Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nie przeczytanie przez Qruko Zasady Admina.

Recommended Posts

Dostałem skargi od dużą grupkę że Qruko banuje ludzi za pokazywania Camp a w regulaminie nie ma nic o tym wspomniane...

Jedna osoba dostała na 1 godzinę a ktoś dostał jakimś cudem albo Długiego bana albo Perma...

Gracz nazywa się ®~~M_A_T_I~~® a jego steam id to :  STEAM_0:1:68814609

[U:1:137629219]

76561198097894947

http://steamcommunity.com/profiles/76561198097894947

U mnie Qruko Dostaje upomnienie za łamanie zasad jako administrator.

Po 1 - Zrezygnowałem z bycia adminem, bo będąc w tym gronie z kimś takim jak Ty to dla mnie porażka :*
Po 2 - Naucz się pisać i trochę kultury, bo co drugie słowo na serwerze w Twoim wykonaniu to "Kurwa", "Spierdalaj" itp.
Rozumiem, że możliwa patologia, ale nie zmuszaj ludzi do tego słuchania :D 

Jeśli uważasz że jedynie to że mówię kurwa lub spierdalaj to słowo *Kurwa* używam do takich neogarów takich jak ty bo nie umieją wpisać !zasady lub komendy to porażka a słowo *spierdalaj* to wtedy gdy ktoś już naprawdę mnie wkurwia :)

Wszystkie zdania ,słowa które używam do ludzi to są żartobliwe i ludzie o tym wiedzą bo już długo gramy ze sobą...a ty ledwo tutaj grasz..

Jak byś nie wiedział najbardziej wkurwiające dla mnie osoby są te które nie czytają zasady albo komendy...i ty to pokazałeś więc nie masz prawa osądzać mnie że jestem zjebanym administratorem bo ci napisałem a twoje gadanie że zluzuj majty itp...albo że spokój bo ci żyłka pęknie to wkurwia mnie to najbardziej..

A to że robisz rezygnację to chuj mnie to obchodzi...ja chce żeby ci którzy grają i są adminami i mają pilnować ludzi to ja chce ogarniętych ludzi a nie zjebanych...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.