Nacho Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Bo nie moge wejść na ani jeden z waszych serwerów nwm dlaczego... Może dlatego ze zamieniłem sie kontami z kolegą ale muwił ze nie grał na tym albo ta jakiś błąd nwm sam ale prosił bym o undbana na serwery ... Thx jak coś to niech ktoś powie co dać steam ID czy URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 @Nacho Podaj Steam id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 to moje steam ID : 01953263563454574564 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Podałeś URL, ID to STEAM_0:0:191521150. W banach nie ma nic, że jest zbanowany. Jeśli możesz zrób ssa konsoli po próbie dołączenia do serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 STEAM_0:0:191521150 ahh to ten sorka stary xddd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 1 minutę temu, Nacho napisał: STEAM_0:0:191521150 ahh to ten sorka stary xddd Spoko,, tylko teraz ss z konsoli gdy nie możesz dołączyć do serweru. Mała instrukcja : 1.wlacz csa 2.Pamietaj aby konsola była włączona. 3. Spróbuj dołączyć do serwera od WCH 4.Jesli sie nie uda i Cię "wyrzuci" do menu odpal konsolę i zrób ss. 5.Ss wrzuć na forum lub na hosting np. Zapodaj.Net i daj tutaj linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 takie coś wyskakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Wyskakuje, że masz bana. Nie umiem znaleść Twojego bana. Spróbuj jeszcze wejść na dowolny serwer społeczny i w konsoli wpisz status to co wyskoczy obok Twojego nicku skopiuj i wklej na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 nwm co z tym jest xdd ale dsalej nie moge wejść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Tak wejdź na jakiś serwer który nie jest od WCH wpisz status w konsoli zrób ssa konsoli i wstaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 bo mi właśnie kolega powiedizał że tego bana mu dał adi i miał wogule zbanowane forum jakby co może sie adiego spytaj czy kojarzy takiego kogoś jak spr!nt^ czy jakoś mój kolega sie wtedy nazywał jakby co to za niego przepraszam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 tu tego screnna masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Ss nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 pisze bym skontaktował sie z pomocą techniczną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Dobra mam bana "całuje ciepło :* - adi" admina już nie ma ten który go nadawał . @adi@Jaśnie Pan @Thunder Jak to widzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 kurwa jprd nwm o co chodzi zaraz ten jebany komputer przez okno wyjebie bo kurwa nie moge na zombiemodzie pograć kurwa ide spać kurwa mam nadzieje ze bedzie mi to działało kurwa bo niewytrzymie nerwowo aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Się zamienił to ma problem. Niech wróci do swojego starego konta i wtedy gra. Bo ja to widzę tak: Nacho myśli "wmówię im że się na konta zamieniłem to mnie odbanują. hy hy hy" Nawet jeśli moje widzenie jest złe. To jednym słowem kolega nieźle zerżnął Cię w dupsko dając zbanowane konto. Ja bym bana nie ściągał gdyż dawanie banów traci tutaj sens. Tak, kurwa, traci bezapelacyjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 ej wOmbat może to twój punkt widzenia ale bym kurwa pomyślał jakbym sie zamianiał skąd miałem wiedzieć że ma bana .... by go kurwa na tydzień miał a on kurwa perma dostał jprd Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 33 minuty temu, Grzesiu napisał: Dobra mam bana "całuje ciepło :* - adi" admina już nie ma ten który go nadawał . @adi@Jaśnie Pan @Thunder Jak to widzicie? Adi dał beton? Ja i tak nic z tym nie mogę zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 kurwa zrobcie mi coś z tym banem kurwa cukrzycy dostane i kurwa acodin mi sie skończył no nie wytrzymie kurwa nerwowo ataku padaczki dostane ... zróbcie coś z tym banem prosze .... każdy ma inny punkt widzenia pozdrawiam ide kurwa na dobranocke : dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Godzinę temu, Nacho napisał: kurwa zrobcie mi coś z tym banem kurwa cukrzycy dostane i kurwa acodin mi sie skończył no nie wytrzymie kurwa nerwowo ataku padaczki dostane ... zróbcie coś z tym banem prosze .... każdy ma inny punkt widzenia pozdrawiam ide kurwa na dobranocke : dobranoc 1.kurwa 2.kurwa. 3.kurwa.. 4.kurwa... 5.kurwa.... Ty nie masz problemu z banem, a z pauzami w zdaniu/wymowie... ✪ Thunder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 @Nacho pisałeś,, że wymieniłeś się kontami jeśli możesz podeślij linka do konta które mu dałeś. ✪ Sh!rou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 http://steamcommunity.com/id/Mexsi to on xdd... jakby co może jego brat napisąc coś moze adi wie więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
[R][e][e][D] Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 zrób reinstall CS'a lub spróbuj go naprawić lokalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts