Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wh

OrLy
 Share

Recommended Posts

No i witam szanownych Lou'ow. Wreszcie udalo mi sie zalozyc konto, bo Olcia mi je zalozyla. cos macie nie tak z rejestracja...ale to inna bajka

Wiec... Gram od 8.5 roku zaliczylem 12 lanow i na kazdym oddaja mi honor...szczegolnie oski i OrÂła... Nie wiesz jak gram, nie znasz mojej histotrii a osadzac chcesz....sprawdz sobie stronke i oblukaj mojego pc, statystyki na Wiejskiej Chacie jak i na innych servach na ktorych pogrywam i nie placz ze zabija cie ciagle ta sama os...albo ze ma za dobre staty (zazdrosc, how pathetic) Chcesz mozemy zagrac GB 1 vs 1 i widocznosc z mila checia moze byc :) niech patrza na kazdy moj krok zebys potem nie mial jakis watkow co do przegranej...

Jesli cos mi przyjdzie do lba to dopisze... Pozdro

Wiec co do esla to sprawa jest taka ze konto ktore teraz mam Budyn1 jest kumpla ktory gral esle i lanach takze ze mna. Chcial sprzedac konto na eslu i dostal bana na 2 lata wiec poprosil mnie czy zamienie sie na konta z nim bo gra z ziomkami. A poniewaz ja nie gram na eslu to change ofcourse poszedl. Karol169 on ma a ja przejalem jego konto z banem. Teraz zaczalem grac na gb wiec jak masz watek mozemy pyknac Gb keine problem.

[ Dodano: 2008-12-15, 18:24 ]

No i witam szanownych Lou'ow. Wreszcie udalo mi sie zalozyc konto, bo Olcia mi je zalozyla. cos macie nie tak z rejestracja...ale to inna bajka

Czytanie ze zrozumieniem sie klania przy rejestracji no ale zapewne cs > all :mrgreen:

Taki madry jestes?? bravo!! Widze lubisz sie cieszyc z czyjego nieszczescia...Ale whatever

[ Dodano: 2008-12-15, 18:24 ]

Czytanie ze zrozumieniem sie klania przy rejestracji no ale zapewne cs > all :mrgreen:

Taki madry jestes?? bravo!! Widze lubisz sie cieszyc z czyjego nieszczescia...Ale whatever

Szczerze mowiac... tak - przyznaje. Jest to jedna z moich pasji.

A poniewaz ja nie gram na eslu to change ofcourse poszedl.
i widocznosc z mila checia

1. Nie grasz na eslu bo kurwa za slaby jestes ziomek. Change ? Pisz kurwa po polsku jak Cie w szkole nauczyli (no chyba ze cs>zycie), a nie mi tu jakies wstawki dajesz anglojezyczne (pathethic, i inne pierdoly). Jestes kurwa zwyklym leszczem, a te lany to pewnie z chlopcami granie non toper, a pozniej gejowskie rozmowy do rana...

2. Widocznosc? widocznosc to kurwa jest na drodze. A jezeli chodzilo Ci o publicznosc, to sie kurwo jeszcze raz zastanow, zanim napiszesz cos tak glupiego.

3. Na mnie i tak za slaby jestes, widzialem jak grasz. Moze i ogarniasz, ale zeby napinac tak jak Ty to wstyd =(

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.