Semper Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Moją propozycją jest to aby po rozpoczęciu każdej rundy każdy gracz jeżeli np niechcący spadnie przez pierwsze 5-10 sekund (admin narzuci swój czas) odradza się . Na pewno nie raz mieliście tak że niechcący spadliście z jakiegoś tam powodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztanek Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 34 minuty temu, Semper napisał: Moją propozycją jest to aby po rozpoczęciu każdej rundy każdy gracz jeżeli np niechcący spadnie przez pierwsze 5-10 sekund (admin narzuci swój czas) odradza się . Na pewno nie raz mieliście tak że niechcący spadliście z jakiegoś tam powodu. Pomysł gitara i będzie bardzo przydatny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Moim zdaniem, mogłoby być coś podobnego, coś co nie działa do końca w ten sposób, bo jakby nie patrzeć to żeby mieć to drugie życie, drugą szansę - trzeba zainwestować w conajmniej VIP'a+ (: Druga sprawa, zazwyczaj na mapach są pułapki zaraz przy samym spawnie, tak więc po co by były te pułapki, skoro każdy mógłby w nie wskoczyć i za chwilę się odrodzić? Musiałoby być jakieś bardziej rozsądne rozwiązanie jeśli chodzi o respawn dla graczy bez VIP'ów na serwerze, coś na przykład za ChrumCoins'y. Mogłoby być ale jednak nie jestem do tego tak do końca przekonany :c ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Moim zdaniem pomysł ciekawy, ale raczej nie sprawdziłby się w praktyce. ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko1234 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Moim zdaniem fajny pomysł ale raczej dla vip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts