Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nowe mapy FFA (ankieta)

Sh!rou
 Share

Mapy  

33 members have voted

1. 1. Jakie mapy na serwerek?

Recommended Posts

Żeby było sprawiedliwie, prosiłabym o oddawanie głosów w ankiecie na mapy, które mają się znaleźć na serwerze. Nie wiem tylko czy wszyscy się zgadzają, oto propozycja map do usunięcia (wypisuję te, które pojawiły się w tamtym temacie):

• fy_wiejski_ski
  • fy_iceworld_go_v3 
  • aim_farm 
  • 1hp_supermario
  • de_rats_1337

Również pojawił się pomysł, aby:

ICEWORLD - wgrać mapę podobną, w kolorystyce DD2 z opcją gungame ( może ktoś pamięta tą długą nazwę z cs 1.6? )

RATSY możemy zmienić na inne, bardziej rozbudowane

SUPERMARIO zmienić na mapkę 35hp ( pamiętna mapa z 1.6 )

Dodaję w ankiecie te propozycje, które przewinęły się przez temat, dziękuję również @PanPP za inicjatywę związaną z założeniem poprzedniego tematu. :) Zapraszam do oddawania głosów! Nie wiem jak ankieta zadziała, więc jeśli będzie możliwość oddania tylko jednego głosu, to można śmiało pisać posta co się powinno znaleźć, a co powinno zostać wykluczone (super by było z wyjaśnieniem dlaczego). Również kilka osób pisało, by Indie zamienić na inne AWPki, ale nie wiem co Was najbardziej by interesowało. :) 

2 godziny temu, sztabson napisał:

Ja bym ratsa zostawił wiele osób narzeka że nie ale jak już jest to nigdy rtv nie doszedł do skutku na nim. 

To prawda ale tak jak Sh!rou napisala ratsa trzeba wymienic. Da sie jakiegos wiekszego zamiast niego bo ten jest za maly jak jest duzo ludzi.

5 godzin temu, ORZEH napisał:

Ta mapa SK_SLAYER to stare scouty... sam tego nie zauważyłem w ankiecie i nie oddałem na nie głosu.

Idę się zabić.

NIE RUB GŁUPSTW MUJ SŁODKI KSIONRZE

Godzinę temu, Ichi napisał:

Dziwi mnie, że tyle osób chce stare inferno. Co do usunięcia ratsów nie zgadzam się, tylko i wyłącznie wymiana na inne :D

Dlatego w temacie jest Twój cytat - Ratsy zostaną zamienione na bardziej rozbudowane, tyle że nikt nie rzucił żadną konkretną propozycją.

3 godziny temu, Ichi napisał:

Dziwi mnie, że tyle osób chce stare inferno.

Też mnie to dziwi... Co prawda demos kratos, ale przecież nowe inferno > stare inferno. Chyba jedynym problemem może być fps, innej opcji nie widzę

2 godziny temu, Sh!rou napisał:

Dlatego w temacie jest Twój cytat - Ratsy zostaną zamienione na bardziej rozbudowane, tyle że nikt nie rzucił żadną konkretną propozycją.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=741136461

De_rats_1337_v2

Sprawdziłem, polecam. Jest to niemalże ta sama wersja, którą mamy aktualnie, ale jest tam sporo przejść i dodatkowych dróg, zwłaszcza dla CT. Osobiście bardzo mi się podoba.

• 1 month later...