Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

GooX[PL] - Bugowanie Mapy

Kasztanek
 Share

Recommended Posts

Twój Nick:Kasztanek #KupiKtośMiElite 
Nick oskarżanego gracza/admina:GooX[PL] 
IP/Steam ID oskarżonego:STEAM_1:1:159553424 
Kiedy to się stało:(Data + godzina) 02.15.2017 ok. 13:00
Opis Sytuacji: Na mapie princes akai gracz GooX przeszedl mape i wszedł na końcu w minigre TAZE ktorej nie mozna wybierac bo ma sie grawitke ze mozna przejsc mape na 5 skoków a VIPA ani zadnej rangi nie posiada.
Dowód:Dodałem zdjęcie

20170502130043_1.jpg

Tak weszłem w Taze lecz ja go nie wybrałem wybrał go gracz UNFAZED pod tekstem "ja chce bana i co?" potem jak wygrałem Taze to pytałem sie jak usunąć grawitke powiedzieli "zabij sie" to sie zabiłem i nie pomogło ale potem 1 gracz powiedział wyjdz i wejdz na serwer i pomogło.

Wiec tyle mam do powiedzenie i to nie moja wina tylko wina UNFAZED'a

Zgłasza na gooxa a sam buguje vipa i zmienia klase 2 razy w rundzie. Fajnie zgłaszać na kogoś a samemu źle robić. Niestety nie zrobiłem ss ale admin może sprawdzić na demku bodajże 9 runda godzina 13 30. Mapa Holyshit

Jak zły Klawisz aby zmienić klase musisz wpisać !vipmenu albo mieć zbindowane po czym wybierasz klase i znika ci okienko potem aby zmienić znowu musisz zrobic to samo i ty to nazywasz złym klawiszem ?? 

Obie strony w tej skardze są oskarżane.. Ja osobiście za obydwie z tych rzeczy bym dał bany maksymalnie po 30 min do godziny, tak więc takie rzeczy lepiej po prostu zgłosić do admina na pw i przy okazji od razu wysłać screenshota. Mnie dziś niestety nie mogło być w tych godzinach. Taze na princess_akai można brać TYLKO wtedy, gdy na serwerze jest admin, gdyż może on wyłączyć tę grawitkę, jak zazwyczaj robię to ja. A co do "przypadkowego" wybrania innej klasy - wybrałeś przypadkiem inną to na takiej grasz, nie można sobie odpalać 10 klas na raz i być superprohipermegaopbestone playerem. A jeśli na takowej grać nie chcesz (tak twoim przypadku @Kasztanek, gdy masz VIP+) zabijasz się, respisz od nowa i wybierasz tym razem BEZ pomyłki klasę, którą chcesz grać. I proszę się nie kłócić, pogodzić! (:

Zamykam temat

• wieju locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.