✪ Sh!rou Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 W sumie IEM zbliża się wielkimi krokami, także najwyższy czas założyć temat. Jak każdy wie, ma on miejsce w Katowicach, w tym roku będzie trwał od 3 do 5 marca. Z racji tego, że korzenie Wiejskiej mieszczą się właśnie na Śląsku, dlatego też trochę osób (i starych, i młodych) pochodzi z okolic Katowic (lub ma zamiar przyjechać na IEM, więc w tym terminie też będzie w Katowicach). Pomyśleliśmy, że ponieważ zlot w wakacje nie wypalił, to nie zaszkodzi zorganizować takiego luźnego spotkania właśnie tego 3 marca (piątek) w godzinach wieczornych (wstępnie myśleliśmy jakoś o 18-19?) w Katowicach. Oczywiście obawiam się, że coś mogłoby nie wyjść, poza tym nie jestem z okolic, żeby mniej więcej ogarnąć to spotkanie, ale jestem pewna, że znajdzie się ktoś, kto wymyśli coś ciekawego (Mariacka - wspólne wyjście do jakiegoś baru/pubu, aby wspólnie się napić?). Nie wiem jak to wygląda z lokalami - w końcu będzie piątek i dużo osób pewnie o takiej porze wychodzi, żeby się "zrelaksować", więc może ktoś ma coś ciekawego do polecenia, żeby w razie czego zarezerwować jakiś stolik czy cokolwiek (jak wspomniałam, naprawdę o tym nie mam żadnego pojęcia). Dla zainteresowanych - na pewno będzie rekin, adi i olemba, więc wspólnie raczej gdzieś pójdziemy wieczorem, na IEM się wybiera też Thunder i Mats, którzy (@Thunder? <:) chyba też się piszą; poza tym było kilka zainteresowanych z Kato, którzy pisali, że chętnie też wpadną ( @Kubul, @Kramarq, gdzie jest @S!kor? ). Byłoby bardzo fajnie, jakby ktoś się na to pisał, wypowiedział się, może coś polecił; czekam na odpowiedzi. //22.02.17 r. Przypominam raz jeszcze, że spotkanie nie dotyczy IEMu, nie musicie mieć biletu, żeby wpaść, bo mamy zamiar się zobaczyć w Katowicach w godzinach wieczornych (w jakimś barze/pubie, jak wyraźnie - tak sądziłam - napisałam), jak było wspomniane; fakt, że jest tutaj tyle informacji o IEMie, to tylko tak dla chętnych, którzy również i na IEM się wybierają. Także raz jeszcze - 3 marca, godziny wieczorne, mam nadzieję, że szczegóły uda się dogadać, nie mam pojęcia do której w piątek "IEMowcy" będą w Spodku, a fajnie by było, gdyby jak najwięcej osób było obecnych. Także jeśli ktoś się wybiera - proszę, niech da znać w temacie. Co z propozycjami jakiegoś baru/pubu od osób, które mieszkają w Katowicach? ✪ Kubul, ✪ Thunder and S!kor 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Podobno... Olemba... stawia... Tylko jestem ciekaw co... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Melduję, o ile o tej godzinie nie będzie jakiegoś meczu typu "MUST WATCH", ale tego się póki co nie dowiemy. Planuję wziąć karnawałową maskę, bo adi na priv zagroził mi, że będzie napierdalał mi tyle fotek ile wlezie, żeby potem mieć materiał, ale nie wiem do czego. ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Nwm czy chce sie spotykać z takimi starociami Nieno najlepiej jakby ktoś jechał przez Gliwice ( @S!kor?) bo z chęcią bym się napił a tak to bym musiał jako kierowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 Przecież możesz sobie jakimś środkiem komunikacji, Sikor pewnie będzie pił! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 adi, chciałem tylko Tobie postawić, ale nie alkohol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Musimy się upewnić, że adi i olemba będą razem, ale w innym barze. Najlepiej w innym mieście. ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 na innym iemie Grzesiu and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 No to sie widzimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Nasa planuje loty na Marsa, ale to wciąż sąsiednia planeta - będziemy dalej w zasięgu promieniowania gejozy. Proponuję podróż poza Drogę Mleczną. I omijać czarne dziury. Jak ciekawie ta nazwa by nie brzmiała, to nie są takie same dziury, które znacie i wzajemnie pielęgnujecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 chcialem napisac no to 3marca walimy do ryja. Ale bym sie podłożył @Thunder owi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 28 minut temu, Kubul napisał: Ale bym se włożył Thunderowi ✪ adi and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Wydupiej frendzlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 piszę, bo @Kubul chuj zasłonił temat swoim urlopem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Możliwe, że będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Informacja dla IEMowców, jeżeli około godzin wieczornych opuścicie Spodek (lub Centrum Kongresowe) prawdopodobnie już nie wejdziecie ponownie (tak było dotychczas na wszystkich IEMach i prawdopodobnie to się nie zmieni), więc jeżeli macie zamiar przyjść na piwko na godzinkę i wrócić na IEMa - raczej zapomnijcie. Także wychodząc z IEMa zabierzcie kurtki i płaszcze (jeżeli zostawialiście w szatni) i pożegnajcie piątkową scenę szczerym uśmiechem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Cos bedzie trzeba ogarnac @Grzesiu nie mozliwe, tylko masz byc Grzesiu and Club 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 To wtedy na takie iwenty się przychodzi wstawionym B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 14 godzin temu, Kubul napisał: Cos bedzie trzeba ogarnac @Grzesiu nie mozliwe, tylko masz byc Daleko mam Do toalety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Zróbmy taką modre @Grzesiu zamiast krasuli i napis "sciepa na bilet pkp" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 16 minut temu, Kramarq napisał: Zróbmy taką modre @Grzesiu zamiast krasuli i napis "sciepa na bilet pkp" Świetny pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 Hej Hej Jezu życie mnie tak ostatnio przygniotło ze całkowicie zapomniałem sobie o biletach :(:((.....ALe do rzeczy @Sh!rou @Kramarq Oczywiscie wpadne i bede pił lecz jezeli biletu nie kupie to jak to zrobimy ???? @Kramarq Mozemy sie dogadać i razem pojechac Gliwice i żory to blisko ;** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Pojawiła się dokładniejsza rozpiska meczy. Oczywiście porównując newsa z HLTV do informacji na oficjalnej stronie IEMa (pomimo tego, że ponoć ta sama strefa czasowa jest podana na obydwu stronach), godziny nie pokrywają się. http://www.hltv.org/news/19896-iem-katowice-2017-schedule-out http://intelextrememasters.com/season11/worldchampionship/csgo/#?matchday=1 32h na nogach, ale VPVPVP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted February 20, 2017 Author Report Share Posted February 20, 2017 Ojej, dlaczego 32h? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts