daewoo1265 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Opiekun TheLeon, który niby wbija bardzo często na serwer..=kłamstwo.. Gość, który jest opiekunem wbije o 12-13 raz na 1-2 dni na 1 mapę gdzie jest max 8 ludzi.. zaprasza mnie do gry o 15-16 gra na innych serwach przez cały dzień zamiast interesować się serwerem.. Ludzie zrozumcie to nie ten sam opiekun co wcześniej już nie poświęca czasu serwerowi a poza tym moim zdaniem nie jest czasem za młody na opiekuna.. Sh!ro widzi to tak gość, który wypełnia wszystkie obowiązki sumienny, pewnie siedzi cały dzień i pilnuje a tak naprawdę nic prawie nie robi to ja muszę wychodzić z meczy turniejowych dostawać bany bo na serwerze spawnkillują lub obrażają bo Leon nie odpisuje a Haxa nie ma? Pragnę zmiany opiekuna bo tak być nie może... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Może to nie moja sprawa... Może i moja... Kurde nie każdy jest w stanie siedzieć cały dzień... Głównym problemem jest mała liczba adminów. Gdyby było was tam 10 to zawsze ktoś jest. Może starajcie się nakłonić kogoś znajomego itp do podania.... Zmiana opiekuna to trochę gruba decyzja. Nie chcę tutaj nikogo bronić, ale co wejdę na betoniarnie to tam jakieś baniki od Leona.. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daewoo1265 Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 13 godzin temu, muFas napisał: Może to nie moja sprawa... Może i moja... Kurde nie każdy jest w stanie siedzieć cały dzień... Głównym problemem jest mała liczba adminów. Gdyby było was tam 10 to zawsze ktoś jest. Może starajcie się nakłonić kogoś znajomego itp do podania.... Zmiana opiekuna to trochę gruba decyzja. Nie chcę tutaj nikogo bronić, ale co wejdę na betoniarnie to tam jakieś baniki od Leona.. nie każdy ale człowieku ja muszę co chwilę wychodzić bo graczom coś nie pasuje a Leon piszą do niego a on to ma w dupie... a baniki z tego powodu, że o 12-13 zawsze jakieś dziecko spawnkilluje, acz kolwiek to ja dałem najwięcej banów na surf+RPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 Ja chcę tylko przypomnieć, że opiekun to nie do końca admin, a w efekcie tego nie musi tyle przebywać na serwerze ile oni. Leona znam z SB, bo tylko jego cała lista mi się najczęściej wyświetla. Dla mnie głównym problemem jest mała liczba adminów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daewoo1265 Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 Godzinę temu, Counter napisał: Ja chcę tylko przypomnieć, że opiekun to nie do końca admin, a w efekcie tego nie musi tyle przebywać na serwerze ile oni. Leona znam z SB, bo tylko jego cała lista mi się najczęściej wyświetla. Dla mnie głównym problemem jest mała liczba adminów. Racja ale powinien, też przesiadywać na serwerze.. ale admini mają być doświadczeni a nie 13-latki... przychodzą i robią podania przestańcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 1. Wiek to tylko cyferki. Ja zaczynałem w podobnym wieku . Ma 13 lat i pomaga : zgłasza graczy ktorzy nie przestrzegają regulaminu itd. to dlaczego nie miałby dostać? Wrzucasz 13 to jednego worka, a jest np. taki Americano który jest ogarnięty i co teraz? 2.Każdy ma życie prywatne, a zbliża się koniec roku i trzeba jeszcze bardziej się starać. 3. Tak jak pisali poprzednicy zbyt mała ilość adminów szkodzi. 4. Ważne, że wbija gorzej by było gdyby On w ogóle nie wchodził. 5. Jak zgłosisz się do Sh!rou to prawdopodobnie dostaniesz passy do banowania przez stronkę i już nie będziesz musiał wychodzić z meczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLeon Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 hmmm nie wiem co o tym myśleć... osiuu jest taki problem że gracze się mi skażą że ciebie niema i masz wyjebke na serwer i banujesz cały serwer bez powodu pozatym mam też swoje sprawy prywatne sprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooX Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 21 minut temu, TheLeon napisał: hmmm nie wiem co o tym myśleć... osiuu jest taki problem że gracze się mi skażą że ciebie niema i masz wyjebke na serwer i banujesz cały serwer bez powodu pozatym mam też swoje sprawy prywatne sprawy Zgadzam się z tym ciągle tak gracze mówią jak jestem online na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daewoo1265 Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 GooX tylko że ty mi wczoraj napisałeś że Leona nie ma już od 1 dnia na serwie... nie amsz co się udzielać bo robisz to na złosć bo jestem na Nie na twój temat a jak chcesz mogę zwołać grupkę Leon, która potwierdzi że wchodzisz tylko wtedy kiedy ci się zachce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 Teraz, daewoo1265 napisał: GooX tylko że ty mi wczoraj napisałeś że Leona nie ma już od 1 dnia na serwie... nie amsz co się udzielać bo robisz to na złosć bo jestem na Nie na twój temat a jak chcesz mogę zwołać grupkę Leon, która potwierdzi że wchodzisz tylko wtedy kiedy ci się zachce 1 dzień to chyba nic się nie dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daewoo1265 Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 42 minuty temu, Grzesiu napisał: 1 dzień to chyba nic się nie dzieje? mam powiedzieć o innych graczach? KUBUS1 cytuję "możesz wejść na serwer bo Leon przyszedł powiedział cześć i już nie przyszedł" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 2 godziny temu, Grzesiu napisał: a jest np. taki Americano który jest ogarnięty Hamuj Grzesiu, bo Ci bolid w opony wjedzie, trochę się zapędziłeś Grzesiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 10 minut temu, Thunder napisał: Hamuj Grzesiu, bo Ci bolid w opony wjedzie, trochę się zapędziłeś Ciiii dobry przykład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts