SzyNa♚ Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Dzień dobry, na serwerze ostatnio dużo osób używa mikrofonu. Poprostu rozmawiając sobie. Mikrofon jest dopuszczalny +16 po mutacji. Jeżeli tak owa osoba nie spełniająca zasad a przestrzega kulturę i podaje tylko info gdzie są przeciwnicy dozwolone. Kto za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Jeżeli osoba nagminnie nadużywa mikrofonu, piszczy, krzyczy mute i tyle. Przyznam szczerze, że lubię pogawędzić czasami z ludźmi, bo całkiem przyjemnie mi się rozmawia. Mikrofon nadużywany = mute i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 15, 2017 Author Report Share Posted April 15, 2017 No np. Jak się czegoś pytają to tak no ale np. Jak sobie ktoś rozmawia z drugą osoba o Lolu co dzisiaj robil lub coś tam.. To też mute czy jak? Bo według mnie tacy użytkownicy powinni pójść na ts czy tam skype. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Wszystko zależy od twojej interpretacji. Ja zazwyczaj mutuje tylko wtedy, gdy ktoś przegina albo piszczy. Nikt nie będzie przecież skargi pisał o to, że został zmutowany niesłusznie (chyba ) SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts