Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ratunek?/Koniec Serwera Zombi-Mod Na Wiejskiej.Chacie

Recommended Posts

Witam..

Piszę ten post bo nie dawno dowiedziałem się że Serwet Zombi Mod zostanie zamknięty z powodu że brakuje pieniędzy by utrzymać serwer.

[Wpisy Sh!rou - Sh!rou: Zombie jest do 20 maja, prawdopodobnie nie będziemy później przedłużać, nie mamy pieniązków na tyle serwerów niestety
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: ?
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: czyli zm zostanie usuniętyu?
Sh!rou: Prawdopodobnie tak, wyłączony
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: no kk
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: ej Sh!rou...żałuje że gdy wszedłem na serwer i nie nagrałem moment w którym poinformowałem graczy..każdy krzyczy i płacze że serwer zostanie zamknięty i się pytają kiedy ma być :/
Sh!rou: Nie mamy niestety pieniążków, ja mam sama największy sentyment do tego serwera
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo: ile trzeba mniej więcej żeby utrzymać serwer??
Sh!rou: 60 złotych akurat ten, więc nie tak źle, no ale nie mamy niestety pieniążków, kilka miesięcy temu Misia pomagała w opłacaniu, ale od kilku miesięcy już tego nie robi
Sh!rou: Więc już jakieś 500 złotych idzie z kieszeni]

Poinformowałem graczy 21/31 [dla tego jest wcześniej napisane] którzy grali na serwerze bo musieli wiedzieć więc im powiedziałem [raczej napisałem bo łatwiej] o tym to się pytali czemu serwer nie zarabia na tym?

To im powiedziałem że nie którzy kupili vip'a ,ale nie którzy pewnie nie zachęca by kupić z tego powodu że NIC się nie zmieniło od 8-10 miesięcy..ani nowych map...ani POPRAW..itp.[Wszystko jest DOKŁADNE wytłumaczone w dziale Propozycji i tam są posty o tym temacie.]

W tytule jest napisane ,,Ratunek?" ponieważ chce żeby ten serwer ciągle funkcjonował tak samo jak inni gracze bo kochają ten serwer i ja też..spędzanie czas z graczami..rozmawiać z nimi..walczyć w ramie ramie przeciw zombi i na odwrót..[no tylko szkoda że nie są naprawione niektóre błędy..ale chuj z tym..nie o to mi chodzi] więc jeśli jest JAKAŚ nadzieja że da się uratować ten serwer to z przyjemnością będę walczył żeby był i do końca tego forum.

z tego co ja rozumiem to serwer żeby niby ciągle jeszcze funkcjonował to trzeba do końca 20 maja wpłacić 500 zł tak? jeśli tak to z chęcią dołożę do tego 150 zł i dodatkowe 100zł z moich kieszonkowych które dostaje co piątek po 50zł.

Jeśli nawet jeszcze do pełnej sumy zabraknie 250 zł to z chęcią zrobię jakąś ankietę w stronę graczy jeśli kochają ten serwer i jeśli chcą żeby był to czy nie dadzą jakoś sumę OD siebie..

Czy wtedy podejmiecie próbę by uratować serwer? [jeśli tak to co piątek będę dawał 50% z moich kieszonkowych bo kocham ten serwer i poznałem tu wiele osób którymi do dziś rozmawiam i spędzam czas..ja na tym serwerze jestem już ponad 2 lata lub mnie ale na pewno więcej niż rok.]

Może teraz piszę jak idiota i nie gramatycznie i błędy robię..ale chce żeby administracja zauważyła ŻE gracze zależy żeby ten serwer FUNKCJONOWAŁ! 

ps: Do Rekina Jebany..przepraszam za moje wpisy które dawałem i te które ci pisałem na prywatnym [czyli na steam :/] jeśli czujesz się urażony itp.. to przepraszam za to i obiecuje że już nie będą takie akcje występować wobec mnie..ja rozumiem że każdy ma swoje życie i nie każdy ma czas by coś zrobić bo albo ma szkołę lub pracę i to rozumiem i szanuję..

Więc jeśli czytasz ten post to jeszcze raz Przepraszam i gdy bym mógł to podałbym ci dłoń by oddać ci szacunek i moje przeprosiny ode mnie[wybaczysz?]

Więc moje Proste pytanie..czy jest SZANSA by uratować ten serwer czy nie..bo gracze mają PRAWO by wiedzieć czy jest sens by ratować? bo niektórzy już chcą kupić vip'a by mieć szansę by serwer funkcjonował!

ps2: przepraszam za nie gramatyczne pisanie xD 

• 2 weeks later...

No na pewno jako zombi gdy zabijasz ludzi to człowiek się teleportuje o metr i np. w ścianę , podłogi albo na suficie i blokuje to inne zombi -.- [ja bym zrobił to że albo nigdzie nie teleportuje albo na spawn leci po zabiciu] , jeśli da się to żeby niewidka [którą da się kupić] nie miała 100% niewidzialności tylko gdzieś 95%-90% niewidzialna ;) , Usunięcie mapy [lub przerobiona] w sensie że na longu koło skrzyni jest brama zamknięta i jak się ją rozwali to jest czerwony przycisk i ona powoduje że leci muzyka i do tego trzęsie się ekran kiedy wchodzi remix ;? i to ludzi wkurza -_- , wyświetlanie się nick..czasami się buguje u wszystkim że nie widzą po jakimś chwili nicków  i tam samo jak admini a to źle bo wtedy nie możemy jak banować graczy którzy łamią regulamin ;/ [CYTUJE OD BaginSkyy -

Ostatnio dużo czasu spędzam na serwerze zm konkurencji który no muszę szczerze powiedzieć prowadzi

się o wiele lepiej (chociaż też nie bez jakiś mniejszych lub większych problemów) I co zauważyłem:

Po pierwsze: NIE MA TAM PROBLEMATYCZNYCH LASERÓW!!! 

Po drugie: System jest trochę inny a mianowicie 

* u nas gdy strzelasz do zombie to je przede wszystkim odrzuca, a tam zaś bardziej spowalnia

(gra zombie wymaga trochę pogłówkowania, ale i human musi mieć łeb na karku)

wiadomo jest też drobny odrzut zombiaka przy strzałach w korpus (dużo większy przy headach) i to mi się tam bardzo podoba.

* O wiele wiele więcej map (aczkolwiek jak widzę przez około 3 tygodnie gry tam też ludzie ogrywają

jak i u nas kilka ulubionych map a reszta jest pomijana)

co nie zmienia faktu że mają tam na prawdę kilka map których u nas nie ma a są MISTRZOWSKIE! 

* CENY, CENY I JESZCZE RAZ CENY poszczególnych bonusów w zm shopie. U nas taka niewidka to standard już po dwóch góra trzech rundach a tam? Nikt praktycznie tego nie kupuje, dlaczego? BO U NAS LUDZIE W WIELU PRZYPADKACH NAWET WOLĄ BYĆ ZOMBIE A TAM WRĘCZ PRZECIWNIE BYCIE ZOMBIE TO KARA! A według mnie własnie tak powinno być 

* ciekawie też rozwiązali system vip'a, ogólnie tam normal random gracz może kupić jedynie he granade

no i broń wiadomka zaś dopiero vip ma możliwośc kupna smoke (też zamraża jak u nas) 

nie ma żadnego gównianego wabika który teleportuje!!!!!!

Klasy mniej więcej działają podobnie więc na ten temat sie nie specjalnie wypowiem.

* I przede wszystkim to co przyciąga tam ludzi to RANKING! Rywalizacja ludzi tam jest nieziemsko zajawkowa! Co chwilę widzę że ludzie sprawdzają na czacie top12 i rank i to mi się zajebiście spodobało rywalizacja a na koniec każdego miesiąca jest reset i odpowiednio

1 miejsce 2 i 3 otrzymują tam jakieś skromne nagrody w postaci kilku dni darmowego vipa (nie jestem w stanie napisać

ile za jakie miejsce bo nie wiem) nie wiem też jak działa ten system, ale jest to zajebista sprawa!  

Bardzo bardzo BARDZO ważne jest też to że tam !ztele używam tylko jak mnie jakaś

menda bloknie albo rzeczywiście jakaś lodówka czy coś co fizycznie przesunę 

a u nas zaś !ztele to jest norma bo potrafi zblokować wszystko... Najbardziej boli kiedy zostaje

się zamienionym w kampie i bugujesz się w ścianie czy suficie...

tam jakoś sobie z tym poradzili i nie zdarzyło mi się coś takiego jeszcze ani razu. 

Dobra i tak piszę to trochę chaotycznie więc nie będę na siłe kombinował spróbuję dorzucić coś ale to dopiero za miesiąc ponieważ

chcę ogłosić przy okazji mojego wywodu swój urlop na czas minimum do końca stycznia spowodowany wyjazdem zaGramaNICE

(a co mi tam pochwalę się do Dubaju kierwa lecę dupsko wygrzewać!)

więc pewnie rozumiecie że dziwki, plaża, allahu akbar > gry pc  ale na pewno kiedy wrócę to postaram

się coś dorzucic o ile przez miesiąc nie zmieni się za wiele ^^

Pozdrawiam! BaginSky

Jak coś jeszcze to później dam znać bo na razie nie mam pomysłu 

• 2 weeks later...
4 godziny temu, Tytanowy Janusz napisał:

Skoro się nie utrzymuje to zalac betonem, prosta sprawa... 

Kuuurnaaa miśka czemu nie płacisz hajsu na zm? Co się z toba dzieje babo?

@ORZEH mnie olał to się skończyło.. to i kasa się skończyła. Jestem w głębokiej depresji, nie mam ochoty żyć a co dopiero grać..

• 2 months later...
Dnia 2.06.2017 o 20:02, Jaśnie Pan napisał:

Jasne jasne, juz mnie kiedys wypytywałaś o jego prącie.

"Mały, zwiędły, lewoskrętny"

6 minut temu, xDDDD napisał:

to co z tym zm

Na te chwilę wiadomo, że THUNDER wali konia prawa ręka. Można to wywnioskować po lewoskrętności jego bydlaka, gdyż ściska palcami lewą stronę, a wewnętrzna część dłoni stanowi podporę z prawej strony członka, tym samym wyginajac go w stronę lewą. W przypadku Pana Thundera czynność ta jest powtarzana wielokrotnie co znacznie przyspiesza efekt zakrzywienia. 

3 godziny temu, muFas napisał:

Na te chwilę wiadomo, że THUNDER wali konia prawa ręka. Można to wywnioskować po lewoskrętności jego bydlaka, gdyż ściska palcami lewą stronę, a wewnętrzna część dłoni stanowi podporę z prawej strony członka, tym samym wyginajac go w stronę lewą. W przypadku Pana Thundera czynność ta jest powtarzana wielokrotnie co znacznie przyspiesza efekt zakrzywienia. 

Stara Ci się kurwi śmieciu

Godzinę temu, muFas napisał:

Chciałbym to usłyszeć od najebanego matsa :)

To go poproś :D

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.