wieju Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Witajcie, jako że wiele osób ma problem z pobraniem mapy dr_ponies, bo jak na serwer to waży ona TONĘ, postanowiłem napisać temat z mapą do pobrania ;D Wiem też, że nie każdy będzie potrafił wkleić ją do folderu z CS:GO, tak więc napiszę krok po kroku jak to zrobić (: 1. Pobieramy mapę (najlepiej wybrać szary przycisk "Download through your browser"): Kliknij tutaj, aby pobrać. 2. Na Steam wchodzimy w naszą bibliotekę. 3. Klikamy prawym przyciskiem na CS:GO, wybieramy opcję "Właściwości" -> Przechodzimy do zakładki "Pliki lokalne" -> Klikamy przycisk "Przeglądaj pliki lokalne". 4. Otworzy nam się folder. Wchodzimy do kolejnego folderu o nazwie "csgo", a następnie do folderu "maps". 5. Szukamy mapy "dr_ponies_wch" w tym folderze i USUWAMY. 6. Po usunięciu wrzucamy tam pobraną wersję! 7. To wszystko! W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pisać do mnie na pw na Steam lub też na forum c: Miłego dnia i miłej gry ;D ✪ muFas, ✪ Thunder and ✪ Sh!rou 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts