SzyNa♚ Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Witam, ostatnio się spotkałem z czymś takim ,że ludzie sobie przechodzą z drużyny bezpośrednio. np 5v8 i osoba z tych 5 dochodzi do 8. Powinno być np. Jesli jest 10osob to nie moze byc 7-3 tak jak kiedys było to spotykane.. Tylko 5v5. Jeśli jest 5-9 Autobalance powinien automatycznie zadziałać a nie po 3rundach.. PepeKOZAK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 + Autobalans w pierwszej rundzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Rzygam tym już. Za słaby, za mocny... Ludzie ogarnijcie się... ATB jest taki sam jak na ffa. Tam jakoś nikt nie płacze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted May 6, 2017 Author Report Share Posted May 6, 2017 @adi Taka prawda.. Co tu dużo mówić. Ciągle w którejś drużynie jest o 3graczy za dużo. Gracze przechodzą sobie jak chcą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 To może też zapoznajcie się z regulaminem ogólnym i zauważcie, że skoro jesteście na serwerze i macie "moc", to wypadałoby z niej skorzystać. Chodzi o grę fair play - widzicie, że ktoś przechodzi do drugiej drużyny, bo tamta wygrywa, albo po prostu ma takie widzimisię, to najpierw zwróćcie mu uwagę i poproście, aby wrócił, jeśli zignoruje, to ban. I tyle, na FFA tak jest, i tak jak adi wspomniał - nikt nie narzeka. Ktoś nie potrafi czerpać radości z wygranej i zaburza balans? Niech ochłonie. ✪ muFas and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Zwiększę moc ATB, ale jak dostanę znowu płacz, że za mocny. To dany delikwent leci z miejsca. Bo zmieniacie zdanie na tym serwerze praktycznie co miesiąc. Jak nie mapę to coś innego. @M1Koo masz admina i masz też dostęp do działu dla adminów. Zobacz, że kiedyś napisałem właśnie tam temat odnośnie sprawdzenia ATB i wypowiedzenia się. Była cisza co uznałem, że jest ok... ✪ Thunder, Grzesiu and ✪ muFas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Kurrr zapiał, znowu ten autobalans? @M1Koo jak masz z tym problem to po prostu skorzystaj z mojej metody ; ktoś przechodzi to kick, a jeżeli nagminnie bawi się przechodzeniem to ban i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Ale na serwerze jest też ten problem, że ludzie nie przechodzą, tylko jak dana drużyna przegrywa to wychodzą z serwera i przychodzą na następnej mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts