Revolver617 Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Dzień Dobry Administratorzy, helperzy itp. Gracz Darks Killing blokował mnie . Nie przepuszczał gdy go o to prosiłem . I jeszcze gdy był ostatnim człowiekiem jego Kolega : PajonczegXP nie zarażał go i blokował inne zombie aby do niego nie doszły . (screen. 2) Pozdrawiam - Revolver617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revolver617 Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 Tutaj więcej Tam w poście jest błąd napisałem (screen 2 a powinien być 1 przepraszam ) +gracz o nicku : (niestety mam tylko screena ale może rozpoznacie go Jest Vipem) Teleportuje się na tekstury , Nie dostępne miejsca. (jako survivor także się kampił lecz w miejscach już w zwykłych miejscach , do których nie da się wejść gdy mamy klasę Grubas, Nasty ) (screen 2,3 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revolver617 Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 Ostatnie niestety nie mogę wysłac screenów nie wiem czemu Ale możecie popytać się graczy którzy wtedy grali + gracz o nicku : Blady Gdy był survivorem kampił się i nie zwracał uwagi na uwagi graczy pt. "Survivor nie może kampić . Zejdź! " tutaj gracz : Dargonek z rafik i ich kolega (posiadali 2 miny na kampę (z tego co wiem max. to 1) Czarny.Szermierz-YT/AdaKo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 dobra jak wejdę do Dark dostanie już na tydzień wraz z pajon a ten bladi dostanie na dzień Thx za podanie skargę =D MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 jprd....kretynie NA CHUJA TY KOMENTUJESZ TO SKORO TO JUŻ DAWNO MINEŁO jprd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 bo to ameba umysłowa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Dnia 6.02.2017 o 16:44, Revolver617 napisał: Ostatnie niestety nie mogę wysłac screenów nie wiem czemu Tak na przyszłość: > imgur.com > przerzucasz screena (przeciągasz) z pulpitu/folderu do przeglądarki > czekasz kilka sekund > kopiujesz i wklejasz link do posta *bonus*> jak zdjęcie się zuploaduje to warto kliknąć na nie prawym->pokaż obraz/otwórz grafikę i wtedy skopiować link Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 dobrze on caly czas ma 5 min na kampe kampi na surivozie a jak ktoś cos zrobi zle to od razu ee robie skrina ide po czarnego masz bana i muta eeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoemek Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts