✪ -WRG- Kola Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Rok paĂ?ski 08 dobiega koĂ?ca, w ramach wyró¿nienia dla najaktywniejszych uÂżytkownikĂłw organizujemy plebiscyt na wsioka 2008 roku. UÂżytkownik taki powinien cechowaĂ? siĂŞ aktywnoÂ?ciÂ? przy wspieraniu naszego projektu, w bieÂżÂ?cym roku byÂł postaciÂ? wyró¿niajÂ?cÂ? siĂŞ, sÂłuÂżÂ?cy pomocnÂ? dÂłoniÂ? i dobrÂ? radÂ?, Â?wieciÂł przykÂładem i poprawnie zachowywaÂł siĂŞ na serwerze (chciaÂłem aby byÂł Âładny ale wtedy nie byÂłby to wsiok i przekreÂ?liÂłbym szanse 99% naszej spoÂłecznoÂ?ci =( ). Zasady gÂłosowania: -uÂżytkownik nominujÂ?cy musi podaĂ? krĂłtkie uzasadnienie swojej nominacji, -uÂżytkownik nie moÂże nominowaĂ? siebie ani oddawaĂ? na siebie gÂłosu, -kaÂżdy uÂżytkownik moÂże oddaĂ? maks 1 gÂłos, -kaÂżdy uÂżytkownik moÂże nominowaĂ? maks jednÂ? osobĂŞ, -osoba nominowana musi posiadaĂ? konto na forum zaÂłoÂżone przed lipcem br. -osobÂ? nominowanÂ? nie moÂże byĂ? h@, -osobÂ? nominowanÂ? moÂże byĂ? admin, -osobÂ? nominowanÂ? nie moÂże byĂ? krowi placek ani szambonur miesiÂ?ca, osobnicy ci nie mogÂ? takÂże nominowaĂ? ani oddawaĂ? gÂłosu. GÂłosowanie trwa do 31.12.2008 do godziny 23:59:59:99 po tym terminie temat zostanie zamkniĂŞty i wszystkie gÂłosy oddane po upÂływie regulaminowego czasu nie bĂŞdÂ? brane pod uwagĂŞ. ZwyciĂŞzca otrzyma specjalnÂ? rangĂŞ na forum i skromny upominek ufundowany przez szanowne grono Gospodarzy. Wyniki bĂŞdÂ? na bieÂżÂ?co podliczane w tym temacie, ÂżyczĂŞ wszystkim dobrej zabawy wesoÂłych Â?wiÂ?t i szczĂŞÂ?liwego nowego roku! O$ka 7 drake_ramoray 6 Koper 1 vermid 2 JUVE 15 bathory 2 axa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 PowinieneÂ? dodaĂ? punkt odnoÂ?nie tego czy moÂżna gÂłosowaĂ? na siebie. WÂłaÂ?ciwie nie powinienem tutaj pisaĂ? uwag, tylko zaczÂ?Ă? gÂłosowaĂ? ;-), wiĂŞc jakbyÂ? sprostowaÂł tĂŞ sprawĂŞ, to ten post najlepiej wypierdol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 DziĂŞki, sÂłuszna uwaga, jak jeszcze jakieÂ? uwagi walcie, poprawie. Spam bĂŞdĂŞ systematycznie usuwaÂł, Âżeby lepiej siĂŞ podliczaÂło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalona_Asia Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Ja chcialbym nominowac kopra. Uzasadniam nominacje tym, ze koper nie umie grac, kupuje myszka i SZCZela enterem. na dodatek gra pod czyims nickiem, robi z tego kogos debila i posmiewisko. bardzo mi sie podobal ten pomysl z fejkami. dodatkowo ma wspanialy i niepotarzlany dowcip, ktory cechuje tEMpota, debilizm i BETON. /o\ HAIL KOPER! /o\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Ja chciaÂłbym nominowaĂ? czÂłowieka o wielkim duchu! drake_ramoray MyÂ?lĂŞ Âże jest to doÂ?Ă? znana postaĂ? na obydwu serwerach zawsze kaÂżdy dostanie od niego wrzuta i kaÂżdy siĂŞ zlewa a jak nie ma chumoru to i nawet umie ujebaĂ? za byle co xD Wyjebany typ! pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 Ja nominuje i oddaje gÂłos na vermida ktĂłry jest z nami od poczÂ?tku, od ktĂłrego mogÂłem siĂŞ uczyĂ? i ktĂłry sÂłuÂżyÂł nam swoimi skillem w photoshopie. Ave vermid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Hahah jaki plebiscyt pÂłaczĂŞ juÂż xD A ja nominuje hmm... Juvasa, a dlategoÂż to Âże dupie na grubie, a to jest trudny zawĂłd no i wiadomo jego elokwencja oraz niepowtarzalna aparycja nadaje sens Âżyciu wielu bronzĂłw PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 ja nominuje oskiewicza poniewaÂż jego stalowe plecy dajÂ? mu motywacje przy zabijaniu botĂłw na gg2 do tego ma sexownÂ? mamĂŞ ktora wytrzymuje z jego problemami emocjonalnymi , jest dobrym tpmenem i pomĂłgÂł zorganizowaĂ? czas kolegom z Krakowa (hahaha tu Ania ma tez wielki wkÂład) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 no ja popieram decuzje juvego , DodajĂŞ, Âże jestem fajny i dobrze gram, naprawdĂŞ dobrze. Mam 16 lat i uczĂŞszczam do I klasy LO. Jestem najsilniejszy w klasie, na serio! DziĂŞkujĂŞ za oddane gÂłosy, za gÂłosy oddane dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ za gÂłosy oddane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Jestem najsilniejszy w klasiehahaha rozdupi mi ryj Nominuje michala Â?wiÂ?tczaka to jest zerem robi haje i ma zarysy na bydle Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 kogo? kto to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 juz jestem nominowany, najwyzej oddaj glos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 jeden huj. masz glos odemnie i sie ciesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 MichaÂł Â?wiÂ?tczak ^^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Juve :-D a dlaczego? hmm... bo jest byQ i hajator :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 a bronzowienie (jak przed chwilÂ? oÂ?ka ) tez sie liczy czy to jest dyskwalifikacja ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 ja tam propnuje bathorego dzielnie prowadzi chlopak na gg nabor na nowego admina:D banuje maloletnich:D a do tego bierze kox:DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnN-kA Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 no to ja mĂłj drogocenny i niepowtarzalny gÂłos oddajĂŞ na o$kĂŞ (bo na siebie nie mogĂŞ ;( ) DecyzjĂŞ swojÂ? motywujĂŞ tym, Âże MichaÂł jak na swĂłj mÂłody wiek jest bardzo ogarniĂŞtym i rozwaznym chÂłopcem. Stroni od wszelkiego rodzaju uÂżywek, jest kulturalny, pomocny i zawsze sÂłuÂży dobrÂ? radÂ?. OÂ?ka na prezydenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 . Stroni od wszelkiego rodzaju uÂżywek, jest kulturalny, pomocny i zawsze sÂłuÂży dobrÂ? radÂ?. OÂ?ka na prezydenta! z tego opisu wynika ze nie ejst wsiokiem dyskwalifikacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Vermid, dlaczego? Bo tak i chuj. JeÂ?li wyjasnienie nie jest w smak, to mogĂŞ je rozwinÂ?Ă? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
no i chuj Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 ja bym daÂł 0$ke dlaczego? zawsze mogĂŞ siĂŞ do niego odezwac na gg i nie powie mi spierdalaj Na serwerze nie robi z siebie tak wielkiego ciula xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Michal Swiatczak aka oska - bo to ciul jakich malo i go nie lubie. Pierdoli od rzeczy, wkurwia mnie spamowaniem i zabral mi okulary... obiecal mi, ze jak wygra plebiscyt to mi je odda wiec na niego glosuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 DawaĂ? mi kurwa Â?wiÂ?tczaka SÂ?siad, mosz mieĂ? gÂłos i huj :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Jak oÂ?ka to wygra, dokonam aktu samospalenia (albo samogwaÂłcenia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts