Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LODOMIR nie zna regulaminu

handy
 Share

Recommended Posts

Dostałem ban perm reason:

Reason

w jeilu

Wnioskuje o natychmiastowe odbanowanie i wnioskuje o bana dla Lodomira na minimum 12h bo mam wrażenie że podszywa się pod admina nie znając regulaminu.

ADMIN zna regulamin, Lodomir nie, dlatego zgodnie z regulaminem wnioskuje dla niego o bana. Dostałem perma bez słowa wyjaśnienia.

PZDR,
Handy.

Dobra, ochłonąłem i mogę napisać wyjaśnienie . Caly team TT kampił w jailu. Zapowiedziałem im, żeby dali sobie spokój bo sam tam wpadnę. Dlatego pozwalając grać innym zabijałem graczy którzy przejmowali jaila. Dostałem za to PERMA bez wyjaśnienia słowa od jakiegoś Lodomira. Lodomir jest świadomy, że jestem stałym graczem.

Lodomir nie zna regulaminu i nadal wnioskuje od BAN dla niego za podszywanie sie pod admina (min.6h)

Lodomir napisał mi wiadomość od razu po tym banie, że nie napisał "60" wpisując formułkę bana, pomylił się, dlatego od razu skierował się do mnie, bym Cię odbanowała. Admin jest na okresie próbnym, zależy mu, a błędy się zdarzają. Przykro mi, że akurat trafiło na Ciebie, tego bana już nie ma. :) 

4 godziny temu, handy napisał:

Super, dzięki za unban. Nadal nie zostaje wyjaśniona sprawa za co te 60minut mialem dostać :)

PS nawet jakbym dostal 60 nadal wnoszę o ban za nieznajomość regulaminu dla Lodomira. 

Znam tylko  pomyliłem ciebie z innym graczem który z respwana tt skanował więzienie. Przepraszam za pomyłkę ciebie jeszcze raz .

handy lodomir postąpił jak najbardziej słusznie , tak jak powiedziała Sh!ru błedy się zdarzają a że przekierował tą sprawe do admina który może cie odbanować to tylko plus dla niego i jeszcze cie przeprosił.

Dnia 1.05.2017 o 19:14, Sh!rou napisał:

Lodomir napisał mi wiadomość od razu po tym banie, że nie napisał "60" wpisując formułkę bana, pomylił się, dlatego od razu skierował się do mnie, bym Cię odbanowała. Admin jest na okresie próbnym, zależy mu, a błędy się zdarzają. Przykro mi, że akurat trafiło na Ciebie, tego bana już nie ma.

Ban za skanowanie zamkniętego jaila = ban 2h 

2h = 120 min :D

z góry przepraszam że mnie nie było około tydzień ale miałem problem z komputerem :) 

28 minut temu, TheLeon napisał:

z góry przepraszam że mnie nie było około tydzień ale miałem problem z komputerem :) 

Z przykrością stwierdzam, że może Cię zainteresować ten temat http://forum.wiejska-chata.pl/topic/9243-serwery/#comment-202679

:(