Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

SKARGA NesQuik

BOT Franciszek
 Share

Recommended Posts

A więc sprawa wygląda tak:

- Brak reakcji na dzieci które drą mordę. Gdy zwróciłem Ci uwagę odpisałeś "no i co"

- Zamieniasz ludzi w kury chyba na każdej mapie nie pytając nawet o zdanie.

- Brak jakiejkolwiek kultury. "to idź złóż skargę płaczku" - Proszę bardzo.

Jako admin powinieneś dawać dobry przykład, Ty robisz odwrotnie. Myślę że nie otrzymałeś tego stanowiska po to aby nadużywać swoich praw.

Mam nadzieję że będzie to moja pierwsza i ostatnia skarga jaką musiałem składać na któregokolwiek admina.

Pozdrawiam, BOT Franciszek.

To jest kurwa dział aren ciulu, nauczże się czytać...

Kurwa prawie codziennie to samo, czy wy ludzie serio sobie te działy wybieracie tak chybił trafił?

Serio? 

Akurat byłem podczas tych akcji z kurami... Nikt tam mordy nie darł. Dzieci jak dzieci... Zawsze możesz sam zmutować. Raczej nie powód do skargi.

Co do kur to się nie wypowiem... Osobiście dla mnie spoko, ale nie ja tu od osądów komend.

Kultura. Pojęcie względne patrząc na to, że to wiejska i panują tutaj luźne zasady.  

58 minut temu, Thunder napisał:

To jest kurwa dział aren ciulu, nauczże się czytać...

Złóż skargę na Thundera bo Cie wyzywa...

Jak zawsze... Gównoburza (http://akapedia.pl/Gównoburza) z byle powodu. Zamiast dogadać się gdzieś na pw czy na ts to za jakieś muty nie muty skargi chuj wie co!.... 

Dodatkowo w życiu nie najebałem tyle wielokropków co w tej odpowiedzi, także uszanuj! 

Po chuju kurwa, Franciszek wali w chuja , NesQuik jest spoko !! A jak ci nie pasuje , że kurwa drą mordę to ich sb kurwa zmutuj jak ci nie pasuje pajacu!! A poza tym naucz się kurwa pisać skargi na dobry server bo coś ci nie wyszło!

6 minut temu, muFas napisał:

Złóż skargę na Thundera bo Cie wyzywa...

ZŁOŻĘ CIĘ JAK ORIGAMI

BĘDĘ POGANIAŁ NOCAMI

BĘDĘ BIEGAŁ Z NOŻYCAMI

BAWIŁ SIĘ TWYMI DREDAMI

Hmm... Z tego co wiem w skardze powinien wypowiadać się: Składający skargę, oskarżony oraz opiekun serwera. Jak można zauważyć był to mój pierwszy post na forum (ten jest ostatni), a jest to dział FFA SS: http://pl.tinypic.com/r/15d5jzk/9 . Spodziewałem się troszkę więcej kultury. Trójkąciku kochany, nick? nawet na steam dostałem wiadomość że dobrze zrobiłem pisząc to- czyli jednak nie wszystkim. Na wszystkie odpowiedzi tylko 1 dotyczy tematu. 

Thunder- Chyba coś jest nie tak skoro z działu ffa przenosi na arene ? Więc jak możesz to to sprawdź "ciulu" ..

NesQuik- Liczę na normalną odpowiedź a nie klejenie durnia. 

A co wy knury myślita że będzieta pokazywać adminom paluchem ?
Po co każdego malolata hejtować za mikrofon, później dorosną i będą takie jak spęczniałe ego jak autor tematu.
Jakby każdy miał takie podejście jak "płatek" na świecie nie byłoby wojen.

3 godziny temu, BOT Franciszek napisał:

Z tego co wiem w skardze powinien wypowiadać się: Składający skargę, oskarżony oraz opiekun serwera

i świadkowie zajścia.

Kurczaki były tylko na dwóch rundach, do tego poprzedzone votem. Potem kulturalnie spytał czy chcemy jeszcze. Ludzie się nie zgodzili i było po zawodach.

Jak na standardy W-CH nesQuik jest całkiem normalny, a to prowadzi do jednego słusznego wniosku - Twoje argumenty są z dupy.

Dnia 3.04.2017 o 10:11, w0mbat napisał:

Kurczaki były tylko na dwóch rundach, do tego poprzedzone votem.

Były poprzedzone ? gdyby były to skarga by nie istniała ... nesquik wszedl na serwer i od razu włączył kury bez uprzedzenia...

to prawda na awp lego raz wlaczylem bez tego i co ?:D nie slyszalem wtedy zeby ktos mowil nie no dlaczego to wlaczyles itp itd ;) A dobrze sie bawili jak bylo slychac ;D nie narzekali ;* Mordeczko moja kochana ty oj jak bym Cie punkal w czoko okoo 3<

Dnia 3.04.2017 o 06:55, BOT Franciszek napisał:

Hmm... Z tego co wiem w skardze powinien wypowiadać się: Składający skargę, oskarżony oraz opiekun serwera.

Jeżeli wstawiasz post w zły dział, to nie oczekuj, że nikt tego nie zauważy i nie zwróci na to uwagi w poście.

Thunder- Chyba coś jest nie tak skoro z działu ffa przenosi na arene ? Więc jak możesz to to sprawdź "ciulu" ..

Sprawdziłem i wszystko działa poprawnie, musiałeś się pierdolnąć.

Na wszystkie odpowiedzi tylko 1 dotyczy tematu.

Bo ponad połowa postów była pisana, kiedy temat był w złym dziale. Ktoś postanowił go przenieść zamiast zmusić Cię do założenia nowego, więc nie dziw się, że ta wartka dyskusja ciągnęła swój tok w taki sposób, w tym miejscu.

Jak można zauważyć był to mój pierwszy post na forum (ten jest ostatni)

Pierwszy post - dobrze.

Ten jest ostatni - Twój błąd.

Spodziewałem się troszkę więcej kultury.

Źle trafiłeś.

Co do całej sprawy, to jeśli dobrze kminię chodzi o ten sam moment, w którym ja grałem. Nie mam zamiaru grać jakiegoś obrońcy czy coś, ale tylko mówię, że słyszałem jak Nesquik sam powiedział po jednej czy dwóch zamianach, że nie będzie tego dalej robił, żeby nie wkurzać ludzi i przestał. Cóż użył ze dwa razy opcji, którą admin posiada, na prawdę tak okaleczył Twoją godność? Widocznie nie wytrzymałbyś, gdyby było więcej "zamianek" jak za czasów 1.6, gdy admini od czasu do czasu zamieniali siebie i innych w krowy, kurczaki, rekiny itp. Chciałem tylko przypomnieć, że jest to serwer FFA/4FUN, więc zgodnie z wiejską tradycją serwer naszpikowany jest różnymi dodatkami 4fun. Są niestandardowe mapy, zamiany w kurczaki, roundsoundy, spadochrony, odbijanie się od głów, wyświetlanie DMG, przeróżne inne pluginy, które codziennie widzicie oraz takie, o których nawet część adminów nie ma pojęcia. W dodatku jest luźny klimat, brak sztywno rozumianej kultury i zabawa - czyli istota tego serwera. Skoro cały czas narzekasz na brak kultury, a po chwili podajesz przykład "to idź złóż skargę płaczku" jako ten wielce obraźliwy, to cóż... Widać nie zaznałeś jeszcze Wiejskiej w swojej chociażby połowicznej formie. Co do dzieci drących mordę - osobiście bym zaklejał, ale gdy na serwerze gra 8-10 dzieciaków, nie można ich tak po prostu wszystkich wypierdolić. Serwer w moment opustoszeje, a nie po to stoi, żeby był pusty. Opcję mutowania dla samego siebie ma każdy gracz CSGO. Co prawda faktem jest, że wyciszanie co chwile każdego gnoja może być nużące, a admin powinien ogarniać gnój, ale bez przesady. Czasem trafia się jeden piszczący chujek, to serwerowi gentlemani już wiedzą jak się nim zająć, a jeśli ich nie ma, to wtedy trzeba zdać się na admina lub swój leniuszkowy paluch. Zgodzę się natomiast co do tego, że admin powinien dawać dobry przykład. Przykład prawdziwego admina wiejskiej. Powinien ogarniać gnój, potrafić dojebać tekstem, gnoić jebanych premutacyjnych cweli, powinien potrafić się dobrze bawić, szanować panny, potrafić się hajać i postawić (przynajmniej czasami), powinien też w jasny sposób dać innym do zrozumienia, że jego żądło jest najdłuższe w promieniu całej mapy. Tak to już jest, to jest Wiejska i tak zostanie. Jeszcze jedna rzecz, która rzuciła mi się w oczy, to brak jakiegokolwiek dopisku na forum, że serwer FFA jest serwerem 4FUN (skontaktuję się z kim trzeba : p), ale dołączając/grając na serwerze dokładnie widzisz, że jest to serwer 4FUN, więc chyba powinieneś zrozumieć, gdzie grasz.

Pozdro

Thunder jakie to piekne! <3 Ugoszcze Cie dzisiaj wieczorkiem tak jak lubisz za to Misiaqu;* 

A co do darcia sie dzieci to Franciszku wtedy kiedy powiedziales zebym pomutowal dzieci byly kurczaki czyli logiczne ze kazdy darl morde jak tylko mogl proste bo jak nie ma kurczakow to dzieciaki sa te ktory naduzywaja mikrofonu to im daje mute a sa tacy co moze i sie dra ale nie robia tego doslownie caly czas. I jezeli jest 1-2 malolatow ja zawsze mowie do kazdego masz opcje mute dajesz na poczatku mapy jak jest rozgrzewka ile to 3-4 klikniecia myszka i typ ma mute na cala mape na prawde nie jest ciezko bo sam mutuje mimo to ze mam admina to wole zmutowac gostka samemu sobie bo jednak jak by nie patrzec z kims moze rozmawiac tak i sie dobrze bawic nawet i z paroma osobami a odeslanie go na TS wiaze sie tez z tym ze jak beda po przeciwnych stronach moga sobie podpowiadac co zepsuje gre innym.

3 godziny temu, Thunder napisał:

Zgodzę się natomiast co do tego, że admin powinien dawać dobry przykład. Przykład prawdziwego admina wiejskiej. Powinien ogarniać gnój, potrafić dojebać tekstem, gnoić jebanych premutacyjnych cweli, powinien potrafić się dobrze bawić, szanować panny, potrafić się hajać i postawić (przynajmniej czasami), powinien też w jasny sposób dać innym do zrozumienia, że jego żądło jest najdłuższe w promieniu całej mapy. 

Czy tylko mnie się wydaję, że pisałeś to patrząc w lustro z opuszczonymi galotami do połowy kolan i szukałeś każdego możliwego przeciwieństwa? 

RYCHTYK PROWDA!

2 godziny temu, muFas napisał:

Czy tylko mnie się wydaję, że pisałeś to patrząc w lustro z opuszczonymi galotami do połowy kolan i szukałeś każdego możliwego przeciwieństwa? 

RYCHTYK PROWDA!

KSIONRZE MUJ

Dnia 3.04.2017 o 09:27, Amv napisał:

A co wy knury myślita że będzieta pokazywać adminom paluchem ?
Po co każdego malolata hejtować za mikrofon, później dorosną i będą takie jak spęczniałe ego jak autor tematu.
Jakby każdy miał takie podejście jak "płatek" na świecie nie byłoby wojen.

Np taki ja c'nie? :V