Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ub zeenX

zeenX
 Share

Recommended Posts

Nick:「zeenX」
Nick Admina, który Ciebie zbanował:  M1Koo
Data bana: 9.04.2017
Powód bana:  WH
SS (dowody w sprawie): pan mikus nie zrobil :)
Opis sytuacji:  normalnie se gralem, tak przecietnie bo zazwyczaj robilem po 40 / 50 fragow i dostalem bana bez ss elo. to chyba nie moja wina ze tu graja silvery xD ?

Wcale nie masz wh, kupywałeś prawię co rundę awp ssg i przybliżałeś normalnie patrząc miejscówki ale patrzyłeś też na innych graczy przez ściany :). Do tego udawałeś, że nic nie masz "bawiąc się myszką" czyli strzelanie flicków przez niby smoki patrząc na graczy co robią. Ostatnia runda w której grałeś na miragu to było potwierdzenie na wh. Wychodziles z pałaców nie sprawdziles rampy, górnego drewna, do tego nie wcelowałeś się nawet w jungle i w schody.  Wyszedłeś zbyt pewnie odrazu na przeciwników. W pobliżu nie było nawet twoich teammatów ,żeby dali ci info więc jest to dobry argument oskarżający cię o cheaty. 

Na supreme XD, gościu ty myślisz, że ja nie mam takiej rangi jak ty i się możesz wywyższać.  Kupywałeś co chwila ssg albo awp i udawałes ze patrzysz normalnie a kiedy trzeba bylo cos sprawdzic a było tam czysto nie sprawdzając tej pozycji wychulales sie na pewniaka ze nikogo tam nie ma.  Ciekawy jestem skad :).

2 godziny temu, zeenX napisał:

Możemy pograć to zobaczysz. Drążyć tematu nie ma co jak nie rozumiecie fizyki cs'a :P

Tym postem sam wjebałeś się w gówno XDDD. Widziałem jak grasz albo kolega ci daje info z ct albo po prostu coś tam sobie odpalasz. Dla mnie ban słuszny + twoje uzasadnienia są śmieszne. Chuj nas to obchodzi, że masz supreme, skoro "widzisz" przez ściany. Co ma twoja ranga do widzenia innych graczy, zasłaniając się tym, że jesteś lepszy od innych?