Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiana mapy.

SzyNa♚
 Share

Recommended Posts

Witam, 

Ostatnio dużo graczy skarzy się na małą ilość fpsów na tej mapie. Sam to sprawdzałem i też spadki mam z 200fps do 30-40... Na innych mapach jest normalnie. Oto propozycję jak i prośba o oddanie swojego głosu > https://strawpoll.com/293zcxd. Inne mapy są także spadkami fpsów.  Do 3Kwietnia.

Tworzysz ankiety, a nawet nie zapytałeś mnie o to? Nie chodzi mi tutaj, że jestem jakimś Bogiem czy coś, ale wpierw może jakaś dyskusja na forum, a nie od razu jakieś vote dotyczące map, dla mnie temat nie tyle co nie na miejscu, co po prostu źle sformułowany. Takie moje zdanie. 

No troszkę tak... Mogłeś najpierw wyjechać z samą inicjatywą zmiany mapy(czy ludzie w ogóle chcą zmieniać) i vote, co o tym myślą inni. Tylko jest jeden problem. Mało kto tu wchodzi, musisz namawiać ziomeczków do wbijania. Myślę, że to wyjdzie na plus :D Może załóż nowy temat i zwołaj ekipę z serwera do dyskusji? Byłoby git!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.