$adness Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Siemanko Od mojej ostatniej rozgrywki na WCH minęło dwa lata. Po dość burzliwej spinie z Adamem skończyło się betonem - przepraszam. Jak się okazuje sentyment pozostał. To z WCH związany byłem praktycznie od samego początku. To tu zaczynałem przygodę z cs i to z Wiejskiej mam najwięcej znajomych. Z uwagi na to, że zatęskniłem, proszę o rozpatrzenie prośby o unban. Jeśli nie będzie na to zgody - zrozumiem. Liczę na pozytywne rozpatrzenie prośby. Pozdrawiam ✪ Thunder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Nie wiem o co dokładnie poszło, ale z mojej strony mogę Ci podpowiedzieć, że TO załatwiło tutaj wiele spraw ✪ Thunder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Steamid? Znaczy niech jeszcze inni sie wypowiedza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 31 minut temu, muFas napisał: Nie wiem o co dokładnie poszło, ale z mojej strony mogę Ci podpowiedzieć, że TO załatwiło tutaj wiele spraw Źle to zabrzmi, ale z ust mi to wyjąłeś. ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$adness Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 2 godziny temu, Jaśnie Pan napisał: Steamid? Znaczy niech jeszcze inni sie wypowiedza. STEAM_0:1:24818883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 2 godziny temu, Thunder napisał: z ust mi wyjąłeś. Ehhhh.... Aż człowiek zaczyna bujać w obłokach Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Teraz, muFas napisał: Ehhhh.... Aż człowiek zaczyna bujać w obłokach Bujnij se jajka ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 3 minuty temu, Thunder napisał: Bujnij se jajka Wedle tego co mi mówią obrazki z google (a tylko ich słucham) na Wielkanoc jakaś baba bujnie. Raczej poczekam. Zobaczymy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ooo roznie bywalo, chyba kazdy na tyle dorosly jest, ze o jakies urazy nie bedzie sie dlugo gniewal Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Kolejny co będzie darł ryja wraca... Jeżeli sobie wybaczycie wzajemnie to o co wam poszło, to nie ma przeszkód. ✪ Thunder and ♔ Counter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 2 godziny temu, Ichi napisał: Kolejny co będzie darł ryja wraca... Jeżeli sobie wybaczycie wzajemnie to o co wam poszło, to nie ma przeszkód. Dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 ✪ Thunder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Łoo Panie, aż myślałem kiedyś gdzie zaginął ten człowiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Sadness został odbanowany przez rekina kilka dni temu, także zamykam temacik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Dnia 28.03.2017 o 23:22, muFas napisał: Jakim cudem to przegapiłem... ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts