Popular Post ✪ Ichi Posted April 3, 2017 Popular Post Report Share Posted April 3, 2017 Ogłoszenie parafialne. Soczyście obrażacie się wzajemnie, bez darcia ryja - osobiście robię wam laskę. Obrażacie nasze serwerowe dziołchy, mówicie, że to dobre suki, zaruchalibyście ( coś innego niż swoją rękę ), że to kurwy, dziwki itd. itp. BETON i chuj. Nie ma możliwości negocjacji, nie ma drugiej szansy. Jakiekolwiek próby obrony swoich znajomych będą kończyły się bliżej nieokreślonymi konsekwencjami ( daję sobie wolną rękę ). Wiejska chata =/= burdel. Bijemy się po mordach, kurwimy na siebie, później razem pijemy śmiejąc się, ale ktokolwiek będzie chciał macać nasze kury, niech liczy się, że będzie miał dupę o 5 cm szerszą. ✪ Thunder, ✪ PanPP, Andrzej Znienacka and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amv Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 @Ichi będzie miał dupę o 5 cm szerszą zaniżyłeś mi samoocenę :ć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Uwielbiam te ważkie problemy serwerowe. @Ichi, a jak z obrażaniem matek? W końcu też kobiety, a bez obrażania matul ten serwer to już nie to samo. 4 godziny temu, Ichi napisał: będzie miał dupę o 5 cm szerszą. Kurwa miał być poważny post, a musiałeś wspomnieć o swoich fantazjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 3, 2017 Author Report Share Posted April 3, 2017 34 minuty temu, ORZEH napisał: Uwielbiam te ważkie problemy serwerowe. @Ichi, a jak z obrażaniem matek? W końcu też kobiety, a bez obrażania matul ten serwer to już nie to samo. Kurwa miał być poważny post, a musiałeś wspomnieć o swoich fantazjach. To są problemy serwerowe, staramy się od wielu lat budować niepowtarzalną społeczność w CS. Jeżeli wyzywają się osoby, które się znają dajmy na to ja i Ty i powiesz coś w stylu "Stara Ichiego", to po prostu odbiję piłeczkę w drugą stronę. Jednak jeżeli obraża mi mamę jakiś pierwszy lepszy gównix, to od razu kaganiec na mordę, a jak dalej się rzuca na czacie to zalewamy. Co do moich fantazji, to umieszczam je po kryjomu w moich postach/komentarzach z nadzieją, że ktoś się zainteresuje. Taka krypto reklama 4 AMV nmie wiem czemu Ci zaniżyłem, ale nie wiem czy chcę w to wnikać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Częściowo mój prywatny regulamin sprzed paru lat się pokrywa http://forum.wiejska-chata.pl/topic/6790-regulamin-serwera-csgo/?do=findComment&comment=184113 11 godzin temu, Ichi napisał: ale ktokolwiek będzie chciał macać nasze kury, niech liczy się, że będzie miał dupę o 5 cm szerszą. Super Ichi, wjeżdżamy tam z całym impetem! Zrobimy sobie analny tor saneczkowy, mogę być saneczkami! Jak się odwrócę na plecy to będzie też wystawać wajcha hamulca! Chociaż hamowanie jest dla frajerów, wjeżdżamy na pełnej, to będzie hamulec awaryjny w razie jakby nas z toru wyjebało! btw. beton dla Orzeha za wyzywanie Rudej 6 lat temu, się chuj nauczy kultury ✪ Ichi and ORZEH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Polecam i nie pozdrawiam dupska Nesquika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 3 godziny temu, Counter napisał: Polecam i nie pozdrawiam dupska Nesquika Hmmm ? Ja bede ciagle taki jaki bylem <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Dnia 3.04.2017 o 14:15, Ichi napisał: Obrażacie nasze serwerowe dziołchy, mówicie, że to dobre suki, zaruchalibyście ( coś innego niż swoją rękę ), że to kurwy, dziwki itd. itp. To już nie będzie tekstów "Ichi stara Ci się dupi"? Już nie będę mógł kultywatorować pola Adze? Thunder jest moim mentorem Dnia 8.09.2013 o 21:35, Thunder napisał: REGULAMIN DO CHUJA 1. Mosz laske i ktoś Ci ją beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton 2. Mosz matke/ojca (lub ni mosz) i ktoś Ci ją/go beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton 3. Czity - "perm na miesiąc" - betonować aż się kurwa udławi elo 4. Ciśniesz nowym graczom tak jak starym - jak się to nowym nie podoba to beton, jak pasuje im to ok. 5. Nie masz mutacji - zamknij morde 6. Ogólnie wkurwiasz - kara wg uznania admina i chuj I po co kombinować ✪ Ichi, ✪ Thunder and ✪ inż. Tynka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 7, 2017 Author Report Share Posted April 7, 2017 Wombat zarządził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 22 minuty temu, Ichi napisał: Wombat zarządził. rICHIe rich ✪ Michal and ✪ Ichi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 twoja stara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Dawać mi tu radnego! Natychmiast!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Dnia 4.04.2017 o 01:26, Thunder napisał: btw. beton dla Orzeha za wyzywanie Rudej 6 lat temu, się chuj nauczy kultury Pamiętam że dostałem bana na dwa tygodnie. Nie było płaczu, składania odwołania czy proszenia o skrócenie kary. To się nazywa klasa. Zresztą jak na dżentelmena przystało... a wyzywanie Rudej od kurwy, to tylko maciupka rysa na nieskazitelnym diamencie. ✪ Thunder and ✪ Michal 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 55 minut temu, ORZEH napisał: To się nazywa klasa. Zresztą jak na dżentelmena przystało Lata płyną, ale klasa jest wieczna... 56 minut temu, ORZEH napisał: to tylko maciupka rysa na nieskazitelnym diamencie. ... a to tylko potwierdzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Ekhmm @NesQuik jebać tego kurwa pierdolonego debila w dupe jebanego, Pozdro betoniaro jebana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Hmm @PanPP jebac cwela pierdolonego ktory opierdala kinderbauy lepiej niz Sasha Grey!! PS Jebac Cie lachociagu ! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @NesQuik ty kurwa jebany mongolski alfonsie, jak cię zobaczę na FFA to Ci taką banie pierdolnę , że kreta wyciśniesz z tej sklejonej dupy. PS> Wypierdalaj na piona zgredzie <3 ORZEH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @NesQuik @PanPP wypierdalać do tematu haja... MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Co ty wiesz o zabijaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted August 30, 2017 Popular Post Report Share Posted August 30, 2017 Podbijam temat, bo niewiele się w tej kwestii zmieniło na serwerze (tak wiem, niełatwo to kontrolować, ale jednak). Proszę wszystkich adminów o kultywowanie jednej z podstawowych tradycji wiejskiej chaty. Gram na serwerach od października 2009, na forum od maja 2010, więc mimo, iż nie jestem z "najstarszej ery" swoje w tej sieci widziałem, klimat powąchałem, jakoś tam wiem co i jak. I o ile esencją wiejskiej chaty jest haja, wzajemne wyzywanie się, darcie ryja, rzucanie kurwami, przeganianie się w e-długości penisa, wyzywanie starych itd. to jednak istniała i jak widzicie w poście Ichiego wciąż powinna istnieć jedna bardzo ważna zasada. Szanujemy Gospodynie Domowe. Co prawda rangi/grupy na forum nie mają już tak ważnego znaczenia jak niegdyś (podobnie samo forum), lecz najkrócej mówiąc Gospodynie Domowe to wiejskie kobitki, które swoją obecnością zaszczycają nas na serwerach i w tematach. Ktoś może powiedzieć - ale przecież moja stara, która jest regularnie besztana przez "xyz" to też kobieta, więc o co chodzi? Owszem. To też kobieta, zazwyczaj ta, która dała nam życie. I należy jej się szacunek. Lecz w 95% przypadków, gdy wyzywamy sobie "stare" odnosimy się do mistycznej postaci "Twojej starej", która jako próba zobrazowania czyjejś matki stała się wytworem stworzonym po to, by wypróbowywać najznamienitsze teksty, wyzwiska, pociski, beszty, splunięcia itd. nie dotykając naszych matek bezpośrednio. Większość z nas nigdy nie pozna matek naszych współkompanów CSowych zabaw, zresztą część z nas na pewno przy takim spotkaniu obdarzyła by je szczerym i należytym szacunkiem. Jednakże tu, w wiejskim klimacie, zwłaszcza gdy gracze się znają i pozwalają sobie na takie luźne wyzwiska, dobry tekst na starą jest nagradzany śmiechem do rozpuku lub kontrwyzwiskiem, i tak ludzie przeganiają się w coraz to lepszych wyzwiskach, a karuzela śmiechu nie ma końca. Fakt faktem, czasem ludzie wyzywają się "szczerze" i naprawdę chcą komuś dogryźć na matkę, wtedy raczej wyczuwa się to i spór staje się poważniejszy itd. Poza tym jeśli jakiś szczyl bez mutacji, nie znając mnie ciśnie mi na matkę - adios amigo. Ale jeżeli gracze wciągnęli się w wiejskie klimaty, dobrze wiedzą, że powiedzenie Kiślowi, że "stara mu się dupi" albo pytanie Olemby "która ze starych dopłaca - Adiego czy moja" jest po prostu formą zaczepki, rozkręcenia jakiejś karuzeli, standardem wiejskochatowym itd. Sam król kopalnianego podziemia, książe Goduli i arcymistrz piwska - Juve wypowiedział kiedyś słowa, które po dziś dzień wpasowują się w wiejski klimat - "Stara to tam chuj, ale kobieta to świętość". Co prawda Juve był i będzie ciulem (tęsknie), ale wiem, że wyzywanie starej zarówno jemu, jak i komuś poprzez niego było na porządku dziennym. Wiem też, że gdyby ktoś na poważnie wyzywałby mu matkę, nie pozostawałby dłużny. A kobiety szanował. I tak było zawsze tutaj. Kobiety były szanowane i nie chodzi o podlizywanie się, o jakieś "pucowanie berła do dziewczyn w internecie" (chociaż właśnie tacy najczęściej najbardziej pyskują) tylko o najzwyklejszy, nabyty lub wrodzony szacunek do kobiet. Wiejska od zawsze strzegła tej niepisanej zasady, gdyż nawet największe łajzy miały w sobie nie tyle może dżentelmeństwo, co standardy jakich dziś coraz częściej brakuje. Zarówno administratorki, kobiety piastujące inne stanowiska lub zwykłe graczki - zasługują na szacunek. To że dziewczyna pojawia się w internecie nie oznacza, że przez barierę kabla możesz jej powiedzieć, że jest kurwą, że chciałbyś jej włożyć palca czy zruchać. Czasem oczywiście pojawiają się delikatne wyjątki, lecz związane jest to tylko z podejściem danej Gospodyni bądź znajomości pomiędzy danymi osobami. Lecz o ile wiele wyzwisk rzucanych we wsioków odbije się od ich twardego pancerza i spłyną po ich wielkich jajach, tak Gosposie, nawet te silne i twarde (i z "Jajami" [bo niektóre z nich mają większe mentalne jajca niż te Cipendejlsy-spinatory serwerowe]) są kruchymi kobitkami, które może to i tamto zaboleć. I w chuju mam czy srasz na tą zasadę czy nie. Jeżeli jeszcze raz będę słyszał o takich akcjach, to zarówno ja jak i Ichi będziemy się do tego odpowiednio odnosić. I proszę o to wszystkich adminów FFA/4FUN płci męskiej, a jeszcze lepiej byłoby gdyby do mojego apelu przyłączyły się inne serwery. Fakt faktem, że nie chcemy robić tutaj stypy, że niektóre dziewczyny twardo znoszą takie pierdolenie i jeszcze konkretniej odpowiadają lecz to może być tylko Wasze wyobrażenie. Nie wiecie czy gdzieś tam w zaciszu komputera nie czują się traktowane jak kurwy, szmaty, czytając i słuchając bardzo nieprzyjemne teksty na swój temat. Nie chodzi mi też teraz o nagłe ultra love i płaszczenie się przed Wiejskimi Paniami. Po prostu zachowujmy się jak mężczyźni: wyzywajmy się wzajemnie, skaczmy sobie do gardeł, wymyślajmy coraz to wykrętniejsze wyzwiska, grajmy i śmiejmy się, ale kobiety szanujmy, jak wiejski klimat nakazuje od dawna. Tyle ode mnie. Spread the word. @Ichi @Zinbo @adi @Jaśnie Pan @UrseK @olemba @Michal @WarkaRed!!! @Counter @S!kor @Impolite :D @muFas @TicQ @Buśka @Kubul @kokac @Tytanowy Janusz @JUVE @Ozze Buśka, El Mulato, kokac and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Pięknie Cyniu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buśka Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 No @Thunder zazwyczaj gdy ty coś napiszesz to zawsze odechciewa mi się tego wszystkiego czytać i lecę już z forum, ale że zaraz początek roku szkolnego to se przypomnę jak się czyta i poświecę się . Ogóle popieram to w 100%, zawsze karzę każdego kto powie coś złego na jakąś kobietę. Zostałem wychowany żeby szanować kobiety i krew mnie zalewa jak ktoś tego nie robi. PS. zapomniałem dodać najważniejszego, jebać Gladosa. Dziękuje za uwagę to chyba już wszystko ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 @Thunder wzruszyłam się a to u mnie rzadkość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 17 godzin temu, Thunder napisał: @Ichi @Zinbo @adi @Jaśnie Pan @UrseK @olemba @Michal @WarkaRed!!! @Counter @S!kor @Impolite :D @muFas @TicQ @Buśka @Kubul @kokac @Tytanowy Janusz @JUVE @Ozze A mnie Ty mały szmaciarzu to już nie możesz zawołać? Jest mi przykro fchuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 2 minuty temu, ORZEH napisał: A mnie Ty mały szmaciarzu to już nie możesz zawołać? Jest mi przykro fchuj. Wiedziałem, że wejdziesz, ale zmazałem Cię specjalnie, bo wiem, że swoją lekcję już przeżyłeś, z Rudą! I przyjąłeś jak przyjąć powinieneś! Jak na dżentelmeństwo Kaszmirowego Księcia przystało! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts