Qruku Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Cześć. Jak pewnie po samym tytule widać chciałbym zrezygnować z bycia adminem na serwerze Zombie Mod. Powodów jest dużo, a jednym z nich może być Czarny aka Szermierz z filmu Zorro. Będąc zwykłych adminem i jak dla mnie niedorozwiniętym dzieckiem (2 lata młodszy ode mnie, a w głowie dalej nasrany brzydko mówiąc). Dodatkowo dzisiaj oskarżał mnie o permamente zbanowanie gracza (Wydaje mi się, że chodzi o Matełuszek2006), lecz takiego gracza nawet nie widziałem na serwerze.. Ale co tam, zwyzywać Czarny ludzi lubi to i mi się dostało.. tylko nie wiem czy miałem się typ przejąć Czarny, mam coś dla Ciebie: 03-18-17 18:53 Matełuszek2006 OjciecPrzeworski Permanent Pozdrawiam Także składam rezygnację, pozdrawiam całą administrację Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Chodziło o Matiego, screen pokazał, że był ban, czy dany niechcący, czy w inny sposób, no nie ma znaczenia. Załóżcie jeszcze sryliard tematów, żeby mi się nie nudziło. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts