SzczepaN Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 WItam. Przed chwila gram na servie wbijam pierwsza runda bo mi sie mapa sciagalo zrespilo mnie gdy opszedl juz live zabijam 5 graczy z usp. W tym admina misiek | Ab :* o ile sie nie myle druga runda wpadam na b zabijam 2 graczy hsem w tym admina Misiek | AB:* 3 runda zabijam 3 graczy w tym admina Misiek | AB;* czwarta runda zaczyna sie i widze "ban powod wh" moje statu 11:0 i on mnnie zbanowal bez zadnego ogladania a wiec prosze bardzo milo o moje demko ktore chce wrzucic na borda i blackliste zeby ocenili je i skoro mam wh chce bana na steam czekam i serdecznie pozdrawiam Gralem na nicku SzczepaN jesli juz. ban nastopil o 20:20 mniej wiecej na mapie d2_chrissmas P.S mape wczesniej misiek zbanowal jakiegos gracza tez za darmo. SAdze ze chyba ma dzis zly dzen i sie musi wyzyc strasznie krzyczy przez mikrofon i bardzo duzo klnie moze i przydala by mu sie przerwa w adminowaniu ? Czekam na odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 a czytales regulamin servera ? :/ jak zabijesz miska 2 rundy pod rzad ma on prawo dac ci wtedy bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
no i chuj Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 misiek juz ci na swieta prezent dal. A i nie ma zÂłego dnia bo dzisiaj z nim gralem i mnie nie zbanowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek (-_-) Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Twoj wh bylo widac golym okiem :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 przydala by mu sie przerwa w adminowaniu ? BUHAHAHAHAH DOBREEEEEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 jak bys wiedzial co to BL to bys ruwniez wiedzial ze oni teraz tylko demka z esl i mixow sprawdzaja;] pozdro pocwicz i nie zabijaja miska:DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 WczeÂ?niej daÂł za ping, widzĂŞ w liÂ?cie banĂłw na 5 minut. OgĂłlnie to chyba nigdy nie widziaÂłem, by zbanowany napisaÂł tak kulturalny i serdeczny post na forum. Czekam na MiÂ?ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Witam, ogladalem Cie trzy rundy. Kazdego mierzyles przez sciany po czym tylko Headzik. Demo wrzuci w najblizszym czasie Lizak. PS. Jak bys nie zauwazyl w liscie banow to na poprzedniej mapie gosc dostal bana za ping na 5 minut, gdyz nie mam zamiaru wnerwiac sie na typa, ktory ma ping +100. Nie chcialbys czytac mojego posta gdy mam zly dzien. Nie przypominam sobie zadnego krzyczenia przez mikrofon, gdyz rozmawialem z kobieta na teamspeak'u. Co do przerwy to masz ja Ty, od grania na WCH dopoki sprawa sie nie wyjasni. PS2. Ogarnij ortografie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczepaN Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 Misiek gram 6 lat w ta gre i wiem gdzie sie skanuje tak prosta mape jak d2 wiec co mam nie skanowac bo ty mnie zbanujesz za skana na mapie? to co mam z usp latac zeby nie skanowac? Mowisz tak ze nie krzyczysz przez mica fakt nie krzyczysz kurwisz ile wzlezie drac sie ale spoko i tak Ci potem mute dalem. Banujesz mnie? mowisz ze mam wh? ile masz admina tydzen? to twoj pierwszy admin? odpowiedzi sa proste pierwszy admin masz go max miesiac banowales bo sie poplakales bo jechalem Cie jak chcialem bo jestes bardzo LOW i nie potrafisz sie do tego przyznac ze sa lepsi graczy co graja czysto. Chcesz zagrac esla albo gb zemna 1 on 1 ? mam wh wedlug ciebie wiec mnie zbijesz do 0 ? bardzo chetnie zagram moj nick na steam to szczepan230973 dodaj mnie do frends zagramy esl albo gb co wolisz mam server bez problemu mam na nim HLTV rozdamy ludzia z wiejskiej chaty i oni ocenia i zobacza moja porazke do 0 z toba bo przeciesz jestes hajtem jestem tylko zero na wh grajace i chce zebys mnie skaral pokaz skilla misiu. Kulturalnie pisze z toba a ty se jaja zemnie robisz wiesz ze dostalem za darmo i nie potrafisz sie przyznac chce swoje demko wrzucimy na bl albo borda i ocenimy. Czekam na zaproszenie do frends od ciebie i jak cos podam ip hltv tutaj godzine zeby ludzie zobaczyli twoja porazke jak cie skaram z usp zebys nie plakal ze skana dostales. Wasze odpowiedzi mnie smiesza ja na powazanie sobie to wziolem bo skoro on banuje za nic to pewnie jest wiele wiecej osob takich jak ja ze dostal bana za darmo bo misiek mial zly dzen. Dlatego chce zeby stracil admina skoro nie umie sie nim poslugiwac. P.S [shadow=red]Kto jest tu H@ tego servera?[/shadow] @Miska [shadow=red][/shadow]Nastepnym razem dawaj bana z dopiskiem JESTEM BARDZO LOW I NIE POTRAFIE SIE Z TYM POGODZIC ZE KTOS MNIE KARA DLATEGO DOSTAJESZ BANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 SzczepaN, on jest H@ juz kolo 2 lat, wiec troche kultury inaczej ban zostanie tak czy siak. Taka dobra rada, jak nie weÂĽmiesz kultury pod uwagĂŞ to przegrasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnN-kA Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 no wÂłaÂ?nie tak siĂŞ skÂłada mĂłj drogi, Âże Misiek jest jednym z H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 buhahahahhaa generalnie to chamstwem tutaj jeszcze nikt nie wskural ale probuj - moze bedziesz tym pierwszym Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczepaN Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 To juz wiem dlaczego ma taka samo wolke na serverku i robi z nim i na nim co chce a i tak mu nikt nic nie powie. Czekam na swoje demko i na przyjecie wyzwania mojego chce zagrac z nim 1on1. @up nie chamstwem tylko zobacz dostalem bana za darmo a nikt z tym nic nie robi zabijalem go co runde a on ban bo padam to widzisz w tym ses jakis? nie potrafi przegrywac naduzywa admina wiec? powienien sie sie zrzec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 O ogarnÂ?Âł siĂŞ, bardzo pozytywna zmiana, 1 on 1 z MiÂ?kiem? Nie wiem jak grasz, ale juz wygraÂłeÂ?! Koniec ÂżartĂłw, czekam na demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczepaN Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 @up No gram chyba na poziomie gracza z wh gram 6 lat zaczynajac od 1.5 w cafe bo wtedy jeszcze cieszko bylo z netem Skoro dostalem bana za wh to chybna najgorszy nie jestem. ide gb grac potem wpadne i czekam na demko i takie pytanie mam ile te demko trwa? P.S mozemy tez zagrac potem 5on5 jak chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no i chuj Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 To ja ide 1vs1 bo wiadomo jestem najlepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Misiek - zrzeknij sie h@ bo Cie kurwa wydziedzicze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Teraz to bym Ci kurwa da³ ale demkiem przez ³ba. 1 post by³ ca³kiem kulturalny i na poziomie, ale teraz wida�, ¿e faktycznie buca sob� reprezentujesz. Tak siê sk³ada, ¿e na swoim serwie, mo¿na robi� co siê chcê, po to siê taki g³ównie zak³ada. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 OBALIĂ? MIÂ?KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 5 on 5 mozna by od nas zebrac konkretna ekipe z serwera, ja do nie nie naleze, ale mialbys ciezko z reszta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 juz widze miska buÂły na 1v1 kampilby na respie humanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 dawac qrwa demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 jada swinie misiek jaki skurwysyn jest xF az strach sie bac Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanya Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ja ze Szczepanem gram stosunkowo d³ugo, moze z pó³ roku. Przez ten czas nikt go o ¿adne wh nie pos�dza³, dlatego jestem w szoku. ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczepaN Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 Dawaj dawaj misiu to 1 on 1 chyba nie powiesz mi ze nie masz czasu? No i kiedy sie tego demka doczekam?? Jestem ciekaw sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts