MrOpalony Posted May 13, 2017 Report Share Posted May 13, 2017 Witam z tej strony MrOpalony, Chciałbym złożyć skargę na admina "KWIATEK", który bez powodu zbanował mnie na serwerze retakes za hackowanie,nie posiadam żadnego wspomagania do gry counter strike global offensive. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy i odbanowanie http://steamcommunity.com/profiles/76561198232881212/ <--- mój profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodomir Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Daj jakieś dowody na słowo mamy wierzyć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted May 14, 2017 Author Report Share Posted May 14, 2017 Proszę bardzo https://gyazo.com/0316052c7598f3123beeea7aca497854 <--- Ban https://gyazo.com/50369321f50afdac891574e706ae7719 <--- Moja aktualna ranga(nie gram zbytnio "mm'ów") http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=760689675 <--- kiedyś na tryhardzie Jeżeli są to nie wystarczające dowody w postaci mojej rangi i tego ze nie używam wspomagaczy ,proszę napisać czego potrzebujecie więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Kwiatek gdzie jesteś? @MrOpalony Chyba wszystko jest, teraz zostaje zaczekać aż Kwiatek się wypowie oraz przedstawi dowód na którym widać że używasz wspomagaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Dostałem wiele skarg na tego gracza po wejściu na serwer raz miales srednie staty powiedzmy 15/20 coś po moim wyjsciu kręciłeś po ~40 więc sprawdziłem cie na SPECT i celowałeś przez ściany moim zdaniem ban słuszny.To że wrzucasz mi ss rang mnie srednio interesują tez mam globala i na odpale nie latam :>. Tyle z mojej strony Miłego dnia. rainyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Kwiatek Jakieś nagranie, znam wiele skanów gdzie patrzysz przez ścianę/smoke , a na serwerze RETAKES łatwiej takiego skana zrobić niż na normalnym MM'ie . Na RETAKES moim zdaniem takie coś można szkolić jeśli są jakieś skany na bsie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Grzesiu To co napisałeś to jakiś żart? czy ja pisałem o lucky skanach przez drewno na cbble ? albo przez ticket na mirage czy nawet przez drzwi na cache ? nie sądzę Chodziło mi bardziej O aimlock przez sciany a nie o skany rainyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Dobra a jakiś filmik ?@Kwiatek Wiem jak to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainyy Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Sam sie przyznawales na czacie, ze latales na czitach na swoim globalu, wiec? Caly serwer mowil o tobie, ze jestes odpalony dostales wiele skarg, i kwatus Cie sprawdzil, i dostales bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 8 minut temu, Grzesiu napisał: Dobra a jakiś filmik ?@Kwiatek Wiem jak to wygląda Nie niestety nie posiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Teraz, Kwiatek napisał: Nie niestety nie posiadam Czyli aktualnie nie ma żadnego dowodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted May 14, 2017 Author Report Share Posted May 14, 2017 Dobrze rozumiem ze otrzymam unbana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 nie posiadam dowodów lecz z mojego doświadczenia a mam już takowe nie potrzebuje robić dowodów by rozpoznać osobę która gra nieczysto jeżeli nie zgadasz się ze mną to jestem gotowy oddać moje "stanowisko" @Grzesiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 2 minuty temu, Kwiatek napisał: nie posiadam dowodów lecz z mojego doświadczenia a mam już takowe nie potrzebuje robić dowodów by rozpoznać osobę która gra nieczysto jeżeli nie zgadasz się ze mną to jestem gotowy oddać moje "stanowisko" @Grzesiu Takim postępowaniem do niczego nie dojdziemy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted May 14, 2017 Author Report Share Posted May 14, 2017 52 minuty temu, Kwiatek napisał: Dostałem wiele skarg na tego gracza po wejściu na serwer raz miales srednie staty powiedzmy 15/20 coś po moim wyjsciu kręciłeś po ~40 więc sprawdziłem cie na SPECT i celowałeś przez ściany moim zdaniem ban słuszny.To że wrzucasz mi ss rang mnie srednio interesują tez mam globala i na odpale nie latam :>. Tyle z mojej strony Miłego dnia. nawet jak ty byłeś na serwerze potrafiłem robić ~40 fragów,więc nie ściemniaj tutaj że jak wychodziłeś to tylko wtedy robiłem dobre staty, pozatym jak ty masz globala i sadząc po twoim graniu nie stwierdził bym ze masz globala 49 minut temu, Kwiatek napisał: @Grzesiu To co napisałeś to jakiś żart? czy ja pisałem o lucky skanach przez drewno na cbble ? albo przez ticket na mirage czy nawet przez drzwi na cache ? nie sądzę Chodziło mi bardziej O aimlock przez sciany a nie o skany aimlocka nigdy nie posiadałem i nigdy nie zamierzam nie potrzebuje tego "gówna" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicH Blyat Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Kwiatek mam rozumieć ,że jeśli będziesz na serwerze i zabiję Cie przez ścianę to bana dostane? W tej grze jeśli się zabije kogoś raz czy dwa przez ścianę to jest się odpalonym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Kto napisał o zabijaniu przez sciane ? Chyba musisz tam trochę wzrok sobie poprawić @RicH Blyat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 23 minuty temu, MrOpalony napisał: nawet jak ty byłeś na serwerze potrafiłem robić ~40 fragów,więc nie ściemniaj tutaj że jak wychodziłeś to tylko wtedy robiłem dobre staty, pozatym jak ty masz globala i sadząc po twoim graniu nie stwierdził bym ze masz globala aimlocka nigdy nie posiadałem i nigdy nie zamierzam nie potrzebuje tego "gówna" Nie obchodzi mnie to co myślisz jak ja gram nie jestem idiotą i twoje ss z rangą mnie tez nie intersują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @KwiatekCzyli jaką jest Twoja decyzja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Moim zdaniem ban jest słuszny jeżeli twierdzisz inaczej możesz go odbanować i mi zabrać prawa nie ma sprawy.Może ludzie to nie świadkowie ale tez mogą dodać coś od siebie //Moja Ostatnia wypowiedz w tym temacie zadecyduj sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicH Blyat Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Kwiatek pytaniem na pytanie? Widzę to tak ,że dostał bana za akcje które mógłby zrobić każdy gracz przy odrobinie szczęścia, ale on dostał bana bo akurat zabił ciebie, a masz admina to to wykorzystałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 2 minuty temu, Kwiatek napisał: Moim zdaniem ban jest słuszny jeżeli twierdzisz inaczej możesz go odbanować i mi zabrać prawa nie ma sprawy.Może ludzie to nie świadkowie ale tez mogą dodać coś od siebie //Moja Ostatnia wypowiedz w tym temacie zadecyduj sam Dziwne że gracz dostał bana po ponad półtorej miesiąca grania na serwerze i do tej pory był "czysty" , że wcześniej nic cie używał . Coś tu nie gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Co ty tutaj piszesz ? Gdzie napisałem że zabił mnie jak byłem na spect... Co ty za bajki tworzysz ?? Kiedy mnie zabił ? cos takiego pisałem xD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicH Blyat Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 @Kwiatek no widzisz, czyli masz admina to jego wersja się nie liczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted May 14, 2017 Author Report Share Posted May 14, 2017 Sytuacja wyglądała ogólnie tak kwiatek stał na schodach,nie zabiłem go w plecy odwrócił się i zaczął do mnie strzelać schowałem się za skrzynką na ticketcie(przy spawnie na ct jakby ktos nie wiedzial) w tym samym czasie skanując na schody.Kwiatek dostał głowę po tym dostałem kwiatek od ciebie instant perma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts