Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

NOWE MAPY 01.05.2017

Thunder
 Share

Recommended Posts

Witaj majowa jutrzenko!

Szanowany dostojnik oraz dziedzic rangi pachoła @adi przycumował dziś swój katamaran w porcie FFA/4FUN, aby obdarować tubylców swym skarbem. I nie chodzi tutaj o jego potężną kotwicę, o nie! Otwierając wielką, drewnianą skrzynię zrzucił na suchy ląd kilka nowych map (pirackich, takich z sekretem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Dziękujemy @Sh!rou zebranie wszystkich informacji w całość oraz zorganizowanie ankiety, a także @PanPP za rozpoczęcie dyskusji w tym temacie. Niechaj wiatr dmie w Wasze żagle, a Posejdon niech błogosławi każdego dnia.

Fundatorem nagród w programie jest Adrian, wydawca Krzyżówek 100, 200, 300, 500, 1000 Panoramicznych.

aim_crazy_jump_2

Dwa wieżowce, łudząco przypominające nieistniejące już wieże World Trade Center, a na ich szczytach szanowani gracze Wiejskiej Chaty, którzy rzucają się z nich wyzwiskami. cel_szalony_skok_2

aim_deagle_xfire

Dominujący kolor pomarańczowy, geometryczne kształty i deagle. Mapa zaproponowana przez najbardziej doświadczonego gracza tej sieci @Americano1337, uprzejmy i szarmancki strzelec, jednakże z racji swojego wieku mógłby być mężem Waszych babć. cel_pustynnyorzeł_xogień

de_eldorado_csgo_b3

Jeśli jarają Was klimaty spoconych kowbojów to jest to mapa zdecydowanie dla Was. Karety, saloony, staromodne łóżka, powiew dzikiego zachodu, klimaty iście Olembowskie @olemba. Odskocznia od Westwooda, jednak powiew walki między plemieniem Indian Wielkiej Kucapy i Braci Daltonów wciąż wyczuwalny! destrukcja_człowiekolśnionyzłotem_csgo_b3

de_rats_1337_v2

Nie wiem dlaczego gracze CS od lat lubują w strzelaniu do siebie zza płatków śniadaniowych i lodówek, będąc jednocześnie przyrównywanymi do tych małych, kanałowych gryzoni, ale cóż... też to lubię. Nowa wersja zawiera dodatkowe korytarze i drogi, zwłaszcza dla CT. destrukcja_szczury_elita_wersjadruga

de_tuscan

Klasyk w odświeżonej wersji. Kto pamięta legendarnego ejsa Edwarda, temu się podnosi chorągiew na samą myśl o tej mapie. destrukcja_toskania

[* Coś się dupczy w konsoli i wywala całą na czerwono, szybciej niż przy skinach. *]

gg_iceworld

Iceworld w wersji gungame'owej.  Ruszcie wyobraźnią sami. grabroni_lodowyświat

glass_war_csgo

Mapa, która zawiera szyby. Preferowany zawód gracza to szklarz, poszukiwani szklarze na stanowisko pukającego w szybkę. Podania pisać Adikowi na priv. szyba_wojna_csgo

sk_slayer

@ORZEH. Scouty. Jebalnia. No mercy skurczybyki. skgejming_pogromca

Pozdrawiam ludzi.

3 godziny temu, Ozze napisał:

Małe pytanko, czy de_tuscan jest wrzucony na FastDL?
Bo ściąga się niewyobrażalnie długo :O

u mnie tuscan i eldorado nawet sie nie pobieraja... Chyba z godzine czekałem i nic.. ciągle 25%

Jezeli chodzi o de_tuscan tez mialem problem jezeli chodzi o pobranie. Wygladalo to w ten sposob ze jest instant 25% potem dochodzi do 27% i wraca do 25% ale po 15 min jakos się pobrało.

Update

sprawdziłem w plikach i mapa tuscanu waży 289 mb

Powinno wam pójść bez problemu jak poczekacie (niby jest fast dl ale i tak pobiera cos kolo 0,1-0,3 mb na s zalezy od dostawcy)

Jak sie uda dzis wieczorem postaram sie wrzucic wam tą mapkę na jakiś hosting abyście mogli pobrać i potem wrzucić do folderu z grą

Tuscan

[CSGO->csgo->maps]

Tuscan będzie pobierał się długo, bo jak kolega wyżej zauważył, waży aż 289MB. Dlaczego długo się pobiera? Wszystkie mapy są pakowane przez nas do formatu bz2, żeby właśnie szybko pobierały się wam na komputerki. CS już sam sobie potem to rozpakowuje. Ale jest jeden warunek takiego spakowania mapki. Po spakowaniu mapa nie może przekroczyć 150MB. W przypadku Tuscana rozmiar po spakowaniu przekracza ten warunek. Dlatego aby mapa w ogóle wam się pobrała, musi zostać pobrana już rozpakowana.

Więc jeśli nie chcecie długo czekać aż wam się pobierze, bo owszem prędkość też jest ograniczona. To polecam zasubskrybować mapę na warsztacie steam. Pobierze ona wam się o wiele wiele szybciej po uruchomieniu gry :D

Link do mapki:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=312199550

Mam nadzieje, że każdy zrozumiał chociaż  w małym stopniu jak to wszystko działa :) Dziękuje i pozdrawiam!

Olemba cwel.

9 minut temu, Impolite :D napisał:

Ja myślę że impulsy się na karcie od internetu niektórym skończyły i dlatego godzinę czekają :D w kiosku sobie doładujcie impulsy z iternetami :D

karta-telefoniczna-karkonosze-xiii-nieuz

Staruch

• 2 weeks later...