Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Mam problem

Nacho
 Share

Recommended Posts

Bo nie moge wejść na ani jeden z waszych serwerów nwm dlaczego... Może dlatego ze zamieniłem sie kontami z kolegą ale muwił ze nie grał na tym albo ta jakiś błąd nwm sam ale prosił bym o undbana na serwery ... Thx jak coś to niech ktoś powie co dać steam ID czy URL

1 minutę temu, Nacho napisał:

STEAM_0:0:191521150  ahh to ten sorka stary xddd 

Spoko,, tylko teraz ss z konsoli gdy nie możesz dołączyć do serweru. 

Mała instrukcja :

1.wlacz csa 

2.Pamietaj aby konsola była włączona. 

3. Spróbuj dołączyć do serwera od WCH

4.Jesli sie nie uda i Cię "wyrzuci" do menu odpal konsolę i zrób ss. 

5.Ss wrzuć na forum lub na hosting np. Zapodaj.Net i daj tutaj linka. 

bo mi właśnie kolega  powiedizał że tego bana mu dał adi i miał wogule zbanowane forum jakby co może sie adiego spytaj czy kojarzy takiego kogoś jak spr!nt^ czy jakoś mój kolega sie wtedy nazywał jakby co to za niego przepraszam ....

kurwa jprd nwm o co chodzi zaraz ten jebany komputer przez okno wyjebie bo kurwa nie moge na zombiemodzie pograć kurwa ide spać kurwa mam nadzieje ze bedzie mi to działało kurwa bo niewytrzymie nerwowo aha 

Się zamienił to ma problem. Niech wróci do swojego starego konta i wtedy gra.

Bo ja to widzę tak:
Nacho myśli "wmówię im że się na konta zamieniłem to mnie odbanują. hy hy hy"

Nawet jeśli moje widzenie jest złe. To jednym słowem kolega nieźle zerżnął Cię w dupsko dając zbanowane konto.
Ja bym bana nie ściągał gdyż dawanie banów traci tutaj sens. Tak, kurwa, traci bezapelacyjnie.

ej wOmbat może to twój punkt widzenia ale bym kurwa pomyślał jakbym sie zamianiał skąd miałem wiedzieć że ma bana ....  by go kurwa na tydzień miał a on kurwa perma dostał jprd 

33 minuty temu, Grzesiu napisał:

Dobra mam bana "całuje ciepło :* - adi" admina już nie ma ten który go nadawał .

@adi@Jaśnie Pan @Thunder Jak to widzicie? 

Adi dał beton? :> Ja i tak nic z tym nie mogę zrobić.

kurwa zrobcie mi coś z tym banem kurwa cukrzycy dostane i kurwa acodin mi sie skończył no nie wytrzymie kurwa nerwowo ataku padaczki dostane ... zróbcie coś z tym banem prosze .... każdy ma inny punkt widzenia pozdrawiam ide kurwa na dobranocke : dobranoc 

Godzinę temu, Nacho napisał:

kurwa zrobcie mi coś z tym banem kurwa cukrzycy dostane i kurwa acodin mi sie skończył no nie wytrzymie kurwa nerwowo ataku padaczki dostane ... zróbcie coś z tym banem prosze .... każdy ma inny punkt widzenia pozdrawiam ide kurwa na dobranocke : dobranoc 

1.kurwa

2.kurwa.

3.kurwa..

4.kurwa...

5.kurwa....

Ty nie masz problemu z banem, a z pauzami w zdaniu/wymowie...

YN8WkLI.jpg

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.