◆xD! | BobeR! Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Czesc, Tutaj BobeQ, Niestety kiedys stala sie rzecz zla za ktora bardzo przepraszam Admina Sheo i Somqa, Gdyz kiedys ich zwyzywalem od pedalow itp. Naprawde, wstyd mi o tym mowic, Zdarzylo to sie juz ponad rok temu. Aczkolwiek dzisiaj, naprawde nie wiem jak, dostalem sie na serwer surf po ponad roku przerwy(dostalem perma :X) Kiedys byla to moja Swiatynia spokoju, Swietnie bylo wrocic na stare smieci, Ale niestety przyszedl Garmmi i dal mi perm bana. Slusznie. Przed banem chwile sobie z nim pogadalem ze mam szanse na unbana, Jesli przeprosze owych Panow Wiec pisze... Na jaki serwer nie wchodze, zawsze znajdzie sie osoba ktora powie: O Bobek! To ten byly Admin wch? Za co dostales bana? Dlaczego? Od kogo? Ehhh... Dlatego dzisiaj pisze o ub. Bardzo przepraszam za swoje zle czyny ktore zrobilem na tym serwerze. Wiecej juz nie bedzie takich sytuacji (O ile dostane UB). Pozdrawiam ◆xD! | BobeR! hardyKUK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyKUK Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Bobek już sie uspokoił, można mu dać tego ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Przedmiot sprawy: Dawne niuanse polityczne Rozwiązanie i przebieg sprawy: Coś tam z tobą gadalem i wspominałem że dawne rany się chyuba u nas wszystkich zagoiły i jestem skłonny ci tego unbana dać. Wniosek: unban Proszę o podanie steamID w celu wykonania Link to comment Share on other sites More sharing options...
◆xD! | BobeR! Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 STEAM_1:0:123200024 Prosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Odbanowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts