Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

KWIATEK :))))

MrOpalony
 Share

Recommended Posts

Witam z tej strony MrOpalony, Chciałbym złożyć skargę na admina "KWIATEK", który bez powodu zbanował mnie na serwerze retakes za hackowanie,nie posiadam żadnego wspomagania do gry counter strike global offensive. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy :) i odbanowanie :D 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198232881212/ <--- mój profil :)

Proszę bardzo

https://gyazo.com/0316052c7598f3123beeea7aca497854 <--- Ban

https://gyazo.com/50369321f50afdac891574e706ae7719 <--- Moja aktualna ranga(nie gram zbytnio "mm'ów")

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=760689675 <--- kiedyś na tryhardzie 

Jeżeli są to nie wystarczające dowody w postaci mojej rangi i tego ze nie używam wspomagaczy ,proszę napisać czego potrzebujecie więcej :)

Dostałem wiele skarg na tego gracza po wejściu na serwer raz miales srednie staty powiedzmy 15/20 coś po moim wyjsciu kręciłeś po ~40 więc sprawdziłem cie na SPECT i celowałeś przez ściany moim zdaniem ban słuszny.To że wrzucasz mi ss rang mnie srednio interesują tez mam globala i na odpale nie latam :>. Tyle z mojej strony Miłego dnia.

2 minuty temu, Kwiatek napisał:

nie posiadam dowodów lecz z mojego doświadczenia a mam już takowe nie potrzebuje robić dowodów by rozpoznać osobę która gra nieczysto jeżeli nie zgadasz się ze mną to jestem gotowy oddać moje "stanowisko" :) @Grzesiu

Takim postępowaniem do niczego nie dojdziemy .

52 minuty temu, Kwiatek napisał:

Dostałem wiele skarg na tego gracza po wejściu na serwer raz miales srednie staty powiedzmy 15/20 coś po moim wyjsciu kręciłeś po ~40 więc sprawdziłem cie na SPECT i celowałeś przez ściany moim zdaniem ban słuszny.To że wrzucasz mi ss rang mnie srednio interesują tez mam globala i na odpale nie latam :>. Tyle z mojej strony Miłego dnia.

nawet jak ty byłeś na serwerze potrafiłem robić ~40 fragów,więc nie ściemniaj tutaj że jak wychodziłeś to tylko wtedy robiłem dobre staty, pozatym jak ty masz globala i sadząc po twoim graniu nie stwierdził bym ze masz globala

49 minut temu, Kwiatek napisał:

@Grzesiu To co napisałeś to jakiś żart? czy ja pisałem o lucky skanach przez drewno na cbble ? albo przez ticket na mirage czy nawet przez drzwi na cache ? nie sądzę :) Chodziło mi bardziej O aimlock przez sciany a nie o skany :)

aimlocka nigdy nie posiadałem i nigdy nie zamierzam nie potrzebuje tego "gówna"

23 minuty temu, MrOpalony napisał:

nawet jak ty byłeś na serwerze potrafiłem robić ~40 fragów,więc nie ściemniaj tutaj że jak wychodziłeś to tylko wtedy robiłem dobre staty, pozatym jak ty masz globala i sadząc po twoim graniu nie stwierdził bym ze masz globala

aimlocka nigdy nie posiadałem i nigdy nie zamierzam nie potrzebuje tego "gówna"

Nie obchodzi mnie to co myślisz jak ja gram nie jestem idiotą i twoje ss z rangą mnie tez nie intersują

Moim zdaniem ban jest słuszny jeżeli twierdzisz inaczej możesz go odbanować i mi zabrać prawa nie ma sprawy.Może ludzie to nie świadkowie ale tez mogą dodać coś od siebie :>

//Moja Ostatnia wypowiedz w tym temacie zadecyduj sam

2 minuty temu, Kwiatek napisał:

Moim zdaniem ban jest słuszny jeżeli twierdzisz inaczej możesz go odbanować i mi zabrać prawa nie ma sprawy.Może ludzie to nie świadkowie ale tez mogą dodać coś od siebie :>

//Moja Ostatnia wypowiedz w tym temacie zadecyduj sam

Dziwne że gracz dostał bana po ponad półtorej miesiąca grania na serwerze i do tej pory był "czysty" , że wcześniej nic cie używał . Coś tu nie gra.

Sytuacja wyglądała ogólnie tak kwiatek stał na schodach,nie zabiłem go w plecy odwrócił się i zaczął do mnie strzelać schowałem się za skrzynką na ticketcie(przy spawnie na ct jakby ktos nie wiedzial) w tym samym czasie skanując na schody.Kwiatek dostał głowę po tym dostałem kwiatek od ciebie instant perma :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.