Jaśnie Pan Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Witam po dłuższej przerwie! Kochani, nad wiejską zebrały się czarne chmury, których już raczej żaden wiatr nie rozwieje. Na chwilę obecną mamy 8 serwerów. AWP Sniper Nest oraz AWP_India zostają trwale zamknięte. Wczoraj jeszcze myślałem o zakupie stosownej maszyny pod nowe serwery ale chyba minęłoby się to z celem. Wiejską prowadziłem od blisko dziesięciu lat. Od jakichś dwóch lat dzielnie pomagali mi Sh!rou oraz adi - za co im bardzo gorąco dziękuję. Niestety, nie jestem w stanie utrzymać serwerów w formie technicznej a nie mam żadnej na tyle zaufanej i kompetentnej osoby, która przejęłaby pałeczkę. Na chwilę obecną na serwery nie poświęcam praktycznie w ogóle czasu. Wszystko spoczywa na barkach Nadii i Adriana. Ja natomiast ciągle zasłaniam się brakiem czasu, którego w istocie nie mam - firma, klienci, doktorat i brak zdrowia, które staram się ratować aktywnością fizyczną i mocnymi środkami farmakologicznymi. Z tychże powodów, wiele rzeczy się pozwalało, pisze tutaj także o rzeczach na szczeblu najwyższej administracji. Nie uśmiecha mi się prowadzić wiejskiej samemu a ciągłe wieszanie psów na mnie, że to nie działa, tamto nie działa, to było obiecane i tamto - przyprawia mnie o niemiły dreszcz. Wisienką na torcie był dzisiejszy plugin do zarządzania alltalkiem, który niestety nie zadziałał jak powinien. Wrzuciłem go testowo na serwer, a ponieważ musiałem wyjść - zostawiłem go licząc, że wieczorem dostane jakiś feedback, że coś ewentualnie nie działa. Dostałem ale parę słów ze strony przyjaciół, słów których mam serdecznie dosyć. Ideą prowadzenia tego projektu - od zawsze - była chęć poznawania nowych ludzi, regularne spotkania, a samą wiejską kierowałem z przyjaciółmi. Niestety brakło w ostatnim czasie najważniejszego spoiwa, co zmusza mnie do refleksji nad sensem kontynuowania Wiejskiej. Na chwilę obecną rozważam pozostawienie jednego serwera (FFA), na który na pewno czasem znalazłbym czas, aby doglądać. Ze spraw bieżących: - VIPy na arenach zostaną niestety w takiej postaci, jakiej są. Nie będzie nametagów i stattraków - bo po prostu plugin jest zbugowany a ja nie mam dostępu do kodu źródłowego, który mógłbym poprawić, docelowo pozostanie tylko jedna arena #1 - zombiemod, tutaj sprawa zostaje pod znakiem zapytania, jest osoba, która wyraziła chęć jego prowadzenia, dokładania się. O ile powierzchowne błędy byłbym w stanie wyeliminować o tyle edycja klas nie wchodzi w grę (straciłem źródła wraz z awaria dysku) - 4maps - z grubsza wszystko działa ale frekwencja spada - surf jest w rękach garmmiego ale raczej chłopak jest sam w stanie sobie na nim wszystko ogarnąć więc nawet mógłby zostać Nie chcę być już ciągle tym, który daje dupy, nie dotrzymuje słowa i obietnic. Nie mam też już ochoty ciągłego mieszania mnie z błotem. Dziękuję wszystkim - za wszystko. Serwery prawdopodobnie będą zamykane zgodnie z terminem ważności usługi. ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 No lipa trochę. :/ Lodomir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 KURWA rekin! Wisisz mi 40zł za klucz go globala! Na chuj ja go kurwa kupowałem Jak Ty teraz serwery zamykasz? A zastanawiałeś się czasem, że jest na forum taka grupa jak "rada wiejska"? Ktoś w niej jest i nie trafił tam przez przypadek. Może byś poprzesuwał trochę uprawnienia, tak żeby samemu tylko doglądać, a nie od razu zamykać praktycznie wszystkie serwery? Wiem, że się tego boisz. ale nawet jak się spierdoli i naprawdę trzeba będzie pozamykać serwery to będziesz miał chociaż pewność, że Ty ze swojej strony zrobiłeś ile mogłeś, a nowi zarządcy okazali się nie warci zaufania. W najgorszym wypadku serwery i tak będą zamknięte, a może jednak znów będzie słonko nad wiejską chatą. ♔ Counter, MISIA and ✪ muFas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Ale zobacz, bez ryzyka nie ma zabawy. Załóżmy, że robisz kopie serwera i wrzucasz w bezpieczne miejsce. Mianujesz kogoś do sprawowania serwera, dając mu dostęp do fpt. Jeżeli nie masz czasu niczego już robić na serwerach, a taki "delikwent" zacznie mieszać w serwerze to beton i wgrywanie starej kopii serwera. Może i nie jestem tutaj długo na sieci, ale boli mnie to, że z tygodnia na kolejny tydzień serwery będą się uszczuplać w liście. Frekwencja drastycznie spada, nie ma co się oszukiwać, więc trzeba działać póki nie jest za późno. Pieniądze są ważne, ale ekipa i tak jest najważniejsza, bo tylko z nią można stworzyć coś, co daje z jednej strony zabawę, chęć wpadania na serwery, poznawania nowych ludzi, a z drugiej strony obowiązek. Może to czas na zmiany najwyższej administracji, nie chodzi mi o wywalenie broń Boże, ale może awansowanie innych osób, które starają "ratować" się sieć. Naprawdę szkoda będzie, gdy zostanie jeden serwer, bo sieć była, jest i mam nadzieję będzie znana i pamiętana w całej Polsce. Wiele ludzi tutaj poznałem i naprawdę cieszy mnie to, że taką społeczność jaką tutaj zastałem była i jest! Co do @Jaśnie Pan przemyśl moją propozycję, bo dla mnie to jest jakaś tam idea, by ratować sieć. Pozdrawiam i liczę na to, że dostanę odpowiedź :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 1 godzinę temu, w0mbat napisał: KURWA rekin! Wisisz mi 40zł za klucz go globala! Na chuj ja go kurwa kupowałem Jak Ty teraz serwery zamykasz? A zastanawiałeś się czasem, że jest na forum taka grupa jak "rada wiejska"? Ktoś w niej jest i nie trafił tam przez przypadek. Może byś poprzesuwał trochę uprawnienia, tak żeby samemu tylko doglądać, a nie od razu zamykać praktycznie wszystkie serwery? Wiem, że się tego boisz. ale nawet jak się spierdoli i naprawdę trzeba będzie pozamykać serwery to będziesz miał chociaż pewność, że Ty ze swojej strony zrobiłeś ile mogłeś, a nowi zarządcy okazali się nie warci zaufania. W najgorszym wypadku serwery i tak będą zamknięte, a może jednak znów będzie słonko nad wiejską chatą. Poza tym rekin moze zapisac cale dane serwerowni czyli nawet jezeli ktos cos nabroi to on z zapisu przywrocic wszystko tak jak bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 No ale rekin sam zadecydował o tym, nie brał nikogo więcej pod uwagę, chociaż dziesiątki osób tworzą tę sieć długi czas i chcą ją ratować. MISIA and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2017 Author Report Share Posted May 22, 2017 Na chwilę obecną wpływy z adminów są ultraniskie, czy któreś z Was (Nadia, Adrian) się dokłada a ja nie wiem? Więc tak, podjąłem tę decyzję samemu, póki kładę na to najwięcej pieniędzy. To nie jest tak, że wiejska zostaje zamknięta, ale łatwiej mi będzie ogarnąć jeden serwer niż kilkanaście. Są też takie, które są samowystarczalne. Są również osoby, które są w stanie poprowadzić serwer samemu i którym ufam, że tego nie spieprzą (garmi, counter, grzes, może wieju jak będzie chciał). Niepotrzebne są też chyba aż dwie areny, szczególnie, że za jedną płacimy jak za zboże na dupawce.pl Dethruna przytnę do 20 slotów na ticku 64, co odciąży troche budżet. Retakes się spłacał chyba? Jeśli tak to zostaje, jeśli nie to out. I może na koniec - bezpośrednią przyczyną tego ruchu jest to, że nie mam zamiaru znosić chamstwa z Twojej strony Nadia i Adriana. Możecie mi tam dalej dupsko obrabiać na TSie, nie dbam o to. Adrian oczywiście najbardziej wyszczekany a pieprzonych ikonek na forum nie jest w stanie dokończyć od roku. Wazelina pierwsza klasa. Co Ty powiesz, on dopowie sto razy bardziej. Nie chcę mi się już nakręcać tej spirali nienawiści. Wczoraj napisałem co mi na sercu leżało. Karawana jedzie dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 7 minut temu, Jaśnie Pan napisał: pieprzonych ikonek jakie ikonki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Chciałbym coś dodać ale nie mam pojęcia co, a nie chce olać tematu. Szkoda mi trochę awp fajnych ludzi tam poznałem, dużo śmiechu, zabawy, aż chce się powiedzieć "wszystko co dobre szybko się kończy" :/ . Jeszcze są arenki więc trzeba wykorzystać czas i jak najlepiej się tam bawić, bo niestety może się to szybko zmień . Co do awp czy aren dobrze wiem, że przez ponad rok jedyne co mogłem zaoferować to dodatki by się grało lepiej, pomysły mapki itp. ale niestety nei nie dorzuciłem za co mogę tylko przeprosić. Szybko miną prawie rok na awp będę go dobrze wspominał mam nadzieję, że kiedyś wróci. Chciałbym bardzo podziękować Buśce, Kubulowi za pomoc tam oraz byłej administracji :Polak, Bobe, Palint, Szok,Glados (jeśli o kimś zapomniałem przepraszam). Mam nadzieję, że nie będę musial w podobny sposób dziękować administraciji Aren. Dziekuje @Jaśnie Pan za wszystko. Tak jak w zeszle wakacje próba rozkręcenia zombie escape przy tym też było dużo zabawy szkoda że się nie udało - dziękuję za możliwość próby która ostatecznie się nie udała :/. Więc aby rozjaśniło się nad Wiejska i aby wróciły znów dobre czasy No to chyba tyle odemnie nie chciałem się jakoś mocno rozpisywać bo to by było masło maślane. ♔ Counter and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Zatem Adaś ja bym Cię poprosił o podsumowanie, nie koniecznie teraz już, ale w przyszłości, jakie serwery i co zostaje, kto zostaje i na czym stoimy, bo na razie to piszesz takie trochę smuty jakbyś miał lichy dzień albo coś. No chyba, że chcesz nas nastraszyć, to Ci się udało. Kurwa, zajebiste 10-cio lecie wiejskiej się szykuje smutłem smutłem w chuj MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 49 minut temu, Jaśnie Pan napisał: Na chwilę obecną wpływy z adminów są ultraniskie, czy któreś z Was (Nadia, Adrian) się dokłada a ja nie wiem? Więc tak, podjąłem tę decyzję samemu, póki kładę na to najwięcej pieniędzy. To nie jest tak, że wiejska zostaje zamknięta, ale łatwiej mi będzie ogarnąć jeden serwer niż kilkanaście. Są też takie, które są samowystarczalne. Są również osoby, które są w stanie poprowadzić serwer samemu i którym ufam, że tego nie spieprzą (garmi, counter, grzes, może wieju jak będzie chciał). Niepotrzebne są też chyba aż dwie areny, szczególnie, że za jedną płacimy jak za zboże na dupawce.pl Dethruna przytnę do 20 slotów na ticku 64, co odciąży troche budżet. Retakes się spłacał chyba? Jeśli tak to zostaje, jeśli nie to out. I może na koniec - bezpośrednią przyczyną tego ruchu jest to, że nie mam zamiaru znosić chamstwa z Twojej strony Nadia i Adriana. Możecie mi tam dalej dupsko obrabiać na TSie, nie dbam o to. Adrian oczywiście najbardziej wyszczekany a pieprzonych ikonek na forum nie jest w stanie dokończyć od roku. Wazelina pierwsza klasa. Co Ty powiesz, on dopowie sto razy bardziej. Nie chcę mi się już nakręcać tej spirali nienawiści. Wczoraj napisałem co mi na sercu leżało. Karawana jedzie dalej. Jak możesz, Gwiazdko, to sprawdź proszę, o ile to możliwe, wykaz na TSie kto i z kim ile siedział, bo niestety ludzie mają swoje życie i na pewno główną jego atrakcją nie jest obrabianie Ci dupy, jak to stwierdziłeś, bo niestety nie ma w tym nic ciekawego, poza tym jeśli miałabym Ci coś do powiedzenia, zrobiłabym to prosto w "cztery wirtualne oczy", czego nie można powiedzieć o Tobie, skoro sobie insynuujesz jakieś niestworzone sytuacje, oczywiście robiąc z siebie najbardziej poszkodowanego, a z nas największe gówna na forum społeczności. Przykra sprawa, ale chyba niewiele można oczekiwać w takiej sytuacji, kiedy faktycznie masa rzeczy była do zrobienia (i jest), jesteś przyparty do muru... więc na kogoś trzeba wszystko zwalić. Ja wiem ile zrobiłam tutaj, starałam się i staram swój zakres obowiązków wykonywać sumiennie, więc może tylko na wiejskiej i jej potrzebach się opierajmy, bo nie wiem jakim chorym prawem mieszasz tutaj życie prywatne, skoro ono tak naprawdę nie ma tutaj żadnego znaczenia. Poza tym świadomość w jakiej sytuacji byłam, że przez jakiś czas nie pracowałam, bo musiałam się uczyć do matury, a i przed nią mogłam sobie pozwolić tylko na pracę w weekendy, a teraz zarzucanie mi "ile się nie dokładałam", chociaż pisałeś przez cały czas, że rozumiesz i to jest absolutnie normalne, nawet byś mi "nie pozwolił" przelać, jest po prostu chore. Kiedy brakowało do serwerka - przelewałam, i to niejednokrotnie. I dobrze o tym wiesz. Kiedy tylko mogłam sobie na to pozwolić. Wyliczaj więcej takich sytuacji. ✪ adi and S!kor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 7 minut temu, w0mbat napisał: Zatem Adaś ja bym Cię poprosił o podsumowanie, nie koniecznie teraz już, ale w przyszłości, jakie serwery i co zostaje, kto zostaje i na czym stoimy, bo na razie to piszesz takie trochę smuty jakbyś miał lichy dzień albo coś. No chyba, że chcesz nas nastraszyć, to Ci się udało. Kurwa, zajebiste 10-cio lecie wiejskiej się szykuje smutłem smutłem w chuj Nawet fajerwerki kupię! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2017 Author Report Share Posted May 22, 2017 @Sh!rounie będę tego komentował. @w0mbat dam znać na dniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 I się robi burza z której może dużo negatywności wypłynąć. Czas poświęcony na serwery, pomoc oraz czas jest cenniejszy pieniądze i powinno to być docenione. @Jaśnie Pan co do @Sh!rou i @adi może to głupio zabrzmieć, obrana czy coś nie wiem jaka bedzie to odebrane nie zdam o to. Wydaje mi się, że na WCH mam z wszystkimi dobry kontakt i chciałbym aby tak zostało Nie chcę stawać ani po jednej ani po drugiej stronie, bo to mija się z celem. WCH powinna być jednością a nie dwoma innymi drogami które nigdzie nie prowadzą. Z Nadi pracuje/pomaga mi od ponad roku gdy czegoś nie wiedziałem były problemy zawsze mogłem się do Niej zwrócić czy też po prostu porozmawiać o serwerach. Nigdy się nie zawiodłem zawsze otrzymałem odpowiedź. Nadia jest jedną z tych osób dzięki którym jest tu gdzie jestem. Adi troche leniwy ale jak były problemy z serwerem czy też coś trzebalo zrobić na serwerze robił to szybciej czy później bez znaczenia ważne że było to co mialo być. Czasami należy zmień swój sposób odbierania danej sytuacji i zauważyć osoby w ogół nas które pracują każdego dnia aby ludzia grało się lepiej. Może wtedy dostrzegnie się diamenty w ogół nas. Na koniec: Gdy Rekin tak jak mówiłeś nie miałeś czasu na serwery praca itd rozumiałem to i Cię nie męczyłem. Mogłem zawsze liczyć na Nadie i Adiego w tamtym czasie wiedząc że zostanie wykonane to o co prosiłem. Nie można w jednej chwili o tym zapomniej, ponieważ bardzie się poświęcili aby WCH stało się lepsze. Świetnie sobie radzili. Też miałem momenty (już dawno) gdzie byłem wkurzony przesiedziałem cicho i po czasie inaczej patrzałem na daną sprawę. Może w tym przypadku także należy tak zrobić aby nie pisać pod wpływem emocji. Nie ludzie zmiany w ekipach za nim wróciłaby atmosfera za poprzedniej to by musiało dużo Oooo czasu minąć. Jest bardzo dobrze i trzeba do zauważyć, pieniądze ważne ale nie najważniejsze nie można w ciągu jednego dnia skreślić czegoś co trwa już lata. ✪ Kubul and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Rekin jak sa ludzie ktorzy chcieli by to ratowac moze warto wejsc na TS z Rada WCH albo nawet ze wszystkimi ludzmi ktorzy chca jakos pomoc zeby to trwalo dalej i obgadal ta sprawe moze da sie uratowac te serwer jak byscie sie dogadali klotnie tutaj w niczym nie pomoga. Tak jak mowiles nie masz czasu bo praca, choroba ( Oczywiscie powrotu do zdrowia zycze!!) Ale mysle ze sa tutaj osoby ktore na pewno chciałyby utrzymac wiejska tylko wystarczy sie dogadac na spokojnie bez klotni, a bedzie wszystko git! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 A niech mnie chuj.Co tu sie dzieje Grzesiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 16 godzin temu, S!kor napisał: A niech mnie chuj.Co tu sie dzieje Przewrót majowy S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 Dla mnie to jest bezczelne nie mowie o sobie bo wiadomo nie było mnie ostatnio czesto ale sprawy prywatne chuj z tym..Jest większość która włożyła swój cenny czas w ten projekt a takie bzdury sie pisze...Pojebało sie w głowie ???? za duzo POPka sie słucha...Ja osobiście dziękuje większości wieśniaków tutaj za to co zrobili dla Wiejskiej.Nie wytyka sie takiego czegoś bo to nie na miejscu i to nie prawda.Chodzi o piniadze widzę......(jebać to jesteśmy Wiejska i Adam to co napisałeś sam siebie skreśliłeś gdyby nie te osoby i większość osób -teraz byś tego nie pisał ) :** Pamietaj za plecami masz/mialeś osoby zaufane teraz raczej nie myślę po tym co napisałeś Czuje ze masz dość tego wszystko ale to wystarczyło przekazać osobie ktora się tym zajmie a nie pierdolić głupot na forum sorry za słowa ale jest tu ich brak ;* Te osoby ktore wymieniłeś dały z siebie duzo i ja to widze a TY??? raczej nie,tylko widzisz swój własny mały nosek ogarnij sie trzeba isc dalej a nie sie cofac...Bo dla mnie to jest jakaś tania reklama proszka do prania wylaniu żelu nie na te osoby co trzeba ...Czasem trzeba spuścić z kija,pomoc sobie-Renia jak sie inaczej nie da ludzka rzecz a pomoga i bydzie lepiej :* Jeżeli kapłan takie bzdury pisze to co dalej ma być ?? Czytałeś to @Jaśnie Pan pare razy czy wylałeś swoje smutki na te dwie osoby ? Szanuje wszystkich Adaś :* Bez spin,ale moim zdaniem zachował byś sie lepiej i godniej bez tych jebanych brudów i kontaktował sie wcześniej z Rada i reszta Wiejskiej to bys u mnie miał szacunek duży a tak wyjebałeś z grubej pizdy bez pytań,rozmowy tak jakby reszta sie nie liczyła.Lecz z drugiej strony w jakimś stopniu Cie rozumiem. ;* Cya MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 31, 2017 Author Report Share Posted May 31, 2017 @S!kor generalnie nie rozumiem o czym piszesz. Odpowiedzialem Nadii dlaczego podjalem decyzje sam - bo sam to utrzymuje na chwilę obecną. Nie mowie o przeszlosci! Podkreślam to co naistotniejsze, zeby nie doszlo znowu do jakiejs chorej nadinterpretacji. Poza tym nasza trojke poroznily sprawy prywatne a wlasciwie stosunek Adriana i Nadii do mojej osoby, co z kolei doprowadzilo do takiej sytuacji. Kazdy ma swoj punkt widzenia, ja zniklem z internetow na jakis czas wiec raczej nie mam jak przedstawic swojego. Wszystko wyzej zostalo napisane. I nie wytykaj mi prosze synek, co jest na miejscu a co nie jest. Znasz czesc historii wiec nie oceniaj. Brudow tutaj nie pralem (jedynie podkreslilem dlaczego podjalem samodzielna decyzje) a zeby nie kontynuowac gownoburzy wytlumaczylem sobie z osobami sprawe na privie. Skoro przez 10 lat bylo OK i nigdy nie bylem zapatrzonym w siebie Paniczem, staralem sie to utrzymac w ryzach dla Was i dla siebie, a w ostatnim czasie cos pierdolnelo - coz. Najlatwiej jest napisac, ze to mi 'pojebalo sie w glowie od sluchania popka'. Boże moj slodki... Takie jest zycie. Czasem wraz ze wspanialymi przyjazniami rykoszetem obrywaja sprawy poboczne. Nigdzie nie odbieram Nadii i Adrianowi zaslug, jakie wlozyli w Wiejska. Wrecz przeciwnie, byli nie tylko wzorowymi administratorami ale i wspanialymi przyjaciolmi. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Jestem tutaj jakieś niecałe 8 lat, fakt jak zaczęła się epoka CS:GO to początkowo jeszcze częściej grywałam na serwerach, potem jakoś wkręciłam się w matchmakingi i na publiki nie wbijam zbyt często. Jednak nie oznacza to, że nie śledzę tego co się tu dzieje, nie zawsze udzielę się w temacie ale obserwuje. To co jest teraz to w sumie, sama nie wiem jak to nazwać. Adam jest współtwórcą tego co w ogóle macie tutaj teraz, a z Waszej strony jak widać zero wdzięczności i zrozumienia. Nie wiem jakie lecą słowa w Twoją stronę Adaś, ale powinieneś podejmować decyzje, takie jakie uważasz za słuszne, skoro nie możesz liczyć na wsparcie innych osób, które rzekomo mają Ci w tym pomagać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Godzinę temu, Aga napisał: z Waszej strony e? MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Człowiek ślepy jak kret nie widzi takich ważnych tematów dla servera :v.. Jaśnie Panie! Jako typowy plajer z serverowni którą w dużej mierze Ty stworzyłeś, muszę Ci powiedzieć że poddanie się w takim momencie gdzie serverownia obchodzić bedzie 10-cio lecie, jest najbardziej złym posunięciem jakie istnieje, to tak jakbyś z góry miał poddać partię szachów bez walki... Jeżeli coś się psuje to trzeba to naprawiać, tak.. wiem nie jest łatwo, piniędzy brakuje, ale trzeba zauważyć że przez całą serverownie przewija się tylu ludzi którzy na pewno coś zdołają pomóc, są z Tobą najstarsi ludzie w ekipie... Nie skreślaj tego, daj sobie na luz, przez jeden Boży dzień daj sobie siana i odpocznij od myśli servera, na drugi dzień pomyśl o tym co zrobić, porozmawiaj na forum. Od tego w końcu jest forum ŻEBY ROZMAWIAĆ. Kto tworzy społeczność servera? KAŻDY KTO GRA!!! Jeżeli mamy tylu ludzi grających na co dzień to na na pewno damy radę wyjść z dołka, na pewno nie obejdzie się bez ofiar, wiadomo są servery które tracą grywalność, spada zainteresowanie nimi, Dlatego proszę abyś przemyślał to i pozwolił pomóc większej liczbie ludzi, jeżeli do waszej trójki dołożyć drugie tyle, myślę że nie byłoby takiego "zapierdolu" jaki z pewnością macie. Grzesiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Przenoszę do działu chała ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 a mi nie podziękował za to ile hajsu wjebalam na serwer gdzie te pieniądze jak nigdy ich nie ma? (co się dowiaduje w poście o zombiemod) btw. przykre w uj na to wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts