Spr!Nt^^ # Kocham Sanderke Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 kupiłem vipa i moge używac komendy !zadmin gdzie moge zamieniać w człowieka i zombiego a także odradzać i cofać na spawna i nie tylko ja to mam bo jakubiak i killer i batixx tez to mają bo dzisiaj jakubiak sprawdzał czy też ma i ma ??????????????? to nie moja wina ze mam tego jebanego buga bo już któys raz pisze o tym ale nic pisałem do rekina i nic ???/ zróbcie coś z tym bo to nie moja wina ze vipy maja tego jebanego buga i dostaje za to bana kurwa ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? mam nadzieje ze ktoś coś z tym zrobi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts