Lodomir Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Imie :Patryk Wiek :14 Nick w cs'e :Milson STEAM ID : STEAM_0:0:194977089Średnio godzin w tygodniu? :30h Ile grałeś na serwerze BHOP? :Już idzie pomału rok Czy miałeś kiedyś admina? :Tak Gdzie? :Własny serwer z kolegą miałem Znajomość moda i umiejętność używania admina :7/10 Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Mógłbym pomagać w Mutowaniu różnych Dzieci które krzyczą i przeklinają.Dlaczego ty? :Długo gram na serwerze dziennie 3-4h. Czy będę dawał Składkę na admina? :Tak Lubię t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 ktoś to sprawdzi ? A zapomniałem dodać że to moje 2 konto 1 ukradł mi kolega "mały biedak" ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 7 godzin temu, Milson napisał: Ile grałeś na serwerze BHOP? :Już idzie pomału rok 7 minut temu, Milson napisał: ktoś to sprawdzi ? A zapomniałem dodać że to moje 2 konto 1 ukradł mi kolega mały biedak ;( Grasz na serwerze rok i nie miałeś czasu wejść wcześniej na forum i zauważyć, że ludzie to nie pierdolone roboty i nie zawsze dostaniesz odpowiedzi na Twoje każde widzimisie w ciągu paru godzin? Btw. Szacun, że zacytowałeś przycisk "Lubię to", nawet nie wiedziałem, że tak się da LOL Lodomir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 a widzisz I przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethrisable Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 hmmm... nie kojarzę nawet tego nicku, dziennie nie grasz raczej po 3-4 h jak masz 260h w csie edit: podaj link do starego konta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Dnia 12.03.2017 o 23:17, Thunder napisał: 2 konto i kilka nazw miałem na 1 takie jak jakie ja pamiętam : LemOn,Lemson,xD,PolakMały:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HousE2 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Dnia 12.03.2017 o 15:29, Milson napisał: Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Mógłbym pomagać w Mutowaniu różnych Dzieci które krzyczą i przeklinają. Lubię t Na nie widziałem kilka razy jak darłeś jape po nieudanym przejsciu mapy/pobiciu rekordu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Nie chcę już Admina Temat do zamknięcia Za 1 rok albo 2 może spróbuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethrisable Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 " [...] Milson: Napisałem to co chciałem na Podaniu -Ja: czyli to co tam napisales to kłamstwo ? -Milson: W sumie tak 14 lat mam w maju skłamałem [...]" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 TAK ALE TYLKO WIEK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 TAK ALE NIE PÓJDZIESZ DO PRACY MAJĄC ZFAUSZOWANE CV! co za kasztan XDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted March 15, 2017 Author Report Share Posted March 15, 2017 Jestem. Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HousE2 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 usuneli bhopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts