Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga

Qruku
 Share

Recommended Posts

Witam.
Chciałbym złożyć skargę na Czarnego Szermierza (czy jak go tam zwało).
Powody?
1) Od rana dzieciak rzuca się do mnie z mordą na steamie typu "Kurwa mać", "nie wkurwiaj mnie".. zachowuje się co najmniej jakbym mu psa przeleciał..
2) Oskarża mnie o to, że NIBY dałem komuś perma na zombie... gdzie maksymalny ban jaki dałem to bodajże 3h (Zluzuj portki Czarny, bo Ci żyłka na skroni jebnie :P )
3) Dostałem będąc adminem bana od admina (od Czarnego).. bez byle powodu, tak o z dupy ;) Prawdopodobnie za to, że wszedłem na serwer sobie chwilę pograć xD
4) Został zgłoszony przeze mnie na steamie za nękanie. Rano gdy mu nie odpisywałem to spamował mi i chciał się chyba poczuć jak Król z Albanii, bo nie przestawam spamić :P 
5) Nie wiem czemu, ale strasznie się rządzi, chociaż jak wiadomo opiekunem serwera nie jest :) A zachowuje się jakby to wgl on sponsorował ten serwer xD
Więcej grzechów nie pamiętam, screeny mogę podesłać. Pozdrawiam wszystkich, którzy to czytają. Bądźcie zdrowi, a Ty Czarny uprasuj krawat, bo z Twojego zachowania wieje bubkowatością (jeśli wiesz co to znaczy) :D 

Player Qruku
Steam ID STEAM_1:0:179697677
Steam Community 76561198319661082
IP address PL 176.221.122.49
Invoked on 03-19-17 12:08
Banlength 2 hr
Expires on 03-19-17 14:08
Reason za twoje nie ogarstwo...
Banned by Admin Czarny.Szermierz
Banned from █ Wiejska-Chata.pl [ZombieMod][Plague] ★Moje...
Total Bans No previous bans
Blocked (0) never

Ban jak widać za "nie ogarstwo" XDD

Raz:

2qwrd.png

Dwa:

Spoiler

Qruku: Za pokazywanie sikretów
Qruku: ale to max. 30 minut :)
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: jprd......
Qruku: ?
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: kurwa mać...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: NIE MA ZA TO BAN!
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: kurwa mać!
Qruku: To co to za jebnięty serwer? xD
Qruku: Wszędzie dają za to bany, a tutaj nie? ;D
Qruku: I tym bardziej, że gracze wiedzą, że za to jest ban a i tak pokazują ;p
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: jprd...no to te serwery są nie dojebane a po drugie TWÓJ OBOWIĄZEK JAKO ADMIN ZOBACZYĆ JAKIE OBOWIAZUJĄ ZASADY NA SERWIE
Qruku: Dobra, nie denerwuj się bo Ci żyłka pierdolnie xD
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: nie bo mnie wkurwiają tacy kurwa nie ogary którzy nie patrzą na zasady...
Qruku: Zachowujesz się jakbym Ci nwm, psa przeleciał xD
Qruku: Troche luzu ;p
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: to CZEMU dałeś komus mattiemu jakiegoś perma...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: bo od dwóch dni nie może wejść
Qruku: CO KURWA ?!
Qruku: Nikt kurwa ode mnie perma nie dostał, więc nie pierdol ;)
Qruku: Maksymalnie jakiego bana dostałem to bodajże 3 godziny ;)
Qruku: dałem*
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: czyli inni gracze którzy mają go w znaj kłamią..
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: dobra przetsań pierdolić bo mnie już wkurwiasz...
Qruku: haha, zwal se, może Ci przejdzie xD

Nie wiem co o tym myśleć. Twierdzisz, że nie dałeś perma - perm od Ciebie jest. Z rozmowy Waszej na Steamie wynika, że dałeś komuś bana za coś, co nie istnieje w regulaminie. Sama osobiście nie widzę nic złego w pokazywaniu secretów, bo na samym początku, gdy jeszcze grał zabójca, też pokazywał mi każdy secret na mapie. Gdybym dostała za to bana, byłabym naprawdę w szoku, bo to jest coś, co tak naprawdę każdy może sprawdzić na youtubie, a skoro ktoś inny w tym pomoże, to... co z tego? Nie wiem czy są jeszcze jakieś inne screeny/dowody, ale no troszkę mnie dziwi cała ta sytuacja.

No przecież widać, jak czarne na białym. Ban dany przez admina Qruku, na czas Permanentny. Więc co ty mi chcesz wcisnąć? Zamiast to załatwić w spokoju bez spiny, to piszesz jakieś skargi, gdzie opisujesz siebie za ofiarę. A z kopii rozmowy wygląda, że też jesteś dobre ziółko. Pojebany serwer? Tak, owszem. A ty nie grasz chyba tutaj 3 dni, żeby się dziwić jakie panują tutaj zasady. Jak to jest, skladales podanie na admina nie znając zasad gry na serwerze? Adminujesz według własnego taryfikatora banow? Czytałeś chociaż regulamin serwera, admina i taryfikator? 

Dobre ziółko? A mam się dawać obrażać dla jakiegoś patusa, który niedość, że spamuje mi na steamie to jeszcze obraża nawet na serwerze? Nie zna zasad podstawowej kultury? Wyraża się chamsko do mnie jak i do graczy?

"Pojebany serwer" - no a może tak nie jest? Czarny sam dawał bany za pokazywanie sicretów, rozdawał różne bany z dupy dla zasady, ale do mnie to już pierwszy z ryjem. Rządzi się jakby to był jego serwer, gdzie mam go w dupie, bo nawet opiekunem nie jest.. Banuje admina - propsuje, dobry admin, który innego admina banuje.. za nic ? Za to, że wlazłem sobie pograć :) 
A bana nie dałem ja tak się składa, @Sh!rou już wyjaśniłem o co chodziło.. trudno, stało się. Rezygnacje złożyłem, więc nie widzę powodu, dla których @adi się spinasz ;) Lubię wasze serwery, ale administracja akurat na Zombie to porażka, pozdrawiam :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.