KjubPL Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Witam, Niewiedzialem gdzie o tym napisać, ale chyba dobry dział. Chcę opisać dwa bugi, które mnie i jak i innych graczy serwera denerwują. 1.Respienie się jednego z terrorystów na respie terrorystów z samym glockiem. Spotykam to często na pełnym serwerze. 2.Ten bug denerwuje mnie o wiele baziej, a mianowicie kiedy zmienia się mapa, nie mogę dokończyć na rozgrzewce do żadnego teamu. Dopiero po rozpoczeciu pierwszej rundy mogę dołączyć do gry. Nie jest to fajne bo akurat na tym serwerze lubię pistoletówki. Mam nadzieję, że dobrze opisałem te dwa bugi . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Ten bug z respieniem się tt na respie jest dlatego że na serwie znajduje się dużo graczy Był już poruszany ten temat wiele razy a nawet raz był naprawiony, ale jak widać... A ten bug z dołączaniem do teamów gdy jest po 5 osób w drużynie powstal jak została zwiększona liczba slotów A i tylko jak zaczyna się nowa mapa on występuje bo jest ogranicznik w teamach Max 3 min na te rzeczy trzeba poświęcić więc liczymy na szybką "naprawę" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Czy ktos sie kurwa tym wreszcie zajmie Serwer retake jest tak interesujacy ze ja pierdole A w sumie i tak tego nikt nie przeczyta wiec po co ja sie produkuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIbo :) Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Biedny lordo w sume też lubie pograć na retake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Resetuję serwerek, jeśli to nie podziała, to @adi i @Jaśnie Pan proszę o naprawienie. Dajcie znać, @lordo, @KjubPL czy reset coś dał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Na pierwszzy rzut oka to nic@Sh!rou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Bug Z respem na tt bez keva i broni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 zredukowalem liczbe slotow. Powinno to zazegnac wiekszosc problemow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts