✪ Sh!rou Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 Żeby było sprawiedliwie, prosiłabym o oddawanie głosów w ankiecie na mapy, które mają się znaleźć na serwerze. Nie wiem tylko czy wszyscy się zgadzają, oto propozycja map do usunięcia (wypisuję te, które pojawiły się w tamtym temacie): fy_wiejski_ski fy_iceworld_go_v3 aim_farm 1hp_supermario de_rats_1337 Również pojawił się pomysł, aby: Cytuj ICEWORLD - wgrać mapę podobną, w kolorystyce DD2 z opcją gungame ( może ktoś pamięta tą długą nazwę z cs 1.6? ) RATSY możemy zmienić na inne, bardziej rozbudowane SUPERMARIO zmienić na mapkę 35hp ( pamiętna mapa z 1.6 ) Dodaję w ankiecie te propozycje, które przewinęły się przez temat, dziękuję również @PanPP za inicjatywę związaną z założeniem poprzedniego tematu. Zapraszam do oddawania głosów! Nie wiem jak ankieta zadziała, więc jeśli będzie możliwość oddania tylko jednego głosu, to można śmiało pisać posta co się powinno znaleźć, a co powinno zostać wykluczone (super by było z wyjaśnieniem dlaczego). Również kilka osób pisało, by Indie zamienić na inne AWPki, ale nie wiem co Was najbardziej by interesowało. ✪ adi, kokac and ✪ Thunder 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 Działa kilka głosów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 19 minut temu, Thunder napisał: Działa kilka głosów! Zaznaczyłeś wszystko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztabson Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Ja bym ratsa zostawił wiele osób narzeka że nie ale jak już jest to nigdy rtv nie doszedł do skutku na nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 2 godziny temu, sztabson napisał: Ja bym ratsa zostawił wiele osób narzeka że nie ale jak już jest to nigdy rtv nie doszedł do skutku na nim. To prawda ale tak jak Sh!rou napisala ratsa trzeba wymienic. Da sie jakiegos wiekszego zamiast niego bo ten jest za maly jak jest duzo ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Ta mapa SK_SLAYER to stare scouty... sam tego nie zauważyłem w ankiecie i nie oddałem na nie głosu. Idę się zabić. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted April 24, 2017 Author Report Share Posted April 24, 2017 Godzinę temu, ORZEH napisał: Ta mapa SK_SLAYER to stare scouty... sam tego nie zauważyłem w ankiecie i nie oddałem na nie głosu. Idę się zabić. @ORZEH, znalazłeś mapę na stronie, podałeś nazwę kilka razy i nie zauważyłeś... Doliczę ten jeden głos od Ciebie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 szkoda, że wiejski odpada szkoda, że eldorado przechodzi smutny dziś nastał dzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 5 godzin temu, ORZEH napisał: Ta mapa SK_SLAYER to stare scouty... sam tego nie zauważyłem w ankiecie i nie oddałem na nie głosu. Idę się zabić. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Debil. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 5 godzin temu, ORZEH napisał: Ta mapa SK_SLAYER to stare scouty... sam tego nie zauważyłem w ankiecie i nie oddałem na nie głosu. Idę się zabić. NIE RUB GŁUPSTW MUJ SŁODKI KSIONRZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Dziwi mnie, że tyle osób chce stare inferno. Co do usunięcia ratsów nie zgadzam się, tylko i wyłącznie wymiana na inne Americano1337 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 Godzinę temu, Ichi napisał: Dziwi mnie, że tyle osób chce stare inferno. Co do usunięcia ratsów nie zgadzam się, tylko i wyłącznie wymiana na inne Dlatego w temacie jest Twój cytat - Ratsy zostaną zamienione na bardziej rozbudowane, tyle że nikt nie rzucił żadną konkretną propozycją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 2 godziny temu, Sh!rou napisał: Ratsy zostaną zamienione na bardziej rozbudowane, tyle że nikt nie rzucił żadną konkretną propozycją. bo nikt nie chce mieć tego gówna w mapcyklu Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 3 godziny temu, Ichi napisał: Dziwi mnie, że tyle osób chce stare inferno. Też mnie to dziwi... Co prawda demos kratos, ale przecież nowe inferno > stare inferno. Chyba jedynym problemem może być fps, innej opcji nie widzę 2 godziny temu, Sh!rou napisał: Dlatego w temacie jest Twój cytat - Ratsy zostaną zamienione na bardziej rozbudowane, tyle że nikt nie rzucił żadną konkretną propozycją. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=741136461 De_rats_1337_v2 Sprawdziłem, polecam. Jest to niemalże ta sama wersja, którą mamy aktualnie, ale jest tam sporo przejść i dodatkowych dróg, zwłaszcza dla CT. Osobiście bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted April 30, 2017 Report Share Posted April 30, 2017 ZOSTAWCIE RATSY! ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinczi Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Moim zdaniem na nie: 1hp_he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Nie wiem czy wiesz, ale te mapy zostały już dawno dodane ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Mysle ze mozna bylo by zamknac ten temat raczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts