Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

smieszna administracja czyt. Pepe

pipi
 Share

Recommended Posts

Witam,

nie chce nikogo obrażać, ale administrator serwera Pepe chyba troche przesadza. Jeżeli tego gracza regulamin nie obowiazuje to reszty chyba tez. Dostaje bana za to, ze mowie na czacie glosowym "zarob sobie nierobie" kiedy on przechodzi sb z teamu do teamu i nie ma $$ !? No szkoda zebym dostawal bany i był osądzany przez jakiegoś "dzieciaka" który wciąż nie ma mikrofonu i chyba nie jest odpowiedzialny. Ja rozumiem, że on płaci wam za admina, ale bez przesady. To nie jest prowo wiec prosze bez takich odpowiedzi. 

Pozdrawiam

Nie wiem czemu nie dodałeś najważniejszej kwestii za którą dostałeś bana. Nie dałem ci bana za to że napisałeś "zarób sobie nierobie". Dałem ci go, ponieważ mnie obrażałeś, tak jak było w treści bana. W jednej rundzie przeszłem do enemy, ponieważ koleś puszczał muzykę.

nie będe z tb dyskutował na ten temat jeżeli piszesz juz tutaj głupoty... Chyba troche za pozno na jakies usprawiedliwienia. A btw chyba dawanie infa na kazdej mapie kiedy grasz to tez chyba nie jest zgodne z regulaminem czy w ogole. Smieszne to jest jak ktos z takim samym tagiem ma zajebiste info na serwerze kiedy on jest w przeciwnym teamie. Czekam na kogos wyzej bo nie zamierzam pisac z kims nieodpowiedzialnym i nierowaznym.

Z takim samym tagiem XDD Pipi sorry. Ale weź się zamknij. Żałosne jest to jak się zachowujesz. Podałeś beznadziejny argument. "Tagiem" Którym nazywasz ,że Pepe i niektórzy z tej samej grupy podają sobie jest błędne :). Ja jestem założycielem tej grupy i większość serwera za moich czasów pytało sie czy może do niej dołączyć więc... Beznadziejna postawa ,żeby go oskarzać za podawanie infa. Pepe może i czasami dawał ci mute itp. Ale sam prowokowałeś do działania. To ,że ktoś nie ma mikro to wyłącznie jego sprawa. Możliwe ,że nie ma jeszcze mutacji albo poprostu "Wystarczającego" głosu... Bo są ludzie którzy się naśmiewają z głosu. Pepe może mieć taki głos. *Argumenty nie do przebicie* :)

Gosciu kim ty jestes zeby tak sie obrazac i wywyzszac na jakims serwerze? Ktos ci powie "spierdalaj" to ty odrazu placz i kick. To jest przesada. Dziwne ze tylko z tb jest problem. A co do tego tagu moze troche zle to ujalem chodzilo mi o to ze ktos poprostu nalezal do tego czyt. szagii i nie obrazajac ( nie maja oni takich umiejetnosci zeby kogos tak dojebac, wiec troche jest to podejrzane kiedy jeden z nich jest martwy a drugi gra). I mikko pls nie przytaczaj czego co było dawno i w 100% nie tak.

pzdr

My sie chyba dalej nie rozumiemy i nie wiem dlaczego starasz sie go bronic na forum! Tak jak napisalem kim on jest? osoba uprzywilejowana ? no chyba nie. Wiec prosze aby sie ogarna albo ktos go ogarna i nic wiecej. A co do trzymania sie regulaminu to chyba jakies jaja przeciez napisalem wyzej ze pepe sie nie trzyma a ty dalej swoje. I tak co bym nie napisal bedziecie pisac jakies glupoty aby mnie zlac. 

pzdr

wracajac pewnie pisalem sb tak od niechcenia :/ pytajac o admina to była sb osoba na afk i pepe jej nie kickowal lecz zabijal nozem . . .. pepe sie tak czepia ze ktos spawn 1:35 ok. nie mam z tym problemu, ale niech sam sie tez tego trzyma, wiec nie widze problemu dlaczego nie mialem tak zareagowac.

Dalej uważasz, że ban był niesłuszny ? Pewnie nie wiedziałeś, że H@ może zobaczyć co pisałeś. Jak ty mi piszesz, że ktoś jest afk to nie mogę go od razu zbanować. Wiele razy mi się zdarzyło, że ludzie trollowali. A nie rozumiem o co ci chodzi że nie trzymam się zasady resp 1:35. Nigdy 1:35 na respie nie stałem :D

Ty kurwa pipiduwo jebana. Jest jedna zasada nie pisana, jak Ci ktoś (w tym wypadku admin) pozwoli się obrażać, to proszę bardzo, a jak do kogoś ciśniesz bez jego pozwolenia to przesada, logi pokazały że jechałeś na niego, po za tym ta twoja skarga jest chuja warta aż kurwa czytać się nie chce co ty pierdolisz. Dostałeś bana na 10 min za takie marne przewinienie. Nie czepiaj się pajacu że mikrofonu nie ma, nie chce to nie musi mieć. kurwa logiczne. 

Poza tym @Pepe WIEJSKA CHATA NIE MOŻE MIEĆ DWÓCH DZIOBAKÓW! B) B) hehe

@Grzesiu @Counter pozdrawiam was raki śmierdzące 

Za przeproszeniem nie pozwalaj sb kurwo jebana kim ty jestes aby bez powodu mnie wyzywac na forum? ? ? Czy ja go cisnalem bez powodu ? no chyba jednak nie.! Jezeli czegos nie chce Ci sie czytac to papa gosciu. I pajacem to ty tutaj teraz jestes bo czepiac sie moge i to czego mi sie zapragnie, wiec gowno Ci do tego. Jezeli chcesz mi cos powiedziec napisz mi na pw lub moze na serwerze sie spotkamy bo troszeczke kozaczycie tutaj na forum czyt. mikko i panPP.

pzdr