrÂ? radÂ?.

OÂ?ka na prezydenta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.