Kasztanek Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Twój Nick:Kasztanek #KupiKtośMiElite Nick oskarżanego gracza/admina:GooX[PL] IP/Steam ID oskarżonego:STEAM_1:1:159553424 Kiedy to się stało:(Data + godzina) 02.15.2017 ok. 13:00 Opis Sytuacji: Na mapie princes akai gracz GooX przeszedl mape i wszedł na końcu w minigre TAZE ktorej nie mozna wybierac bo ma sie grawitke ze mozna przejsc mape na 5 skoków a VIPA ani zadnej rangi nie posiada. Dowód:Dodałem zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooX Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Tak weszłem w Taze lecz ja go nie wybrałem wybrał go gracz UNFAZED pod tekstem "ja chce bana i co?" potem jak wygrałem Taze to pytałem sie jak usunąć grawitke powiedzieli "zabij sie" to sie zabiłem i nie pomogło ale potem 1 gracz powiedział wyjdz i wejdz na serwer i pomogło. Wiec tyle mam do powiedzenie i to nie moja wina tylko wina UNFAZED'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semper Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Według mnie bez sensu zgłoszenie bo to nie jego wina że jest bug na tej mapie tylko wina stwórcy mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semper Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Zgłasza na gooxa a sam buguje vipa i zmienia klase 2 razy w rundzie. Fajnie zgłaszać na kogoś a samemu źle robić. Niestety nie zrobiłem ss ale admin może sprawdzić na demku bodajże 9 runda godzina 13 30. Mapa Holyshit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztanek Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Ok zmieniłem na początku rundy bo sie pomyliłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semper Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Przez pomyłkę ustawiłeś najpierw rambo a później zmieniłeś na MoonWalker'a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztanek Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Zły klawisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semper Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Jak zły Klawisz aby zmienić klase musisz wpisać !vipmenu albo mieć zbindowane po czym wybierasz klase i znika ci okienko potem aby zmienić znowu musisz zrobic to samo i ty to nazywasz złym klawiszem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztanek Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Jezu gosciu wybralem rambo a chcialem moonwalkera i potem se zmienilem na monnwalker czyli zly klawisz nacisnolem zamiast 2 to 5 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semper Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Wiesz Jakie są zasady to po co umyślnie potem zmieniłeś na moon walkera jak już miałeś wybraną klase ? Jak byś zagrał jedną rundę na rambo nic by ci się nie stało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Obie strony w tej skardze są oskarżane.. Ja osobiście za obydwie z tych rzeczy bym dał bany maksymalnie po 30 min do godziny, tak więc takie rzeczy lepiej po prostu zgłosić do admina na pw i przy okazji od razu wysłać screenshota. Mnie dziś niestety nie mogło być w tych godzinach. Taze na princess_akai można brać TYLKO wtedy, gdy na serwerze jest admin, gdyż może on wyłączyć tę grawitkę, jak zazwyczaj robię to ja. A co do "przypadkowego" wybrania innej klasy - wybrałeś przypadkiem inną to na takiej grasz, nie można sobie odpalać 10 klas na raz i być superprohipermegaopbestone playerem. A jeśli na takowej grać nie chcesz (tak twoim przypadku @Kasztanek, gdy masz VIP+) zabijasz się, respisz od nowa i wybierasz tym razem BEZ pomyłki klasę, którą chcesz grać. I proszę się nie kłócić, pogodzić! (: Zamykam temat ✪ Sh!rou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts