Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

nic...

Recommended Posts

Praca realna pracą realną ale wychodzę z założenia że jak się za coś zabierać to tak by było git, a na tę chwile z serwerem zombie nie jest git i to tak bardzo.

I o ile ludzie którzy sobie grają to sobie grają tak stare wygi to zauważają i boli... Temat znikających broni temat rzeka, ale fakt że jak się wchodzi na serwer

to w ogóle nie widać żadnych graczy vip a jak już się jakiś pojawi to jest to jedna, góra dwie osoby. Jak dla mnie ludzie odchodzą bo na serwerze NIC!!!! 

się nie dzieje i to od dłuższego czasu, a szkoda bo potencjał jest tylko czasu brak i wyczuwam że chęci też trochę. Rozumiem że serwerów jest W CHUJ

i że są takie przy których mniej się idzie urobić a vipów jest statystycznie więcej i dlatego więcej czasu jest poświęcane im ale no KAMAN :< 

Zombie mod to jest petarda tylko trzeba ogarnąć! Rozumiem też że u nas w stuffie zombie moda nie ma chyba nikogo kto by był w stanie samemu coś 

stworzyć więc cała odpowiedzialność za nowości, naprawę bugów etc. spada na Rekina a my (czyt. Ja, Czarny, Asshole?) Możemy tylko rzucić jakimś 

pomysłem, ale myślę że czasami warto przeczytać co ci ludzie mają do powiedzenia (ci którzy na serwerze spędzają na tę chwilę NAJWIĘCEJ czasu) 

Bo myślę że na prawdę niektóre pomysły odświeżył by rozgrywkę na zm. No i przede wszystkim kiedy na serwerze są błędy to trzeba je ogarnąć..

Bądź co bądź błędy ze znikającymi broniami czy też wieczne utknięcia po przemianie w zombie... To na prawdę jest utrapieniem. Pozdrawiam 

• 4 months later...
  • MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.