SzyNa♚ Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Witam, Ostatnio dużo graczy skarzy się na małą ilość fpsów na tej mapie. Sam to sprawdzałem i też spadki mam z 200fps do 30-40... Na innych mapach jest normalnie. Oto propozycję jak i prośba o oddanie swojego głosu > https://strawpoll.com/293zcxd. Inne mapy są także spadkami fpsów. Do 3Kwietnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Tworzysz ankiety, a nawet nie zapytałeś mnie o to? Nie chodzi mi tutaj, że jestem jakimś Bogiem czy coś, ale wpierw może jakaś dyskusja na forum, a nie od razu jakieś vote dotyczące map, dla mnie temat nie tyle co nie na miejscu, co po prostu źle sformułowany. Takie moje zdanie. ✪ Kubul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 No troszkę tak... Mogłeś najpierw wyjechać z samą inicjatywą zmiany mapy(czy ludzie w ogóle chcą zmieniać) i vote, co o tym myślą inni. Tylko jest jeden problem. Mało kto tu wchodzi, musisz namawiać ziomeczków do wbijania. Myślę, że to wyjdzie na plus Może załóż nowy temat i zwołaj ekipę z serwera do dyskusji? Byłoby git! ♔ Counter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted March 31, 2017 Author Report Share Posted March 31, 2017 Thunder nie ma co się zastanawiać i dyskutować z innymi.. poprostu już dzisiaj z 9osób prosi o zmianę inferno na inną.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 No to niech napiszą na forum.... Jak ma zacząć dobrze funkcjonować forum, gdzie odzywają się w tym dziale 3-4 osoby.... ✪ Sh!rou and ✪ Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 Nie wiem czy wiesz ale jest błąd z założeniem konta na forum i nie każdy chce się tam wypowiadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 4, 2017 Author Report Share Posted April 4, 2017 Doszło do zmiany mapy na de_Train prosiłbym jednego z opiekunów/właścicieli lub osoby które mają dostęp do konsoli 4maps o zmianę za inferno :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Przekazane, w najbliższym czasie będzie zmienione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Inferno zostaje tymczasowo wyłączone do czasu, aż powrócą normalnie fps. Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts