MalinKa Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Rezygnuje z posady admina i opiekuna, ze względu na brak czasu na grę, która zwyczajnie mi się przejadła. MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted March 9, 2017 Popular Post Report Share Posted March 9, 2017 Znudził plugin Zombie Moda? Czas pod biurko robić loda! Rekin cudo oferuje, Wielkie jajka z dużym chujem. Adi jajka ma w dostatku, Penis znajdziesz po omacku. Orzeh penis ma stalowy, A pan Janusz - tytanowy. Misia skromna kobiecina, Swoim dongiem biurko zgina. Panu PP choć to ptak, Jaj, penisa ciągle brak. Emtek kolba jak mamuty, Małe jajka, wielkie fiuty. Król Olemba wszego stada, Swoją laską zgrabnie włada. Kubul trąci znów odorem, Lecz nadrabia dużym worem. Mufas, rasta, ganja, bongo, Tak jak blanta będziesz ciągnął. Grzesiu postawi zadanie, Siurok czeka na jebanie. Wombat nadstawi swój pal, Ty śmiało - nie pukaj, wal! Kramarq odcedzi wora, Na wolność puszczając stwora. Nie mam więcej już pomysłów, By obudzić w Tobie zmysłów. Więc czym prędzej zmieniaj zdanie, Bo Ci nigdy już nie stanie! MalinKa, ✪ adi, ✪ eMteK. and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 I to jest pożegnanie w pięknym stylu Malina podziękuj i spierdalaj . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted March 10, 2017 Author Report Share Posted March 10, 2017 @Thunder Dziękuje za jakże ekstrawagancki i elegancki wierszyk normalnie sobie go ustawie jako hasło do kopmutra @muFas za życzeniem. SPIERDALAJ CHUJU NIE MA TAK LEKKO ZE MNĄ KASTRACIE WYORANY Zombie nie tyle co znudził, co znudziła sama gra w Csa ale fakt przez brak jakichkolwiek nowości na zombie pomimo próśb też zrobiło swoje. Teraz sobie napierdalam w OSU, bo muzyka to moja kochanka i zapierdalam w szkole, wyjazd do Portugalii na 2tyg za free (+ 500zł kieszonkowego) bez własnej ingerencji dochodów to piękna sprawna, nieprawdaż? ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 1 minutę temu, MalinKa napisał: wyjazd do Portugalii na 2tyg za free (+ 500zł kieszonkowego) bez własnej ingerencji dochodów to piękna sprawna, nieprawdaż? jaki program? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted March 10, 2017 Author Report Share Posted March 10, 2017 Erasmus+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 11 godzin temu, MalinKa napisał: Erasmus+ No cuszz, Ja za to do Włoch na 3 tygodnie MalinKa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Dnia 11.03.2017 o 11:01, PanPP napisał: No cuszz, Ja za to do Włoch na 3 tygodnie chyba na truskawki ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 A nie wiem, ekonomistę do truskawek, w sumie dobrze by było, zarobiłbym pewnie więcej ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts